Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIII dalis]

Viesulai, eik sukurk dar vieną temą. Kadangi apie naktį jau kūrei, tai gal dabar pabandyk paliest opią dienos problemą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 29, 15:39)
Crazysun, siaip tai dviem savaitem bet galvoju anksciau gryzt lietuvoj daug reikalu ir darbu, mano berniukas labai laimingas pusrycius man  i lova nesa ir t.t. savaitgali prie vandenyno planuojam cia silta gera...kazkaip nzn dar nesuvokiu kad as cia biggrin.gif  gerai mergaites Jums visoms linkejimai nuo manes!!!!!
Geros dienos einu dazytis ....iki

O tai bilietai atgal dar nenupirkti? 4u.gif
Ale kaip tau faina.... wub.gif Gal tai nauja pradžia su tavo ex? Gal tai ir yra ta Meilė, kurios tu laukei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 29, 16:08)
Viesulai, eik sukurk dar vieną temą. Kadangi apie naktį jau kūrei, tai gal dabar pabandyk paliest opią dienos problemą lotuliukas.gif

Apie ka panele gimusi vasara sneka?Kas per tema?Ar tik nereiks mums spagu suremt su tavimi?
Atsakyti
Jums mergaites nebuna, kad sedit ir uzuodziat kvapa zmogaus, kurio nera salia...bet tas kvapas jau matyt isirases kazkur ir toks skanus ir tikras atrodo....
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 29, 16:16)
Jums mergaites nebuna, kad sedit ir uzuodziat kvapa zmogaus, kurio nera salia...bet tas kvapas jau matyt isirases kazkur ir toks skanus ir tikras atrodo....

būna smile.gif ir vakare atsigulus tai būna smile.gif
Atsakyti

Cia apie mane? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 10 29, 16:10)
Apie ka panele gimusi vasara sneka?Kas per tema?Ar tik nereiks mums spagu suremt su tavimi?

Šneku apie temą, kuri vadinasi pirmoji naktis ar kažkaip ten... Tingiu ieškoti dabar jos irnesakyk.gif O dėl tų špagų, tai jei nebijai gauti tongue.gif Kaip ponas ir ponia Smitai atrodysim lotuliukas.gif tongue.gif

Neapturėjau kol kas tokio malonumo ir iki tavo posto negalvojau, kad taip būna smile.gif
Toks geras jausmas apėmė... et.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 29, 15:21)
būna smile.gif ir vakare atsigulus tai būna smile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 29, 15:23)

Neapturėjau kol kas tokio malonumo ir iki tavo posto negalvojau, kad taip būna smile.gif
Toks geras jausmas apėmė... et.

Man anksciau budavo, kai tarkim po pasimatymo gryzdavau, tai dar budavau prisigerusi to zmogaus kvapo.. smile.gif O siandien taip keista tas kvapas mane vis aplanko...toks skanus, siltas ir pazystamas smile.gif faina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 29, 16:27)
Man anksciau budavo, kai tarkim po pasimatymo gryzdavau, tai dar budavau prisigerusi to zmogaus kvapo.. smile.gif O siandien taip keista tas kvapas mane vis aplanko...toks skanus, siltas ir pazystamas smile.gif faina  blush2.gif

bigsmile.gif tai gal tau vakare pasimatymas?? smile.gif
Atsakyti
Nenoriu prisiminti jokių kvapų schmoll.gif Ir išvis nenoriu gyventi iliuzijų pasaulyje bash.gif:
O ir apskritai, O.Lapinas. Kaip gydytis nuo romantiškumo?

Aš sakyčiau jau pasigydžiau. Geriau palauksiu kol tikrai užuosiu mylimo žmogaus kvapą kas vakarą, nei svaigsiu čia ir leisiu sau kankintis su kažkokiais prisiminimais.
Jūs kaip norite, bet man TAI griežtai draudžiama kažką prisiminti biggrin.gif
Atsakyti
Sokiai mano kaime
Negaliu su Jumis nepasidalint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 29, 15:33)
bigsmile.gif tai gal tau vakare pasimatymas?? smile.gif

Nu kad ne schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 29, 15:35)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti