Čia tema apie gerus ginekologus, bet įterpsiu savo neigiamą komentarą apie kai kurių mamyčių išgirtą ginekologę iš
BMP Imbrasienę. Neturiu pastovios gydytojos, tai surizikavau pas ją nueiti. Už konsultaciją (darė echo, onkocitologinį tepinėlį ir lygtais žiūrėjo mikroskopu?) suplojau netoli 200 lt.
Visų pirma prigąsdino dėl mano turimos žaizdeles, kad "labai baisiai atrodo, labai didelė, labai įtartina" ir t.t. (anksčiau lankiausi pas kt. gydytoją, kuri taip pat teigė, kad žaizda gana didelė, bet greičiausiai įgimta, todėl neatrodo blogai, juo labiau, kad onkocitologinis tepinėlis buvo normoje). Kažką aiškino apie anksčiau neišgydytą uždegimą (nors tokių lyg ir neturėjau, niekuo nesisgundžiau), prirašė Macmiror žvakučių - bandžiau aiškintis, kokiu tikslu, bet atsakymo taip ir nesupratau...
Bet vizito viršūnė buvo tuomet, kai pas gydytoją užėjo kita kolegė. Ji tuo metu kaip tik mane apžiūrinėjo ant "lėktuvo". Ir būtent tuo momentu jos abi, susikišusios prie "lėktuvo", ėmė spoksoti i monitorių (mikroskopo?) ir aptarinėti vaizdo rodymo kokybę, aparato gedimus ir pan. Dar dabar pamenu, kai tos kolegės striukės skvernai man brūžinosi per nuogas kojas

Ir tai truko bent kelias minutes... jaučiausi itin durnai
Vizito gale gydytoja pabrėžė, kad būtinai turiu pas ją ateiti po dviejų savaičių, nepaaiškindama kokiu tikslu. Man teko išvažiuoti, tai pasistengiau onkocitologinio rezultatą susižinoti tel. ir tuo viskas baigėsi.
Gal smulkmenos, bet daugiau pas šitą gydytoją tikrai neisiu