Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIII dalis]

Matau, kad cia jau kaip ir sava chebra... Bet siuo metu taip liudna liudna.. Grizau namo, issizliumbiau, isjungiau telefono garsa (nes kaip idiote laukiu skambucio), ir nezinau, ko griebtis, kad nuraminciau tustuma sirdy. Zinau, kad tai praeis, zinau, kad rytoj gyvenimas atrodys vel grazesnis, bet siandien labai labai liudna sad.gif

BUvau trumpam susizavejusi, bet skraidziau kaip ant sparnu, mano akys zibejo, norejosi versti kalnus... Baisiausia, kai dar karta supranti, kad istorija kartojasi, ir kad negalima net is tolo nieko leistis i sirdi, net siek tiek...

Ech, einu dar pazliumsiu, nes asaros smaugia gerkle....
Atsakyti
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 10 30, 22:30)
Matau, kad cia jau kaip ir sava chebra... Bet siuo metu taip liudna liudna.. Grizau namo, issizliumbiau, isjungiau telefono garsa (nes kaip idiote laukiu skambucio), ir nezinau, ko griebtis, kad nuraminciau tustuma sirdy. Zinau, kad tai praeis, zinau, kad rytoj gyvenimas atrodys vel grazesnis, bet siandien labai labai liudna sad.gif
BUvau trumpam susizavejusi, bet skraidziau kaip ant sparnu, mano akys zibejo, norejosi versti kalnus... Baisiausia, kai dar karta supranti, kad istorija kartojasi, ir kad negalima net is tolo nieko leistis i sirdi, net siek tiek...

Ech, einu dar pazliumsiu, nes asaros smaugia gerkle....

Užjaučiu console.gif
Visos mes čia vieno likimo... sad.gif Skaudu, kad taip nutinka.. Skaudu, kad negali niekuo pasitikėti, o tik pačiu savimi... Skaudu, kad apskritai žmonės su žmonėmis elgiasi kaip su daiktais.. Paėmiau, pažaidžiau, netiko, išmečiau... Aš irgi to niekada nesuprasiu.. Todėl irgi labai didelį kiautą užsidėjau ir saugau savo širdelę...

Bet kokiu atveju, svarbiausia neprarask Tikėjimo... Jei jis išėjo - nebuvo Tau skirtas.. Tu jį būtinai sutiksi.. Tik išlauk mergyt 4u.gif
Mes juk darom tą patį.. Ir prie mūsų čia vis prisijungia nauji veidai - liūdna ir linksma dėl to.. Liūdna, kad tiek daug vienišų nuostabių merginų.. Linksma, kad tik šio skyrelio dėka kiekviena diena atrodo vis šviesesnė.. 4u.gif
Šiandien dar gal byrės tau ašaros.. Bet pamatysi.. Su kiekviena diena jų vis mažės.. Atsiras ir vėl šypsena tavo lūpose.. Galiausiai širdyje taps tuščia.. Ir kai visai nesitikėsi pasibels į tavo gyvenimą tas, kuris liks ten jau ilgam... 4u.gif
Atsakyti
Vienisoji1 paklausyk abzorytes, ji tikra teisybe sako 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 30, 22:53)
Užjaučiu console.gif
Visos mes čia vieno likimo... sad.gif Skaudu, kad taip nutinka.. Skaudu, kad negali niekuo pasitikėti, o tik pačiu savimi... Skaudu, kad apskritai žmonės su žmonėmis elgiasi kaip su daiktais.. Paėmiau, pažaidžiau, netiko, išmečiau... Aš irgi to niekada nesuprasiu.. Todėl irgi labai didelį kiautą užsidėjau ir saugau savo širdelę...

Bet kokiu atveju, svarbiausia neprarask Tikėjimo... Jei jis išėjo - nebuvo Tau skirtas.. Tu jį būtinai sutiksi.. Tik išlauk mergyt  4u.gif
Mes juk darom tą patį.. Ir prie mūsų čia vis prisijungia nauji veidai - liūdna ir linksma dėl to.. Liūdna, kad tiek daug vienišų nuostabių merginų.. Linksma, kad tik šio skyrelio dėka kiekviena diena atrodo vis šviesesnė..  4u.gif
Šiandien dar gal byrės tau ašaros.. Bet pamatysi.. Su kiekviena diena jų vis mažės.. Atsiras ir vėl šypsena tavo lūpose.. Galiausiai širdyje taps tuščia.. Ir kai visai nesitikėsi pasibels į tavo gyvenimą tas, kuris liks ten jau ilgam...  4u.gif

Labai grazu... Smagu zinoti, kad esu ne viena tokia. Turiu nuostabiu draugiu, bet nenoriu buti egoiste ir ju trukdyti. Visos, visos lig vienos siaip metais turi antrasias puses.... O tai reiskia, kad jos gyvena kitais dalykais dabar...

