Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Kaune

QUOTE(kirija @ 2008 12 18, 17:04)
Sveikos Violeta Paliuniene mano ginekologe man tai ji gera daktare globojo visa nestuma ir seip labai malonus zmogus

pritariu drinks_cheers.gif
pas ja einu be jokio streso,zinau kad visada gausiu paaiskinimus i visus iskilusius klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia tema apie gerus ginekologus, bet įterpsiu savo neigiamą komentarą apie kai kurių mamyčių išgirtą ginekologę iš BMP Imbrasienę. Neturiu pastovios gydytojos, tai surizikavau pas ją nueiti. Už konsultaciją (darė echo, onkocitologinį tepinėlį ir lygtais žiūrėjo mikroskopu?) suplojau netoli 200 lt.
Visų pirma prigąsdino dėl mano turimos žaizdeles, kad "labai baisiai atrodo, labai didelė, labai įtartina" ir t.t. (anksčiau lankiausi pas kt. gydytoją, kuri taip pat teigė, kad žaizda gana didelė, bet greičiausiai įgimta, todėl neatrodo blogai, juo labiau, kad onkocitologinis tepinėlis buvo normoje). Kažką aiškino apie anksčiau neišgydytą uždegimą (nors tokių lyg ir neturėjau, niekuo nesisgundžiau), prirašė Macmiror žvakučių - bandžiau aiškintis, kokiu tikslu, bet atsakymo taip ir nesupratau...
Bet vizito viršūnė buvo tuomet, kai pas gydytoją užėjo kita kolegė. Ji tuo metu kaip tik mane apžiūrinėjo ant "lėktuvo". Ir būtent tuo momentu jos abi, susikišusios prie "lėktuvo", ėmė spoksoti i monitorių (mikroskopo?) ir aptarinėti vaizdo rodymo kokybę, aparato gedimus ir pan. Dar dabar pamenu, kai tos kolegės striukės skvernai man brūžinosi per nuogas kojas doh.gif doh.gif doh.gif Ir tai truko bent kelias minutes... jaučiausi itin durnai blush2.gif
Vizito gale gydytoja pabrėžė, kad būtinai turiu pas ją ateiti po dviejų savaičių, nepaaiškindama kokiu tikslu. Man teko išvažiuoti, tai pasistengiau onkocitologinio rezultatą susižinoti tel. ir tuo viskas baigėsi.
Gal smulkmenos, bet daugiau pas šitą gydytoją tikrai neisiu schmoll.gif
Atsakyti
Mazylyje Snieguole Martinkiene thumbup.gif Labai svelni ir tikrai rupestinga. Nors ten visi megsta kysius, bet ji neziuri vanago akim kad tik i kisene idetum.
Atsakyti
na ir man toks klausimelis iskilo. noreciau apsilankyti tiesiog konsultacijai, na pirma kart eiciau. bet esu ne kauniete, studente ir tikriausiai manes i jokia poliklinika negaletu priimti konsultacijai nes nesu cia prisiregistravusi, tad reiketu eiti i privacia? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O gal KMUK turite kas gera ginekologe?
Atsakyti
QUOTE(kirija @ 2008 12 18, 15:04)
Sveikos Violeta Paliuniene mano ginekologe man tai ji gera daktare globojo visa nestuma ir seip labai malonus zmogus

kur ji dirba?
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2009 01 17, 19:53)
kur  ji dirba?

"vita longa" klinikoje ax.gif bent jau cia as pas ja lankaus.nezinau,gal dar kur nors rolleyes.gif
Atsakyti
kiek zinau Violeta dirba Vita Longa, Vilijampolej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vicule @ 2009 01 18, 11:43)
"vita longa" klinikoje  ax.gif  bent jau cia as pas ja lankaus.nezinau,gal dar kur nors  rolleyes.gif

QUOTE(rimma @ 2009 01 19, 10:03)
kiek zinau Violeta dirba Vita Longa, Vilijampolej smile.gif

dekui mirksiukas.gif tikiuosi nenusivilsiu
Atsakyti
QUOTE(kosmoone @ 2009 01 14, 14:05)
na ir man toks klausimelis iskilo. noreciau apsilankyti tiesiog konsultacijai, na pirma kart eiciau. bet esu ne kauniete, studente ir tikriausiai manes i jokia poliklinika negaletu priimti konsultacijai nes nesu cia prisiregistravusi, tad reiketu eiti i privacia?  ax.gif

Gali eiti privaciai- pvz Mazylio moteru konsultacijoje. Pirmine konsultacija kainuoja 75lt- cia uz apziura ant ginekologines kedes+echoskopija. Jei reikes kitu tyrimu uz juos taip pat reikes primoketi. Pakaks atsinesti koki asmens dokumenta.
Atsakyti
sveikos mamytes,
norejau paklausti gal kuri yra buvusi pas HERALDA STANKEVICIU kiek zinau jis dirba KMU moteru konsultacijoj. Labai butu idomu sulaukti jusu komentaru apie si ginekologa.
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrija @ 2009 01 26, 19:42)
sveikos mamytes,
norejau paklausti gal kuri yra buvusi pas HERALDA STANKEVICIU kiek zinau jis dirba KMU moteru konsultacijoj. Labai butu idomu sulaukti jusu komentaru apie si ginekologa.
aciu  4u.gif

Sis gyd specializuojasi daugiau i nevaisinguma.Siaip kompetetingas ir geras gyd.Tik neisigask kartais jis buna erogantiskas,grubokas (nuo nuotaikos matyt priklauso)bet savo sriti jis tikrai ismano.
Sekmes pas ji 4u.gif
Atsakyti