QUOTE(laimuliux @ 2008 05 23, 21:48)
Sveiki.Urtytė labai graži.Hemangioma atrodo visiškai kitaip nei vyno dėmė,Beatričės dėmė apima puse veiduko.Nsivaizduoju kaip mes atrodysime po lazerio procedūros.Labai bijau,abejoju,o gal reikėjo važiuot privačiai į GK kliniką.Bet mums gydytojas nesiūlė,gal pradžioje reikia su tuom lazeriu,kuris Santariškėse,mamytės rašė,kad jis veikia į gilesnius odos sluoksnius.Esu pasimetusi ir su nerimu laukiu kitos savaitės.Gal yra mamyčių,kurios gydėtės vyno dėmę?O Urtytei jau gyja ir tikra bus viskas gerai,nuoėširdžiai tuom tikiu.
Sveiki, nors po 1 lazerio praejo tik savaite, dideliu isvadu kol kas neturiu, bet musu situacija labai panasikaip pas Urte.
Urte tokia stipri ir grazi mergaite

Daug balionu siunciam jai.
Tai va toliau, musu hemangioma netokia raudona, kiek yra labai gili, 2.6 mm. Tai mes gulejom butent del augimo stabdymo, bet sakau, kai atnese man mano sunu, tai jokio pakeitimo as nepastebejau, tik vaikas buvo be galo pavarges. Pasake atvaziuoti po menesio. Mus operavo ne Pasiunas. Tad dabar 100 proc. vaziuosi tik pas Pasiuna, nes maciau kaip jis dirba.
Bet buvo tokiu vaiku, kurie turejo 1 lazeri ir matesi pakeitimas.
Tad sekmes.