Be to. Merginos, jus jaunos dar. Na as irgi, bet... Man 30+, as turiu vaika ir kuo toliau, tuo maziau tikiu, kad i ta gyvenima kas nors dar pasibels.... Zliumbiu dabar. Ne del konkretaus zmogaus, bet del situacijos, kad ir vel tas pats... Kiekviena karta galvoju, kad sikart bus kitaip, kad sitas tai tikrai normalus. Bet gal nenormali as pati g.gif
Atsakyti
Mergaitės, o pas mane naujienos..
Paskambino mama.. Sako, o tu ar žinai, kad tavasis jau ženijasi?
("Manasis" - tai čia reiškia, tas su kuriuo aš pradraugavau 10 metų)

Čiut iš padų neiškritau blink.gif
Sakau, tai turbūt vaikų prisidirbo, kad taip greitai doh.gif
Sako, nu tipo su jo mama kalbėjo, paklausė, kaip ten jis laikosi, ar neketina ženytis, bla bla bla. Tai jo mama pasakė, na kad jau eina eina link to, kaip ir visi šiais laikais jau ruošiasi pradėti gyventi kartu.

Na tai galiausiai paaiškėjo, kad su kažkuo gyventi kartu pradeda. Tik mano mama sugebėjo burbulą išpūsti ir pavadinti Tai vedybomis doh.gif

Na va. Aš bėgau nuo jo pas kitą. Kitas mane paliko. Dabar jis susirado kitą. Taip ir bėga gyvenimėlis biggrin.gif
Kada mano eilė - neaišku biggrin.gif
Ir reikėjo čia man tokių naujienų per PMS blink.gif Taip ramiai vakarą leidau, mėgavausi knyga ir galvoje skambėjo Dovyyyles žodžiai, kada gi daugiau turėsiu tokių akimirkų, jei ne dabar. Ir še tau. Susinervinau. blink.gif
Įsipyliau vyno. GV - nors dėl to man gali pavydėti. biggrin.gif Nes daugiau nėra dėl ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 30, 23:04)
Mergaitės, o pas mane naujienos..
Paskambino mama.. Sako, o tu ar žinai, kad tavasis jau ženijasi?
("Manasis" - tai čia reiškia, tas su kuriuo aš pradraugavau 10 metų)

Čiut iš padų neiškritau  blink.gif
Sakau, tai turbūt vaikų prisidirbo, kad taip greitai  doh.gif
Sako, nu tipo su jo mama kalbėjo, paklausė, kaip ten jis laikosi, ar neketina ženytis, bla bla bla. Tai jo mama pasakė, na kad jau eina eina link to, kaip ir visi šiais laikais jau ruošiasi pradėti gyventi kartu.

Na tai galiausiai paaiškėjo, kad su kažkuo gyventi kartu pradeda. Tik mano mama sugebėjo burbulą išpūsti ir pavadinti Tai vedybomis doh.gif

Na va. Aš bėgau nuo jo pas kitą. Kitas mane paliko. Dabar jis susirado kitą. Taip ir bėga gyvenimėlis biggrin.gif
Kada mano eilė - neaišku biggrin.gif
Ir reikėjo čia man tokių naujienų per PMS  blink.gif  Taip ramiai vakarą leidau, mėgavausi knyga ir galvoje skambėjo Dovyyyles žodžiai, kada gi daugiau turėsiu tokių akimirkų, jei ne dabar. Ir še tau. Susinervinau.  blink.gif
Įsipyliau vyno. GV - nors dėl to man gali pavydėti. biggrin.gif Nes daugiau nėra dėl ko  doh.gif

Bandau isivaizduoti, kaip jautiesi... Sutikau neseniai buvusi vyra. Jis man visai visai nerupi, bet toks sirdy smagumas, kad ji paliko blush2.gif Kazkaip nesinori, kad jis butu laimingesnis uz mane. Lai buna laimingas, man ne gaila, bet plyz, po manes wink.gif

Gaila, kad neturiu namie vyno, tik brendis, reiks kalti smile.gif Pasiimti Cosmo, ir bandyti migdytis smile.gif Nieks nepasikeite, bet parasius ko tai tapo lengviau...
Atsakyti
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 10 30, 23:03)
Be to. Merginos, jus jaunos dar. Na as irgi, bet... Man 30+, as turiu vaika ir kuo toliau, tuo maziau tikiu, kad i ta gyvenima kas nors dar pasibels.... Zliumbiu dabar. Ne del konkretaus zmogaus, bet del situacijos, kad ir vel tas pats... Kiekviena karta galvoju, kad sikart bus kitaip, kad sitas tai tikrai normalus. Bet gal nenormali as pati g.gif

