QUOTE(tommike @ 2008 10 09, 21:44)
O as siek tiek esu nusivylusi Buzz

Nors smagus vaziuoti, bet labiausiai nervina per platus remas, nes ne pro visas duris pravaziuoja ir i autobusa su juo nepratelpam. Stabdis kazkaip sunkiai uzsifiksuoja, ir siaip jau visas vezimas pradeda tarsket barsket o dar tik 4 menesiukus tepanaudojom, nu zodziu kaip uz tokius pinigus tai kazko geresnio tikejausi. Aisku, atrodo tai

ir mazius jame miega pakeltom kojytem su malonumu, bet...Persesim jauciu i koki Maclarena, perpus lengvesni, trigubai pigesni ir patogesni(jau isbandziau nes sesuo toki turi savo dukrai)...nepykit uz nuomone, bet tikrai daugiau buzzo nepirkciau
mes buzz atsikrateme kaip tik vaikuciui reikejo keliauti i sportine dali labai grazus vezimas, svaigau apie ji visa nestuma vyras ispilde mano svajone i rji nupirko , bet gaila ji teko parduoti nes maziukas sportineje dalyje nemiegodavo

, nors man jis buvo ziaurei grazus ir praktiskas vezimas, kol buvome lopsi viska sbuvo gerai o kaip maziuak slopsi isaugo sportine dalis mums nepasiteisino tad dabar vazinejam esu peg perego