QUOTE(Mabel @ 2010 08 10, 22:49)
Na siandien pirma karta apsilankiau pas gydytoja A.Imbrasiene BMP,tai sakyciau nenusivyliau,labai maloni gydytoja(nors is paziuros taip neatrode),bet uz kabineto duru labai faina,isklauso,viska isaiskina..Tiek, kad kainos tai

,bet tai daugumoj privaciu kliniku panasiai.Registraturoje visai maloni moteris pasitaike,buvau prisikaiciusi,tai jau ejau nusiteikusi blogiausiam,bet nieko..siaip tik nuzvelgiau ten pirmyn atgal vaiksciojancias medikes,tai nuo daugumos toks saltis dvelkia,baisu butu ka ir paklausti,nors sako "nespresk apie zmogu is isvaizdos"...tai tiek..
as irgi pas sia gydytoja lankiausi jau du kartus,kainos tikrai nemazos,bet manau verta

tokios rupestingos,nuosirdzios ir paprastos gydytojos nesu macius dar

nera ji plepi,gal del to daug kam atrodo rustoka,bet man ji tikrai gydytoja is didziosios raides,yra be galo profesionai.Nors pas savo gydytoja(beja,as ne kauniete) lankiausi gal kokius 4-5metus,bet turiu problemeliu siokiu tokiu moterisku ir is jos nesulaukdavau atsakymu i svao klausimus,tad nusprendziau apsilankyt pas gyd Imbrasiene.tikrai nesitikejau kad sitaip rupestingai apziures,isaiskins visus mano negalavimus,net pasake tokiu dalyku apie kuriuos ne viena gyd man neminejo.Padare visus tyrimus,na zodziu man ne viena gydytoja iki siol tokio atidumo neparode,o ji tikrai rupestinga ir atsakingai ziuri i savo profesija.tikrai net nebenoriu pagalvot apie grizima pas savo sena gydytoja

jau verciau sumokesiu tuos nemazus pinigelius bet busiu rami ,kad tikrai einu pas profesionala

dar del registraturos tai ir as prisikaiciau siaubingu komentaru o nuejus nieko baisaus nepamaciau

gal tokius kurios skundesi nesa kokioj viesoj poliklinikoj buvusios

nes mane aptarnavo labai maloniai tiek telefonu tiek jau vietoj