Įkraunama...
Įkraunama...

Rybomunl-2 geriama vakcina peršalimo ligų profila

Laba ryta

kaip laikomės unsure.gif ?
mes sergam, geriam homeopatinius vaistus ir bandom kapstytis iš ligos....ryt einam pas gyd, žiūrėsim ką pasakys....

sveikatėlės sergantiems 4u.gif
Atsakyti
oi mazules, gasdina mane musu skyrelis...vis sergam ir sergam.... unsure.gif
kada tas RB duos koki stebukla? biggrin.gif
mes einam i darza, ka tik po 3 savaiciu sedejimo namie...idomu ar ilgam? unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Agnele @ 2007 11 21, 10:42)

kada tas RB duos koki stebukla? biggrin.gif
mes einam i darza, ka tik po 3 savaiciu sedejimo namie...idomu ar ilgam? unsure.gif

aš ir laukiu stebūklo doh.gif lotuliukas.gif
nu tikėkimės kad ilgam vaiką išleidai daržan mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradėjau duoti atsikosijimui „Kontratusiną“ ir „Muca fliud“ ar kažkas panašaus nepamenu pavadinimo, tirpstančios tabletės, tai gal sakau išsikosės ir vsio g.gif taip norėčiau, kad lengvai praslįstume. biggrin.gif Man jo kiekvienas sukosėjimas tai kaip su adatėle į širdį man badytu kas nors g.gif nieko nėr baisiau, kaip vaikai serga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2007 11 21, 11:33)
  Man jo kiekvienas sukosėjimas tai kaip su adatėle į širdį man badytu kas nors  g.gif nieko nėr baisiau, kaip vaikai serga  verysad.gif

pritariu... unsure.gif
Atsakyti
labutis mamuliukai hi.gif
ojojoj kiek logoniuku,stiprybes ir sveikatytes jums,greiciau sveikit 4u.gif
o mes sia sav geriam RB palaikyma ir jau 3 savaites einam i darza ax.gif bijau net ka sakyt,nes galiu prisiklabet blush2.gif buvo lyg ir sloga pradejus kibti ir kosuliukas toks lengvas,bet kazkaip praejo viskas savaime,vistik RB mums tikrai padeda smile.gif
Tiesa galvoje vis kirba viena mintis umn.gif kazi ar reiktu tiketis didelio stebuklo is RB jei vaikutis jaunesnis nei treju metuku,todel kad manoma kad imunine sistema susiformuoja tik apie trecius gyvenimo metus o iki tol ji silpna ir pazeidziama,todel kazi ar galima labai sustiprinti dar nesusiformavusi imuniteta,tiesiog RB manau pades stimuliuoti ir skatins imuniteta taciau ligu vargu ar pades isvengti 4u.gif na cia as taip manau,nes patyrem savo kailiu,iki treju metu lopsi lankydavom taip: savaite einam 2 namie ir jokios priemones nepadejo sustipreti,o stai dabar sitacija gerokai pasitaise 4u.gif sergam reciau,na zinoma su RB pagalba blush2.gif
sveikit mazuciai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernesta @ 2007 11 21, 11:33)
  Man jo kiekvienas sukosėjimas tai kaip su adatėle į širdį man badytu kas nors  g.gif nieko nėr baisiau, kaip vaikai serga  verysad.gif

aha as taip pat jauciuosi,kiekvienas kostelejimas taip per sirdi eina,o ypac nakti kai tylu tai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mes namie...kosulys vargina, nosis bėga. Atradau kas pažiūri mažąja tai gal susveiks neidama į darželį. Aišku dar sunku naujam žmogui palikti. Tikiuosi greit priprasiu ax.gif
Atsakyti
Merginos tik, dabar apsiziurejau, kad turiu 3 naujus pokus (kiekviename po 4 pokelius) RB. Pries metus pirkau, ir galvojau, kad pradesiu rudeni duot dukrytei ir pamirsau...Tai, kieno vaikuciai vartoja tai galiu visas uz 10 Lt simboline kaina parduot (nes kainavo apie 60Lt), nes ju galiojimas pasirodo iki 2008 m. vasario men. Veiksmas Vilniuj. Ka domina, rasykit i a.z.
Atsakyti
Laba ryta mamos 4u.gif

kaip gyevnat? kaip sveikatos? ar tas stebuklingas RB padeda?

na mes toliau sergam....o RB vartosim po 2sav.
Atsakyti
labukas visom mamytukėm ir ju vaikučiam.

Kažkaip netyčia aš pas jus čia užsukau ir turiu klausimėli.mudu sirgaliuojam vis sloga ir kosulys bei bronchitas.Vakar gydytoja patarė gert ribumonyli arba kordicepsa gal galit atsakyt ar galim mudu dabar gert ar reikia butinai rudeni pradėti.gal galit ka parašyt kuris iš ju geresnis jusu nuomone?nežinau nuo ko pradėti dabar g.gif žadam išvažiuot po nauju i norvegija tai noriu pasirupint vaistukais.

Sveikatytės sergantiem vaikučiam 4u.gif
Atsakyti
Labuka, as pvz patarti nieko negaliu...nes vel sergam
esu nevilty
bln, 3 savaites sedejome namie, stiprinomes, o cia 3 dienos darze ir vel virs 38,6 tempa... verysad.gif
taip ir depresija aplankys...

sveikatytes ir stiprybes visiems... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Agnele laikykis console.gif Maniškis lyg ir sveiksta, bet dar g.gif , ačiu dievui, lyg rimtesnių vaistų šykart neprireiks rolleyes.gif Vis dar duodu actifedą, bet šyrit vėl žiūriu čiaudo doh.gif timt už vadžių ir vėl viskas iš pradžių doh.gif bijau, kad taip nebūtų verysad.gif
O į lauką tai reik išeiti, bet taip bijau, kad neakristų blush2.gif Temperatūros, tai netūrėjom. O RB gersim tik gruodžio pradžioj ax.gif
Žinoma, kaip Tisan rašė, kad vaikiukai turi prasirgti visas tas lygeles blush2.gif Mes ir prasirgom doh.gif Neduok dieve šiais metais tas pats doh.gif
nicelady tai jei jūsų gydytoja įvertino jūsų situacija, sergamumą jūsų, tai gal ir vertėtų pabandyti bigsmile.gif g.gif Nes mum jis veikia, tik aišku ne 100% nes tokių vaistų nėra schmoll.gif Tad jei dabar pradėsit iki sausio mėnesio tūrėtų susiformuoti įmunitetas, tai dar pakankamai laiko. Bet iš kitos pusės, jau rudenį negalėtumėt gerti, nes turi būti kaip minėjo bent jau pusę metų pertrauka g.gif Tai gal pasistiprinkite šymet taip kuom nors, o nuo kitų metų galėsit thumbup.gif
Ir mes jau su patirtimi būsim, patarsim ar tikrai verta, nes kiek pastebėjau daug mamyčiu pirmąsyk vartoja šiuos vaistukus, blush2.gif 4u.gif
Sveikatytės ligoniukams wub.gif
Atsakyti