liabukas visiems, echt noriu pasiguosti, kaip nesekmingai ieskau aukles, ajajai

turejau superine auklyte, jauna, grazi, simpatiska, pareiginga, niu as ja vadinau aukseliu ir ji buvo ne tik mano vaikuciui kaip sesyte bet man kaip drauge, bet va isvyko ji i uzsieni ir likau be jos:(((((((

dabar jau antra leliuke turiu ir reikia pagalbos. Bet ji gristi zada tik spalio pabaigelej ir dar viena problemike kad negales pas mane dirbti nes man reikia visai darbo dienai o ji laisva tik po pietu ir vakarais niu gal ir savaitgaliais. Mano sunus tai jus matytumet, kad ir kokia beparvedu aukle vos neisveja, nors jau didelis, sako noriu savo sesytes, nes ji jam ir pamokeles padedavo ruosti ir prisigalvodavo ant tiek zaidimu, gristu namo o jis i mane su vyru net neziuri, pasistate jiedu is kedziu nama ir zaidzia o man net tokia mintis nekildavo kad galima sitaip sudominti vaika:) o dabar man taip reiktu jos

ji turi daug patirties su leliukais ir mazais vaikais tai butu man ji tikras auksas ir vel bet.
nezinau kaip jum su tom auklem, bet as ant tiek prisirisau prie senosios kad prie visu priekabiauju ir tikrai lyginu savo aukseli su jom, viena atrodo jau radau, palikau su vaiku, ir grizau netiketai patikrinti, o ji sau kalba telefonu mano sunus kambari uzsidares ozius rodo, o budavo vos pamato musu auklyte tai nuo kaklo nenusikabina.....didele problema, niu man reikai aukles kad ji padetu su kudikiu bet ir vyresni pamokytu, bet pasirinkimas ant tiek mazas

jei turit kokiu pasiulymu gal galit parasyti i si foruma, o gal yra norinciu ??naiviai tikiuosi. ec"h mano auklyte kaip gris tai jau pazadejo aplankyti kaip tik atsilaisvins ant tiek miela ir gabi vaikus uzimti. neiskenciau neparasius, o kiek zinau ji ir mokinasi dabar ir aukle pabuna uzsienyje, super mergina