Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: "Jovarėlis"

QUOTE(loretasb @ 2009 04 07, 12:53)
Pries kelias savaites skambino darzelio direktore, klause ar vesim nuo siu m rudenio  (buvom uzsirase nuo 2009),nes si rudeni formuoja tik viena naujoku grupe. Sake, kad daug kas perkelia i 2010 m. ir lb svarbu pranesti ar lankys, kadangi lb daug leliuku.

mums leido  men pagalvoti  g.gif

Manau, reiktu kreiptis pas direktore

labai aciu uz info, kreipsiuosi, buvau nuejus, bet dabar ji ligoninej guli, operacija daresi..
Atsakyti
QUOTE(agni_rena @ 2008 11 12, 10:29)
Kiek žinau pagal įstatymą, tai ne vėliau kaip per metus Jums priklausantis darželis į kurį kreipiatės privalo priimti Jūsų vaiką arba  savivaldybė turi pasiūlyti kitą Jums tinkantį darželį.

na kiek man zinoma tokio istatymo nera smile.gif
neprivalo priimti vaiku i darzeli, cia nera privaloma ugdymo istaiga kaip mokykla smile.gif
priima tik tiek kiek yra vietu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretasb @ 2009 04 07, 14:53)
Pries kelias savaites skambino darzelio direktore, klause ar vesim nuo siu m rudenio  (buvom uzsirase nuo 2009),nes si rudeni formuoja tik viena naujoku grupe. Sake, kad daug kas perkelia i 2010 m. ir lb svarbu pranesti ar lankys, kadangi lb daug leliuku.

Sveikos, o pas mus kita situacija. As uzrasiau savo maziukes kai joms buvo 5 menesiai. Mes 2007 metu gimimo, ir turejome eiti nuo 2009 rugsejo, buvome 20-21 eileje. O cia pries menesi paskambino direktore ir pasake, kad yra daug vaikuciu su lengvatais ir mes dabar 47-48 eileje ir i grupe nepapuolam, pasake skambinti po Nauju metu. Tai dabar nezinome ka daryti....
Atsakyti
QUOTE(angelo2 @ 2009 04 30, 00:04)
Sveikos, o pas mus kita situacija. As uzrasiau savo maziukes  kai joms buvo 5 menesiai. Mes 2007 metu gimimo, ir turejome eiti nuo 2009 rugsejo, buvome 20-21 eileje. O cia pries menesi paskambino direktore ir pasake, kad yra daug vaikuciu su lengvatais ir mes dabar 47-48 eileje ir i grupe nepapuolam, pasake skambinti po Nauju metu. Tai dabar nezinome ka daryti....

labux Angelo, mums lygiai ta pati situacija doh.gif jau viska sutare buvom, o dabar paskambina ir sako, kad mes esam irasyti sarase pas ja ir prierasas, kad eisim i darzeli Pipiras blink.gif sako tai kodel pas mane uzrasyta Pipiras, o mes tai pirma karta ta pipira girdim unsure.gif
zodziu siandien kviete i tevu susirinkima, taciau liepe ateiti gerokai anksciau, tipo parodys visus dokumentus visa kita...nebezinau ka daryti, sakiau tas Pipiras man gal dar labiau pakeliui nei Jovarelis..
zodziu siandien eisim aiskintis ax.gif
Atsakyti
O tai cia susirinkimas buvo tu teveliu, kurie papuole i darzeli?
Mes lyg buvom papuole, bet nei kas mums skambino, nieko. as irgi dar nesidomejau, tai jei jokiu ziniu negavau, tai reiksia nepapuolem?
Eisiu aiskintis
Atsakyti
Auklėtoja Daiva P. pati geriausia!!! biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif
Ji buvusi mano auklėtoja ;]]
Dabar aš jau septintokė ir gaunu gerus pažymius ;]] yahoo.gif
Atsakyti
mes lankom si darzeli ties ane perseniausias bet patinka dukrai kolkas rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Kokios naujienos darzelyje, kaip sekasi vaikuciams , kurie pradejo lankyti nuo siu metu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(loretasb @ 2009 09 10, 09:33)
Sveikos mamytes  4u.gif
Kokios naujienos darzelyje, kaip sekasi vaikuciams , kurie pradejo lankyti nuo siu metu smile.gif

pas mus naujienos, deja, tokios, kad palankėm vos 4 dieneles ir jau sėdim namie su laringitu doh.gif nežinau, ar čia reakcija į darželį ir jo mikroaplinką, ar tiesiog toks sutapimas wink.gif

o jūs nuo kada lankot? smile.gif gal kartais toj pačioj grupėj būsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 09 12, 21:31)
pas mus naujienos, deja, tokios, kad palankėm vos 4 dieneles ir jau sėdim namie su laringitu doh.gif nežinau, ar čia reakcija į darželį ir jo mikroaplinką, ar tiesiog toks sutapimas wink.gif

o jūs nuo kada lankot?  smile.gif gal kartais toj pačioj grupėj būsim  ax.gif

Deja, lankyma atkeliau kitiems metams (busim 3 -ciu grupeje).
o kiek vaikuciu grupeje? noretusi suzinoti placiau, kaip ir kas ten vyksta, ar kiek apsiprato per tas 4 lankymo dienas?

Sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretasb @ 2009 09 13, 09:06)
Deja, lankyma atkeliau kitiems metams (busim 3 -ciu grupeje).
o kiek vaikuciu grupeje? noretusi suzinoti placiau, kaip ir kas ten vyksta, ar kiek apsiprato per tas 4 lankymo dienas?

Sveikit greiciau  4u.gif

ačiū už palinkėjimus 4u.gif

per tėvų susirinkimą sakė, kad grupėje bus 20 vaikiukų (dvimetukų) doh.gif , pradėjo juos vesti nuo rugsėjo 1 d. grupelėmis (po 6-7 naujus kas savaitę). Maniškis pirmas dvi dienas reagavo gerai, be ašarų atsisveikindavom, ir pietų miegą miegojo nuo pirmos dienos. Kiti vaikiukai verkė wink.gif Užtat manajam stresas pasireiškė nevalgymu ir galiausiai, liga doh.gif Šiaip tai mums ten tvarka daugmaž aiški, nes vyresnysis tą patį darželį lankė (viena iš auklėtojų jau pažįstama, kita dar visai jaunutė). Visumoj tvarkingas darželis, nieko blogo negaliu pasakyt smile.gif Daugiau net nežinau, ką papasakot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 13 rugsėjo 2009 - 10:34
sveikos mamytes . mano dukryte eis 2010.09.13. i darzeli kai bus 3 metukai .o del aukletoju girdejom labai geros ir mielos labai gerai bendrauja su vaikuciais 4u.gif
Atsakyti