Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(vvvvv @ 2007 10 30, 21:00)
va cia tai ruduo  thumbup.gif ORIGINALU  thumbup.gif
mano balsa bent jau siai dienai tikrai turi  wub.gif

http://www.supermama...p...&phid=13955

As supratau kad gamtos peizazai turi buti, o cia natiurmortas. Labai grazu, bet ne i tema schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 10 31, 14:25)
Liuks  thumbup.gif  Padirbėjo kažkas nuo dūšios, puikiai atrodo  4u.gif

arba nuo dūšios, arba mokykloje rudenėlio šventė buvo nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 10 30, 22:27)
Nu, bet tikrai, dar tik kelios desimtys nuotraukų, o jau beveik identiškų nuotraukų galima rasti, ar tiksliau  pasakus - pasikartojantys siužetai doh.gif
Dienos pradžio je pasirodo fantastiška nuotrauka
[attachmentid=118280]

kažkas pamatė ir nubėgo prie tvenkinio (čia nebutinai taip ir buvo, bet man taip atrodo) ir bando kažką panašaus padaryti, bet nelabai gavosi
[attachmentid=118281]

Ta pati situacija ir su "vienišais suoliukai".
Nesuprantu tų žmonių kurie taip daro g.gif , jug akivaizdu, kad darbai gavosi prastesni

Na nepudrink cia kad kazkas kazka pamate ir nuleke fotkinti. Manau tiesiog zmones turi daug nuotrauku ir kai pamato kad konkurse panasios dalyvauja, tai prisimena kad irgi panasiu turi. BEnt man taip atsitiko, bet tik ne siam konkurse blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstienake @ 2007 10 31, 15:54)
Na nepudrink cia kad kazkas kazka pamate ir nuleke fotkinti. Manau tiesiog zmones turi daug nuotrauku ir kai pamato kad konkurse panasios dalyvauja, tai prisimena kad irgi panasiu turi. BEnt man taip atsitiko, bet tik ne siam konkurse  blink.gif

drinks_cheers.gif neseniai Druskininkuose buvom, tai ir vandens, ir grybų prifotkinau, nors vežimu vežk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 30, 21:59)
Bet juk kaip tik norisi kažko išskirtinio,originalaus bigsmile.gif ,o ne plagiatų schmoll.gif

Abejoju, ar panasiu nuotrauku savininkai jas sugalvojo butent pamate si konkursa g.gif Idejos juk ateina vienodos daugeliui zmoniu.

Na nepudrink cia kad kazkas kazka pamate ir nuleke fotkinti. Manau tiesiog zmones turi daug nuotrauku ir kai pamato kad konkurse panasios dalyvauja, tai prisimena kad irgi panasiu turi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na nepudrink cia kad kazkas kazka pamate ir nuleke fotkinti. Manau tiesiog zmones turi daug nuotrauku ir kai pamato kad konkurse panasios dalyvauja, tai prisimena kad irgi panasiu turi. BEnt man taip atsitiko, bet tik ne siam konkurse  blink.gif

drinks_cheers.gif man ir taip buve, bet tikrai ne del nusiziurejimo schmoll.gif greiciau del apsizioplinimo buvau idejus panasia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 31 spalio 2007 - 16:53
Aš ir pati turiu pora panašių nuotraukų, kaip ir konkurse dalyvauja, bet dėl būtent dėl to jų ir nededu, nes jau kažkas mane aplenkė. Tai dabar turiu sugalvojusi porą vizijų, tai jei nieka neįdės kažko panašaus, tai po savaitgalio sudalyvausiu.
Taip įdomiau, įšukis padaryti kažką kito nei jau dalyvauajnčios nuotraukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 31 spalio 2007 - 17:02
QUOTE(Blakstienake @ 2007 10 31, 15:49)
As supratau kad gamtos peizazai turi buti, o cia natiurmortas. Labai grazu, bet ne i tema  schmoll.gif

Yra tiesos tavo žodžiuose - aš irgi taip maniau. Kai buvo vasaros peizažų konkursas, daug diskusijų buvo šia tema - netvirtino tada makrofotografijų (iš arti labai pritrauktas vienas objektas), o žmonės galėjo būti, jei jie nebuvo pagrindiniai nuotraukos objektai, o tik gamtos dalis (ai, atsiverskit tą konkursą ir bus aišku). Net apibrėžimas peizažo buvo įdėtas, ir pagal tuos reikalavimus netiktų šitam konkursui bent pusė jau esančių nuotraukų, nes tai tikrai nėra peizažai.

Žodžiu, esama neatitikimo tarp temos aprašymo ir dalyvaujančių nuotraukų, bet aš teisybės neieškau - jei jau moderatorė patvirtino, mūsų darbas atsirinkti, kas mūsų manymu labiausiai tą temą atitinka ir už tai balsuoti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai graži ir įdomi wub.gif Ir eilėraštis wub.gif user posted image
Papildyta:
o vat šitos grožio aš nesuprantu blush2.gif Nematau peizažo nors tu ką... doh.gif hihihi.gif
Spalvos labai gražios... user posted image
Atsakyti
aha, sita man orgialiausia ir graziusia
user posted image

pagarba autorei ir uz parinkta eilerastuka wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Valerija @ 2007 10 31, 16:01)
Aš ir pati turiu pora panašių nuotraukų, kaip ir konkurse dalyvauja, bet dėl būtent dėl to jų ir nededu, nes jau kažkas mane aplenkė. Tai dabar turiu sugalvojusi porą vizijų, tai jei nieka neįdės kažko panašaus, tai po savaitgalio sudalyvausiu.
Taip įdomiau, įšukis padaryti kažką kito nei jau dalyvauajnčios nuotraukos.

jei turi laiko ir noro pirmyn. as neturiu kada su lelium nuotrauku dabar daryti tai panasia idesiu. gi dalyvaut bent kur nors norisi...
Atsakyti
user posted image

Ir man šita nuotraukytė labai patiko wub.gif Toks nestandartinis ruduo smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=13971
tikrai nepaprastai grazu, ir originalu thumbup.gif
Atsakyti