Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(Valerija @ 2007 11 03, 12:41)
[attachmentid=118682]
Švelniai tariant persistengta didinant kontrastą doh.gif

Man tai atrodo, nesamone tokie komentarai, bent as pasididinus nieko dirbtino nematau, kad butu kontrastas specialiai didintas ir pan. pati turiu daug tokiu foto ir jose niekas nekoreguota, o spalvos super, juk buna tokiu dienu tikrai kaip is paveiksliuko, ypac prie vandens ir saulutei svieciant. Man tikrai grazu ir atitinka tema.

QUOTE(rds @ 2007 11 03, 19:18)
sužavėjo user posted image  wub.gif

nuotrauka super, bet man ne i tema, nes cia gyvunas iseina prmoj vietoj, o kur ruduo? Ka, vovere buna tik rudeni? O ten kur gulbe, tai jau panasiau, bent aplinkos matosi...

Man dar keista, kad is pradziu visos akcentuoja naturaluma, kad butu ne specialiai fotkinta, o po to kabinejasi prie nuotrauku, kurios tikrai buvo atsitiktinai padarytos, ir ten kadre tai anas tai kitas "ne vietoj", o dar veliau giria va tokias nuotraukas http://www.supermama...p...&phid=14040 kur, manau, laabai ilgai vargta su tais lapais, ne uz ka nepatikeciau, kad va krito lapai ir smaukst fotke ir dar tokia ryski gavosi schmoll.gif

o del pavadinimu, tai gaila, kad mazai originalesniu, ir as nieko pries paskaityt ilgesni, jei jis idomus, o ne kelis kart skaityt ruduo... ruoduo, krenta lapai auksiniai ... ir dar gaila, kad daugumoj pavadinimai melancholiski tokie, kaip kazkuri gerai pasake- paziurejau nuotraukas ir taip kazkoks liudesys apeme pavadinimus paskaicius, ar pan. (zodis zodin nepacituosiu ax.gif ) Suprantu, kad daugumai ruduo - depresijos metas, ale gi norisi kaip tik, kad praskaidrintu kas nors nuotaika, nors is esmes, mano balams itakos pavadinimas neturi, bet, manau ne viena esu cia, kuri nori ir pasigrozeti nuotraukomis, panagrineti jas, pasididinti, pasimokyt kazko, ideju pasisemt, o ne tik prabegom pralekt, mazdaug - aha sita nauja jau, va sita issiliejus, sitos net neziuresiu ne pavadinimas levas, anos is vis nesuprantu ir t.t. Na, noriu pasakyt, kad kazkaip norisi to konkurso kaip kokios knygos - visos visumos, skaityt letai ir pasigardziuojant wub.gif nezinau, ar kas suprato, ka norejau pasakyt doh.gif
Atsakyti
vienoje "ruduo ruduo, krenta lapai auksiniai.." nuotraukeleje lapai tikrai nekrenta smile.gif Bent jau 2 is ju stipriai isikibe sakos ir nepaleidzia. Na, gal treciasis krenta..
Bet aisku ne i tema as jau cia...
As asmeniskai nebalsuosiu uz nuotraukas su gyvuneliais bei pauksteliais. Jei negali buti zmones nuotraukose - tai nematau kaip zvereliai ar pauksteliai galetu atspindeti auksaspalvi rudeni. Nebent, jie nebutu pagrindinis nuotraukos akcentas.

O siaip.. kartojasi jau labai nuotraukos. O ir mano nuotaikos rudeni klaikios.Tai patylesiu ir neaptarinesiu kas man patinka o kas ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2007 11 04, 16:50)
nezinau, ar kas suprato, ka norejau pasakyt  doh.gif

nesuprato, be reikalo stengeis irnesakyk.gif
Atsakyti
šita tokia maloni akiai 4u.gif

http://www.supermama...p...&phid=13998

Papildyta:
QUOTE(off topic @ 2007 11 04, 17:48)
nesuprato, be reikalo stengeis  irnesakyk.gif

