Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas virtuvės komplektas

QUOTE(zilvine @ 2008 11 27, 16:59)
Is pradziu labai meciausi. Dabar lyg ir apsistojau ties Mini Tefal. Noriu, kad kazkokie garsiukai sklistu, bet jos plotis, jei ant dezes gerai paziurejau, 115 cm. Tai reiks dar pirma kambary su metru pavaiksciot, kampus ismatuot, tinkama vieta surast. Jei pirkt Miele mazesne, tai ji berods saldytuvo neturi, o jo taip pat noretusi.

Tu dižiųjų mini Tefalų, tikrai pakankamai buvo (neturėtų išpirkti), Mieles didelės tik dvi, o mažosios neturi šaldytuvo... Mielių orkaitės mažesnės ir durelės neskaidrios, bet kitoje pusėje tokio pat dydžio po kreukle indaplovė (tiek mažose, tiek didžiosiose virtuvėlėse) Aš ir labai mėčiausi, kol išsirinkau....
Atsakyti
jau trijose maximose nemaciau virtuviu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2008 12 01, 12:24)
jau trijose maximose nemaciau virtuviu doh.gif

sveikos mamytes.mano 6eriu metu profesore uzsisake pas kaledu seneli zaislini kompiuteri.. g.gif gal galit ka patart,kad butu lietuviskas zodynas,noreciau,kad siek tiek ugdymo ten butu,kazkokiu matematiniu,gramatiniu zaidimu ax.gif gal kas susiduret su tokiais zaislais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabyyy @ 2008 12 01, 13:04)
sveikos mamytes.mano 6eriu metu profesore uzsisake pas kaledu seneli zaislini kompiuteri.. g.gif gal galit ka patart,kad butu lietuviskas zodynas,noreciau,kad siek tiek ugdymo ten butu,kazkokiu matematiniu,gramatiniu zaidimu   ax.gif gal kas susiduret su tokiais zaislais  4u.gif

Mokomasis kompiuteris lietuviu kalba tikrai yra. Tik pavadinimo niekaip neatsimenu, bet pries pora metu pati sesei pirkau dovanu. Zalsva deze, o pats kompiuteris salotines spalvos su oranziniais apvadais. Zaislu parduotuvese ir siais metais tikrai maciau. Tuomet jis kainavo beveik 200 litu, gal dabar kiek pigesnis. Man sis kompiuteris patiko. Yra daug matematiniu, gramatiniu uzduoteliu, jos ivairaus sudetingumo. Manau sesiametei super dovana. Pavadinimas gal "Power Professor".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilvine: 01 gruodžio 2008 - 15:31
Vel sove kazkoks pavadinimas galvon. Lyg yra uzrasyta Lexibook. Be to girdejau, kad yra ir "Barbes" kompiuteris su uzduotelem lietuviskai.
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2008 12 01, 20:25)
Vel sove kazkoks pavadinimas galvon. Lyg yra uzrasyta Lexibook. Be to girdejau, kad yra ir "Barbes" kompiuteris su uzduotelem lietuviskai.

Yra yra toks kompiuteris, patys pirkom. Kainuoja 188, bet gi nuolaidossia savaite thumbup.gif , o barbes su tokiom paciom programom, tik kad rozinis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar mes savo pupai Kaledoms nupirkome MIELE virtuvike... rolleyes.gif Tai dar nesustateme jos.Pirkome,nors as labiau norejau TEFAL,bet kad ji labai mazute buvo verysad.gif Dar nesustateme savosios,bet manau,kad nemazai bus darbelio...
Kaip supratau MIELE'eje nera jokios elektronikos,apsvietimo ir garsu,ar ne? g.gif Tai dar ir del to trupuciuka nefainiai...Ai,ir dar labai mazai "rakandu" verysad.gif
Gal kas jau turi sustatyta?Kaip ten viskas atrodo?Ar patinka vaikams?
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2008 12 01, 21:25)

aciu uz mintis,pagaliau nupirkom,tik vat butent beda yra tose barbese,jei be barbiu,berniukiski tai 180,o kadangi barbes uzsipatentave varda,tai kaina 249,kosmaras,gerai,kad ta nuolaida gavom 40proc,kazin ar buciau isdrisus tokia kaina pirkti... g.gif nes tas uzduotis viena diena visas ispres,ir vistiek kesinsis i musu kompa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2008 12 08, 10:51)
Sveikos 4u.gif
Vakar mes savo pupai Kaledoms nupirkome MIELE virtuvike... rolleyes.gif Tai dar nesustateme jos.

apie kurią čia MIELE g.gif tą mėlyną, kur su skalbianke ? ar raudoną ( kelis psl atgal buvau įdėjus )?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 08 gruodžio 2008 - 12:47
QUOTE(tavolaime @ 2008 12 08, 11:51)
Sveikos 4u.gif
Vakar mes savo pupai Kaledoms nupirkome MIELE virtuvike... rolleyes.gif Tai dar nesustateme jos.Pirkome,nors as labiau norejau TEFAL,bet kad ji labai mazute buvo verysad.gif Dar nesustateme savosios,bet manau,kad nemazai bus darbelio...
Kaip supratau MIELE'eje nera jokios elektronikos,apsvietimo ir garsu,ar ne? g.gif Tai dar ir del to trupuciuka nefainiai...Ai,ir dar labai mazai "rakandu" verysad.gif
Gal kas jau turi sustatyta?Kaip ten viskas atrodo?Ar patinka vaikams?

Mes irgi pirkom Mielę, dižiąją, raudoną, ji su garsiukais, nzn dar kokiais, nes laukiam Kalėdų,(apšvietimo nėra sad.gif, bet įkalbinėju MB, kad ką nors damontuotų tongue.gif), rakandų prie jos pas mus pakankamai daug, aš dar papildomai mikrobangę mielės nusipirkau, bet manau dabar nedovanosiu palaikysiu gimtadieniui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 12 08, 15:11)
Mes irgi pirkom Mielę, dižiąją, raudoną, ji su garsiukais,  nzn dar kokiais, nes laukiam Kalėdų,(apšvietimo nėra sad.gif, bet įkalbinėju MB, kad ką nors damontuotų tongue.gif), rakandų prie jos pas mus pakankamai daug, aš dar papildomai mikrobangę mielės nusipirkau, bet manau dabar nedovanosiu palaikysiu gimtadieniui tongue.gif

mes tai tik prakrapštėm dėžę, bet jaučiu, kad savaitgalį reiks surinkinėt ( o vdrug ką tikrai primontuot dar reiks ) ir paslėpti gerai lotuliukas.gif
ai, nugis dar pavaž-inėjom tą nuolaidų savaitę į maximas, bet nei vienoj nebemačiau tokios virtuvės kur patiktų, tik tos mėlynosios likusios blink.gif tai širdelė nusiramino, jog paskubėjom ir nelaukėm nuolaidų tongue.gif juk iš to taupumo gali ir basas likt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 12 08, 13:46)
apie kurią čia MIELE  g.gif  tą mėlyną, kur su skalbianke ? ar raudoną ( kelis psl atgal buvau įdėjus )?

Nupirkom melyna,nes raudonu jau nebebuvo verysad.gif
Atsakyti