Metai ne esmė.. Dominyyykai irgi 30+. Man 27. Kitoms ~25.. Bet ar tai esmė.. Ne pas visas vienodai Tai ateina.. Esam kur esam.. Ir turbūt kiekviena vėliau ar aksčiau šią stadiją išgyvena.. Žinau, kad neguodžia.. Bet ne mes pirmosios paliktos ir ne mes paskutinės.. Galbūt kažkada kažkurią paliks būtent dėl tavęs.. Toks jau tas gyvenimas.. doh.gif
O tu normali.. Tiesiog nesutikai dar sau skirto žmogaus. Galbūt ir pati klydai, bet dėl to tu irgi ne išimtis. Juk visi mes klystame. Svarbiausia tik iš tų klaidų pasimokyti.
Tad ir mokomės, kalbam, diskutuojam, prisirašėm milijoną punktų, stengiamės būti kitokios: veiklesnės, žavesnės, išmintingesnės, linksmesnės smile.gif Ir sakyčiau mums tikrai sekasi bigsmile.gif Nes nuo pirmųjų temelių pasižiūrėjus mūsų nuotaikos tikrai į gerą eina. Todėl imsim kartu ir iveiksim tą laikotarpį, svarbiausia Tikėti ir daryti viską, kad svajonės taptų realybe. O viskas juk ir prasideda nuo pačios savęs 4u.gif

p.s. šiandien iš manęs prasta patarėja, nes jaučiuosi lyg lengvai su maišu trinktelėta. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 10 30, 23:12)
Nieks nepasikeite, bet parasius ko tai tapo lengviau...

Prisijunk dažniau.. Žinok ir palengvėja ir net prajuokina čia mergaitės iki tokio lygio, kad net garsiai viena namie pradedu juoktis 4u.gif Gaila tik kad šiandien visos išsibarsčiusios.. Nors gal ir gerai - turi vadinasi ką veikti.. Ne taip kaip mudvi čia besiblaškančios doh.gif

Papildyta:

Qwertama, o kaip tu besilaikai? Kas naujo, ką beveikinėji dienomis? 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 30, 23:22)

p.s. šiandien iš manęs prasta patarėja, nes jaučiuosi lyg lengvai su maišu trinktelėta.  blink.gif
Papildyta:
Prisijunk dažniau.. Žinok ir palengvėja ir net prajuokina čia mergaitės iki tokio lygio, kad net garsiai viena namie pradedu juoktis  4u.gif  Gaila tik kad šiandien visos išsibarsčiusios.. Nors gal ir gerai - turi vadinasi ką veikti.. Ne taip kaip mudvi čia besiblaškančios  doh.gif

Papildyta:

Tiek buvau prirasiusi, bet paeme ir nuluzo internetas g.gif Einu miegoti smile.gif Tikiu liaudies ismintim, kad rytas uz vakara gudresnis smile.gif

p.s. brendis jau sildo mano kuna.... Ir du Rafaelo nukeliavo, nors reiktu juos atiduoti priesui, kaip ir ax.gif

Labos smile.gif Greiciau ateis rytas, vadinasi, greiciau geresnis gyvenimas
Atsakyti
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 10 30, 23:30)
drinks_cheers.gif
Tiek buvau prirasiusi, bet paeme ir nuluzo internetas  g.gif  Einu miegoti smile.gif Tikiu liaudies ismintim, kad rytas uz vakara gudresnis smile.gif

p.s. brendis jau sildo mano kuna.... Ir du Rafaelo nukeliavo, nors reiktu juos atiduoti priesui, kaip ir  ax.gif 

Labos smile.gif Greiciau ateis rytas, vadinasi, greiciau geresnis gyvenimas

Nu jooo doh.gif Nieko nėra baisiau, kai lūžta internetas berašant ilgąąąą žinutę doh.gif
Tu teisi, greičiau rytas - greičiau geresnis gyvenimas drinks_cheers.gif
Labos ir tau 4u.gif Aš dar truputuką panaktinėsiu, gal dar kuri nors užklys.. Bet ilgai irgi netempsiu.. Noriu ir aš greičiau to geresnio gyvenimo, užkniso jau viskas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 30, 23:22)

Qwertama, o kaip tu besilaikai? Kas naujo, ką beveikinėji dienomis?  4u.gif

ai, as mokaus dirbu, mokaus dirbu ir daugiau nieko nematau. ax.gif savaitgali buvau su 3 vaikinais susitikus, bet su visais tik draugiskai, jokiu "meiliu".
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 10 31, 00:25)
ai, as mokaus dirbu, mokaus dirbu ir daugiau nieko nematau.  ax.gif savaitgali buvau su 3 vaikinais susitikus, bet su visais tik draugiskai, jokiu "meiliu".

nu svarbu nebedepresuoji ir jau po truputuką pradedi naują gyvenimą 4u.gif
Atsakyti
Nu praktiškai visos nusipelnėte bausmių kad palikote mane čia vieną šį vakarą biggrin.gif
Užtat nusipirkau dar 4 knygas per internetą - palengvėjo biggrin.gif
Jaučiuosi susirgusi knygų pirkimo manija lotuliukas.gif

Na bet jūs dar atsiimsit už tai kad dingot biggrin.gif Dar sugalvosiu kaip lotuliukas.gif
Atsakyti