Nežinau, aš tik pasamprotavau, gal jie bent paskaitymui pasijungia. Nors man nemaišo.
Pažiūrėjau atsitiktinius sąrašus - na yra nerašiusių, bet į pusę nepanašu
QUOTE(TDK @ 2007 12 29, 13:25)
Nežinau, aš tik pasamprotavau, gal jie bent paskaitymui pasijungia. Nors man nemaišo.
Man "nuliniai" nariai irgi netrukdo, bet blogumą tą matau, kad prisiregistruoja ir nesinaudoja vardais, kuriais kiti jau nebegali registruotis
Galėtų gal būti tokia sistema, kuri automatiškai šalina kažkiek laiko neprisijungiančius ir 0 žinučių turinčius vartotojus

O kas link išsiregistravimo - na, nejau taip sudėtinga yra paspausti Auges AŽ, parašyti du žodžius "išregistruokit mane" ir paspausti mygtuką "išsiųsti"? Manau, minutės, na max trijų reikalas

nesuprantu, kodel niekas nereaguoja del sitos http://www.supermama...showtopic=89585 temos, kuria jau seniai prasom perkelti i parfumerija.
ar nera kam priziureti grozio ir kosmetikos forumo

dar viena tema, kur n puslapių vyksta dialogas ir visai ne įtemą, nors temų 'pliurpalai', 'paplepėjimai' ir panašiai - nors vežimu vežk

QUOTE(*Rita* @ 2007 12 29, 12:22)
aišku paprasčiau. Tąsyk ir turim kelias dešimtis tūkstančių vartotojų, kuriu pusė net ir vienos žinutės nėra parašę 

Nariai, kurie turi 0 žinučių ir neprisijungia forume ilgiau kaip 6 mėn pašalinami automatiškai. (kasdien ištrinama apie 20 narių automatiškai)

QUOTE(Auges @ 2007 12 29, 22:48)
Nariai, kurie turi 0 žinučių ir neprisijungia forume ilgiau kaip 6 mėn pašalinami automatiškai. (kasdien ištrinama apie 20 narių automatiškai) 

Bet aš esu prisijungus prieš metus, parašiau tada gal vieną žinutę, bet ir tai dabar jos nerodo. Aktyviau bendraut pradėjau tik vasarą. Kodėl nebuvau pašalinta? (ir nenoriu būt, tik šiaip - smalsumas

QUOTE(pachira @ 2007 12 30, 16:17)
laikrodis buvo atsuktas atgal dar spalio paskutine savaite, taciau iki siol SM fiksuoja rasytas zinutes senu laiku 

Galima tai pekeisti savo nustatymuose, kur yra Forumų nustatymai "Ar automatinis laiko pakeitimas veikia?" uždėti arba nuimti varnelę.
QUOTE(Lane @ 2007 12 30, 17:21)
Galima tai pekeisti savo nustatymuose, kur yra Forumų nustatymai "Ar automatinis laiko pakeitimas veikia?" uždėti arba nuimti varnelę.
taip ir padariau, taciau nepadejo...
matau t.p. kaip ir anksciau, matau dabra parasytas visu zinutes laiku 17:30...nors dabar 16:30
jau suveike

parduot vaikiškus rūbus yra kita tema
Papildyta:
žaislams tema irgi yra
Papildyta:
vėl vaikiški rūbeliai
Papildyta:
argi tai ne vaikiška technika?
mmmmm?
Papildyta:
rūbeliai nėščiom šitie tikrai per maži
Papildyta: