QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 03, 23:28)
Bus tų serialų.. Smulkmena čia. Rebilitacija po senuko, tebunie lengvas jam mamytės sijonas

Labai fainas vyrukas.. rūsio muzikontas by the way
Žinok, niekada tau nieko rimtai nepavydėjau. Tik kartais vyno. Betdabar pavydžiu baltai lovos. Viso gyvenimo svajonė turėti plačią lovą, kurioje galėčiau miegoti jūros žvaigždės poza- rankos sau kojos sau.. Fainuma. Sveikinu su įkurtuvėm ir pirma naktim

Niekada nedeginu žvakių, bet įtariu, jog kažkada reiks pabandyti pasidaryt ugnies terapiją. Neužsidek Abzoryte

Kokie darbai jei ne paslaptis...? Labai gerą mintį pamėtėjai. Gal reiks pabandyti panašų sąrašą susikurpti.
Ačiū už sveikinumus

Pasistengsiu neužsiliepsnoti

Nors viskas nuo mano minčių įmanoma
O žvakes tai pastoviai deginu - rudenį ir žiemą turbūt nėra vakaro kai jos pas mane nedegtų. Kažkaip šilčiau, jaukiau, šviesiau
Na darbai įvairiausi, nuo smulkesnių iki stabesnių, bet gal daugiau su namais susije:
1. Sekantis penktadienis - kirpykla
2. Per kitą savaitę išsimatuoti savo norimų baldų išmatavimus, susidaryti preliminarų eskiziuką ir dar kitą savaitę būtinai nuvažiuoti užsakyti jau gamybai.
3. Išrinkti sesei laptopą (prašė nupirkt iki atvažiavimo)
4. Per dvi savaites mirk atsikelk nusipirkti užuolaidą paskutiniam likusiam neuždengtam langiukui.
5. Išsirinkti kokį pirkti teliką.
6. Nusipirkti naujus vazonus gėlėms.
7. Gitarai skirti minimum po 15 min kasdien.
8. Per šia savaitę nupirkti gimtadienio dovanėlę draugei.
9. Susidaryti idėjų sąrašiuką Kalėdinėms dovanėlėms.
10. Dar galvoju..
Ir visa tai privalau padaryti per lapkritį - griežtai.
P.S. man visai pradėjo patikti tas serialas per LNK šeštadieniais "Garbės kuopa". Šiandien mačiau antrą kartą, jau kažkaip net įdomu kaip bus kitą šeštadienį.
P.P.S.2 Man berašant čia atsakymą - apsireiškė vienas toks gerbėjas dar iš vasaros

Net numerio neturėjau aš jo - tai dar reikėjo išsiaiškinti kam čia tokiam parūpau

Bet neįdomus jis man absoliučiai

Kažkoks labai jau besibalškantis tipas