už visas atsakinėji?user posted image
Atsakyti
QUOTE(kuckutis @ 2007 11 04, 17:56)
už visas atsakinėji?user posted image

aha, kad nebūtų nejaukios tylos bigsmile.gif nemandagu žmogui neatsakyti kai klausia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2007 11 04, 15:50)
Man dar keista, kad is pradziu visos akcentuoja naturaluma, kad butu ne specialiai fotkinta, o po to kabinejasi prie nuotrauku, kurios tikrai buvo atsitiktinai padarytos, ir ten kadre tai anas tai kitas "ne vietoj", o dar veliau giria va tokias nuotraukas http://www.supermama...p...&phid=14040 kur, manau, laabai ilgai vargta su tais lapais, ne uz ka nepatikeciau, kad va krito lapai ir smaukst fotke ir dar tokia ryski gavosi  schmoll.gif

nezinau, ar kas suprato, ka norejau pasakyt  doh.gif

supratau,ką norėjai pasakyti, ir dėl tų krintančių lapų iš kart taip ir pagalvojau, tikrai ne atsitiktinai pataikė krentant.... dar ir fotografuojant medžiai labai pakrypę antram plane smile.gif nu bet čia nieko. Nieko foto ir tiek.... (nebent ten jei nekrintantys o ant medžio, kaip vieną įdėją pakišo man.... mirksiukas.gif tik pavadinimas daro savo doh.gif )
Bet man tai nemaišo, kad ir kas daryta žmogaus, ne tik gamtos, kad tik į rudenio temą būtų..... Jau gražiau tie moliūgai ar tas dviratis, nei ryškiai persistengtas tas vaizdelis su vandeniu žydru žydru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 04 lapkričio 2007 - 17:40
Juk kiekvienas grožį supranta savaip. Turim kiekvienas tam teisę, kaip ir čia turim teisę balsuot už SAU patinkančias nuotraukas, o ne kad patinka kažkam....Negali juk visiems būt tas pats gražu...
Atsakyti
Pirmas konkursas, kur tiek man patinkanių nuotraukyčiu thumbup.gif Ir kaip reikės atsirinkti???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2007 11 04, 20:13)
Juk kiekvienas grožį supranta savaip. Turim kiekvienas tam teisę, kaip ir čia turim teisę balsuot už SAU patinkančias nuotraukas, o ne kad patinka kažkam....Negali juk visiems būt tas pats gražu...

o ar yra kitaip manančių? mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip kiekvienas balsuoja uz sau patinkamcia nuotrauka... taciau konkurse yra nuotrauku, kurios (mano manynu) neatitinka konkurso pavadinimo, na bet gal kazkam tai nesvarbu ir ziuri tik i nuotrauka... turbut nuo studiju laiku ismokau, kad pavadinimas turi atspindeti turini... mano manymu jei toks konkursas tai turetu buti naturali gamta. bet dar karta pasikartosiu, kad kievienam savo...
beje, dalyvauju ir pati konkurse (pirma karta ax.gif ) ir labai malonu, kad mano ideta nuotrauka susilauke komentaru rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 04, 21:49)
beje, dalyvauju ir pati konkurse (pirma karta  ax.gif ) ir labai malonu, kad mano ideta nuotrauka susilauke komentaru  rolleyes.gif  ax.gif

tik neišsiduok, kuri, prašau! labai būna apmaudu, kai gražios nuotraukos dėl to iškrenta iš konkurso ...
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 04, 20:49)
mano manymu jei toks konkursas tai turetu buti naturali gamta. bet dar karta pasikartosiu, kad kievienam savo...
beje, dalyvauju ir pati konkurse (pirma karta  ax.gif ) ir labai malonu, kad mano ideta

As irgi taip supratau is aprasymo. Gamtos peizaza supranta visi, gamtos kadras man irgi yra nepakeista gamta tik ne peizazine - pasirodo ne. Bet turbut ne tik ji tureta omenyje, todel balsavimas vyks bendrai ax.gif
Atsakyti