QUOTE(Valerija @ 2007 11 03, 12:41)
Man tai atrodo, nesamone tokie komentarai, bent as pasididinus nieko dirbtino nematau, kad butu kontrastas specialiai didintas ir pan. pati turiu daug tokiu foto ir jose niekas nekoreguota, o spalvos super, juk buna tokiu dienu tikrai kaip is paveiksliuko, ypac prie vandens ir saulutei svieciant. Man tikrai grazu ir atitinka tema.
QUOTE(rds @ 2007 11 03, 19:18)
nuotrauka super, bet man ne i tema, nes cia gyvunas iseina prmoj vietoj, o kur ruduo? Ka, vovere buna tik rudeni? O ten kur gulbe, tai jau panasiau, bent aplinkos matosi...
Man dar keista, kad is pradziu visos akcentuoja naturaluma, kad butu ne specialiai fotkinta, o po to kabinejasi prie nuotrauku, kurios tikrai buvo atsitiktinai padarytos, ir ten kadre tai anas tai kitas "ne vietoj", o dar veliau giria va tokias nuotraukas http://www.supermama...p...&phid=14040 kur, manau, laabai ilgai vargta su tais lapais, ne uz ka nepatikeciau, kad va krito lapai ir smaukst fotke ir dar tokia ryski gavosi

o del pavadinimu, tai gaila, kad mazai originalesniu, ir as nieko pries paskaityt ilgesni, jei jis idomus, o ne kelis kart skaityt ruduo... ruoduo, krenta lapai auksiniai ... ir dar gaila, kad daugumoj pavadinimai melancholiski tokie, kaip kazkuri gerai pasake- paziurejau nuotraukas ir taip kazkoks liudesys apeme pavadinimus paskaicius, ar pan. (zodis zodin nepacituosiu