Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(mergina05 @ 2008 03 28, 17:06)
kokie DREAMI lopsiuko ismatavimai, gal kas zinot? ir ar yra nors vienam modeliuke sportine dalis pilnaigulima, arba bent kazkiek gulima? smile.gif

SPEEDY beveik gulima, bet maniškis kasdien miga diena vežime ir ne kiek del tos nepilnos gulimos padeties ne vargsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 03 28, 18:47)

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs_mike @ 2008 03 28, 19:05)
SPEEDY beveik gulima, bet maniškis kasdien miga diena vežime ir ne kiek del tos nepilnos gulimos padeties ne vargsta lotuliukas.gif

o nuo kokio amziaus pradejot vaikuti vest sportinej dalyje. ax.gif

va mum biski daugiau nei 3men.ir jau tik tik telpame i lopsiuka ,na gal dar iki 4men.istempsime. buvau susidejus sportine dali,bet atlenkus visiskai kiek tik imanoma,vistiek mazulei dar per statu.tai nezinau ka cia reiksd daryt,kai visai nebetilps i lopsiuka verysad.gif ir kodel jo toks trumpas naudojimo laikas,labai gaila ir man tai vienintelis minusas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2008 03 28, 22:02)

va mum biski daugiau nei 3men.ir jau tik tik telpame i lopsiuka ,na gal dar iki 4men.istempsime. buvau susidejus sportine dali,bet atlenkus visiskai kiek tik imanoma,vistiek mazulei dar per statu.tai nezinau ka cia reiksd daryt,kai visai nebetilps i lopsiuka verysad.gif ir kodel jo toks trumpas naudojimo laikas,labai gaila ir man tai vienintelis minusas verysad.gif

Lopsi naudoti mes nustojome nuo 5,5 men., nors ir tilpdavo. Jis tesiog gulet nenorejo. tongue.gif Iki 6,5 men. kol mazius pats dar ne sedejo naudojom ratus su MAXI-COSI kedute, o po to pradejom naudoti sportine dali.
Atsakyti
QUOTE(mrs_mike @ 2008 03 28, 22:06)
Lopsi naudoti mes nustojome nuo 5,5 men., nors ir tilpdavo. Jis tesiog gulet nenorejo. tongue.gif  Iki 6,5 men. kol mazius pats dar ne sedejo naudojom ratus su MAXI-COSI kedute, o po to pradejom naudoti sportine dali.

oho kiek ilgai tilpot bigsmile.gif o kur diena migdydavot na jei pvz.lauke, tai nemiegos juk auto kedutej g.gif n u va kad butu vasara tai galima ir su kedute vazinet,bet gal dabar dar biski saltoka.net nezinau ka cia sugalvojus,gal jauciu reiks pirkti dideli lopsini vezima koki deveta.
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2008 03 28, 22:02)

uz tai as niekaip ir negaliu issirinkt vezimuko verysad.gif visu lopsiukai mazi, o kokiu 4 men vaikuti kankinti sportinei dali nesinori... verysad.gif
Atsakyti
Mes lopšiuką naudojom iki 6 mėn. thumbup.gif pirkdama irgi galvojau, kad galim netilpti, bet tilpom biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyt kuri kaip spydziui ta priekini rata uzfiksuot,kad jis butu i prieki issikises.ten pasuku ta ratuka,tai arba sukinejas jis arba uzsifiksuoja bet buna taip po vezimu ar kaip cia pasakyt,na persisukes.O kaip kad i prieki butu,o gal nesifiksuoja taip g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2008 03 29, 20:43)
Gal galit pasakyt  kuri kaip spydziui ta priekini rata uzfiksuot,kad jis butu i prieki issikises.ten pasuku ta ratuka,tai arba sukinejas jis arba uzsifiksuoja bet buna taip po vezimu ar kaip cia pasakyt,na persisukes.O kaip kad i prieki butu,o gal nesifiksuoja taip g.gif  4u.gif

reikia nuimti priekini rata su šake, tada matysis tokia aliumine plokstele su skylute. reikia atsukti du varztukus (pazymetus melynai) ir plokstele apsukti taip, kad skylute butu priesingoje puseje foto: http://img180.images...=img0006cp2.jpg cool.gif
Atsakyti
Gal kas žino kur galima nusipirkti buzz lopšiui tinklelį nuo uodų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinytė @ 2008 04 04, 19:53)
Gal kas žino kur galima nusipirkti buzz lopšiui tinklelį nuo uodų.  4u.gif

gal kotrynoj kokioj paziurek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 04 05, 08:43)
gal kotrynoj kokioj paziurek smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti