QUOTE(zavin @ 2007 07 03, 22:52)
Labai idomu ir mane tuo sudominai labai.Gal gali plačiau parašyti,jus pirkot ar užsisakėt tą plėvelę,jei užsisakėt tai gal gali tos firmos kordinates parašyti,ar labai brangiai tas malonumas kainuoja?
2ProS - profesionalus sprendimai ir servesas - kazkas panasaus.
Jie net garantiją israsė, kad nenusilups, nesuplys, nesusirauksles ir t.t. man regis 10 metų. Dar sake, kad ji veikia kaip apsauginė - na, jei stiklas dūžtų, tai jis neprikris ant zemės, o taip ir lieka ant tos plėvelės. Man tai svarbu, nes kai mazoji duodas, tai...

dar UV nepraleidzia, tai ir sienos ir baldai nebuks (mes naujakuriai tai zinai kaip pradzioje - viska labai saugom

) beje, ir telikas dabar nebeatsispindi. Ta prasme galim statyti pries langa kaip ir buvom planave.
Ten koks 100 rusiu, na, gal 50

tai tu pasiskambink ir jie tau parodys ta efekta, pavyzdzius... Yra kur is lauko nesimato nieko, yra ir kur matosi viskas kiaurai ir net pacios pleveles nesimato. Ta prasme ji skaidri. O visos jos vienodai gerai saugo nuo saules kaitros. Pav. kur stoglangiai mes klijavom pacia paprasta, o jau kur virtinos - tai, kad is lauko nesimatytu vakare. Ir i vonia pirmam aukste
Del kainos tai ten reikia skambinti ir klausti. Mano vyras mokejo, tai as net nezinau kiek visa suma gavosi. Gal 150 uz kvadrata. Nezinau tiksliai. Bet ne daugiau. As tik kai suzinojau kad taip galima, nieko daugiau ir nebenorejau - nei roletu, nei zaliuziu, nieko. Paziurejau, kad kaina panasi, tai taip apsidziaugiau, kad gerai investuoju
Kur telefona parasiau tai naudoja 3M kompanijos pleveles - geriau jau nera - ir kokybe auksciausia ir garnatijos, ir aptarnavimas. Tai galima saugiau jaustis.