Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

cikcak, kokia nuostabi gražuolė išplaukus iš bangos thumbup.gif smile.gif ( tas kriauklės apačioj labai gerai priderinai) ir afrika ne prastesnė clap.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 11 05, 01:04)
Kažko man nesimiega  biggrin.gif  g.gif  g.gif , tad nusprendžiau kelis naujus darbus parodyti  bigsmile.gif

Pasaka, ne dėžutės 4u.gif ... wub.gif wub.gif wub.gif
Bet prie afrikos truputį prikibsiu...nea...ne prie dėžutės, o prie nuotraukų išdėliojimo ant juodo fono lotuliukas.gif tarpukai tarp nuotraukėlių ne visai lygūs ir man tai krito į akis blush2.gif na, čia tik menkas reprezentacinis pastebėjimas lotuliukas.gif Bet dėželės tai užburiančios wub.gif
Atsakyti
cikcak, justess22, gal galit pasidalinti - su kokia programa jūs tvarkot savo nuotraukas? (dedat rėmelius, išdeliojat bendram fone ir pan)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 11 05, 10:17)
cikcak, justess22, gal galit pasidalinti - su kokia programa jūs tvarkot savo nuotraukas? (dedat rėmelius, išdeliojat bendram fone ir pan)?  4u.gif

Aš nuotraukėles koreguoju su Photoshopu arba Corel PhotoPaint programom, o jas dėlioju į rėmelius ir sudedu užrašiukus CorelDraw programoje 4u.gif
Atsakyti
cikcak dezutes fantastiskos wub.gif
Atsakyti
[quote=cikcak,2007 11 05, 02:04]
Kažko man nesimiega biggrin.gif g.gif g.gif , tad nusprendžiau kelis naujus darbus parodyti bigsmile.gif

cikcak, ta dezute su gulincia moterele tokia romantiska ir miela.. wub.gif labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 11 05, 11:24)
Aš nuotraukėles koreguoju su Photoshopu arba Corel PhotoPaint programom, o jas dėlioju į rėmelius ir sudedu užrašiukus CorelDraw programoje 4u.gif

Aš kai su Coreliu nedirbus tai noriu paklaust, kuo Photoshop'as neįtinka užrašams? g.gif Gal i man Coreliu reik pramokt, bo visgi vektorinis g.gif (kol kas dirbu tik su mylimais Adobe produktais thumbup.gif )
Atsakyti
Ačiū mijakai už pasidalinimą paveikslėliais 4u.gif

Bendra paveikslėlių saugykla
Atsakyti
Mano darbai ne tokie ispudingi, kaip jusu, bet vistiek pasirodysiu... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELYNA PAUKŠTĖ: 05 lapkričio 2007 - 14:33
QUOTE(sizike @ 2007 11 05, 14:36)
Aš kai su Coreliu nedirbus tai noriu paklaust, kuo Photoshop'as neįtinka užrašams? g.gif Gal i man Coreliu reik pramokt, bo visgi vektorinis  g.gif (kol kas dirbu tik su mylimais Adobe produktais  thumbup.gif )

O ko gi jis neitinka? Viska kuo puikiausiai galima pasidaryti ir su photoshopu biggrin.gif As irgi istikima tik Adobe produkcijai wub.gif

Uzeinu vis pasigrozeti jusu darbais ir kaskart vis lieku apsalus blink.gif Cik cak dezutes nerealios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 11 05, 15:30)
Ačiū mijakai už pasidalinimą paveikslėliais  4u.gif

Bendra paveikslėlių saugykla

na bet ten įdomiai su fotki g.gif ten kažkaip susimažina paveikslėliai g.gif nes kai kuriuos keliu žymiai didesnius, eni paskui rodo mastau.gif
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 11 05, 15:31)
Mano darbai ne tokie ispudingi, kaip jusu, bet vistiek pasirodysiu... ax.gif

viskas labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 05, 16:16)
na bet ten įdomiai su fotki g.gif ten kažkaip susimažina paveikslėliai  g.gif  nes kai kuriuos keliu žymiai didesnius, eni paskui rodo mastau.gif

Reik po paveikslėliu paspausti "Get Original Uplauded photo" ir pasimatys natūralus dydis smile.gif
Atsakyti