Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių autorių romanai

Aš anksčiau skaičiau, patiko, tokios žiaurokos, bet būna taip gyvenime. Dabar jau senokai ir neskaičiau, gal kokią reiktų nusigriebt g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri "duženos" turi duoti paskaityti? Is kaunieciu.. Kaip nors atsilyginciau 4u.gif Na arba puikiai tiktu ir pardavimui mirksiukas.gif
Atsakyti
as labai megstu skaityti, bet lietuviu rasytojai man nelabai patinka, bet manau, kad reiks maluko kokia knyga paskaityti, nes ir mano mama ir vaikinas sake, kad vertos demesio ir lengvai skaitosi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sena tema čia.
Papildyta:
QUOTE(Dolitlė @ 2007 10 29, 20:37)
Va kaip tik radau tą istoriją 4u.gif
http://209.85.135.10...w...;cd=5&gl=lt
Pasakysiu dar vieną įdomų  sutapimą  bigsmile.gif MAno buvusi literatūros mokytoja gyvena Prienuose gydytojo J. Brundzos gatvėje biggrin.gif Ar nebus čia tas pats asmuo? g.gif  biggrin.gif

Dolitle, visko gali būti smile.gif

tas Brundza garsiojo lenktynininko giminaitis, kažkurios kartos dėdė.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 10 29, 21:41)
Sena tema čia.
Papildyta:
Dolitle, visko gali būti  smile.gif

tas Brundza garsiojo lenktynininko giminaitis, kažkurios kartos dėdė.

Aha, tikras dėdė smile.gif Lenktyninkas Stasys Brundza-žuvusiojo gydytojo J. Brundzos brolio Kazio Brundzos sūnus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 29 spalio 2007 - 21:09
Štai ir nauja tema, valio thumbup.gif , galėsim toliau dalintis įspūdžiais apie lietuviškus romanus.
Atsakyti
Jetau, taip įsijaučiau į žalio kalno romaną, ir viskas....persakaičiau tuos 12 lapų sad.gif sad.gif
Muminuk, prašau, rašyk greičiau ir išleisk greičiau knygą, nu nerealu wub.gif
Senai jau tokio romano norėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 10 30, 00:00)
Jetau, taip įsijaučiau į žalio kalno romaną, ir viskas....persakaičiau tuos 12 lapų sad.gif sad.gif
Muminuk, prašau, rašyk greičiau ir išleisk greičiau knygą, nu nerealu wub.gif
Senai jau tokio romano norėjau rolleyes.gif

aciuks.gif
įkvėpimo rašyti laukiu rolleyes.gif nebuvo neto, buvo laiko, yra netas, nėra laiko unsure.gif

jeigu ką, į jokias literatūrines aukštumas nepretenduoju - ne Simonaitytė, ne Putinas ir ne Vienuolis ax.gif tikslas - lengvas moters vakaro skaitinys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 30 spalio 2007 - 07:52
QUOTE(muminukas @ 2007 10 30, 07:51)
jeigu ką, į jokias literatūrines aukštumas nepretenduoju - ne Simonaitytė, ne Putinas ir ne Vienuolis  ax.gif tikslas - lengvas moters vakaro skaitinys  ax.gif

Aš tik pradėjau skaityt porą sakinių, nes labai jau miego norėjau.

Beje, o ar tau apsimoka viską internete publikuoti, ar paskui kas nors norės išleisti, jei viskas bus internete. g.gif Juk ir vaja ir švelnus jungas (rašykai) ne viską publikavo internete, kad kas nors ir knygai liktų.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 10 30, 08:51)
jeigu ką, į jokias literatūrines aukštumas nepretenduoju - ne Simonaitytė, ne Putinas ir ne Vienuolis  ax.gif tikslas - lengvas moters vakaro skaitinys  ax.gif

Taip ir yra, tik jau kaip norėčiau turėti visą visą storą storą knygą tavo rolleyes.gif kad galėčiau skaityti bent porą vakarų, nes visas tokias knygas suėdu per vakarą doh.gif

QUOTE(Biufika @ 2007 10 30, 10:52)
Beje, o ar tau apsimoka viską internete publikuoti, ar paskui kas nors norės išleisti, jei viskas bus internete.  g.gif Juk ir vaja ir švelnus jungas (rašykai) ne viską publikavo internete, kad kas nors ir knygai liktų.

Aha aš irgi taip pagalvojau g.gif gal geriau tu nebepublikuok nete, o rašyk ramiai neskubėdama sau ir išleisk knygą wub.gif
Nes skaitymas knygos ir skaitymas atsišviestų lapų(dar blogiau pačiam nete) yra didžiulis skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 10 30, 11:25)
Taip ir yra, tik jau kaip norėčiau turėti visą visą storą storą knygą tavo rolleyes.gif  kad galėčiau skaityti bent porą vakarų, nes visas tokias knygas suėdu per vakarą doh.gif
Aha aš irgi taip pagalvojau g.gif gal geriau tu nebepublikuok nete, o rašyk ramiai neskubėdama sau ir išleisk knygą wub.gif
Nes skaitymas knygos ir skaitymas atsišviestų lapų(dar blogiau pačiam nete) yra didžiulis skirtumas.

drinks_cheers.gif tai dėl to daugiau ir nedėjau, kompe turiu daugiau ax.gif

o, Gynce, visą visą storą storą doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, niu va kokios jus saunuoles. Dziaugiuosi, kad taip greitai i prieki pasistumejo ir jau temute nauja atsirado smile.gif .

muminuk labai sveikinu ir dziaugiuosi, kad sitoje temeleje esi. As tikrai laiko labai mazai turiu dabar knygoms, nes darbas, moskali, vaikas, namai .... bet butinai pasiziurinesi, o tuo labaiu kai visos cia taip giria, tai manau tikrai labai saunus romanas.
Atsakyti