ka manot apie Edmundo Malūko knygas?
aš jas tiesiog dievinu.skaičiau "šiukšlyno žmonės"(ši knyga kalta, kad taip užsikabinau, nes ja skaučiau pirmą), "juodieji želmenys", "migla", "moters kerštas", "duženos", ir tik pradedu "karalienė Barbora"
ar brbora idomi? paskutine maluko knyga skaiciau duzenos. nieko, bet man ankstesnes labiau patiko, nes lengvai skaitesi. sitoji biski filosofiskesne.
QUOTE(geltona_svajonė @ 2007 08 02, 15:37)
ka manot apie Edmundo Malūko knygas?
aš jas tiesiog dievinu.skaičiau "šiukšlyno žmonės"(ši knyga kalta, kad taip užsikabinau, nes ja skaučiau pirmą), "juodieji želmenys", "migla", "moters kerštas", "duženos", ir tik pradedu "karalienė Barbora"
Aha, mane irgi užkabino "Šiukšlyno žmonės", bet, pasirodo, atsilikau ir dviejų paskutinių knygų dar neskaičiau

Kai kurias net po dukart perskaičiau

QUOTE(kristij @ 2007 08 02, 21:41)
ar brbora idomi? paskutine maluko knyga skaiciau duzenos. nieko, bet man ankstesnes labiau patiko, nes lengvai skaitesi. sitoji biski filosofiskesne.
man tai įdomi, man visos jo kygos įdomios

o duženose tai man labiausiai ir patiko tas filosofavimas

Geras rašytojas
Nors skaičiau tik vieną knygą

Kelias jo knygas skaiciau.Patiko,bet tik pramogai,ne rimtam skaitymui

Kraujo skonis paskaitykit dar, irgi neprasta

skaiciau siukslyno zmones
labai labai patiko.daviau tevui darbe paskaityti, tai ten net ir jo bendradarbiai perskaite, kurie siaip nelabai knygas skaito

QUOTE(Saulutuke @ 2007 08 14, 10:28)
man si knyga paliko didziausia ispudi

gal kas 'siukslyno zmones' knyga parduotumet?