Įkraunama...
Įkraunama...

Geras odontologas Kaune

Ir kodel geros Silainiu pol.specialistes iseina i dekreta verysad.gif O man taip reikia dabar, nes ir pati einu i dekreta ir skauda dantuka, o taip bijau pas ragana pakliuti verysad.gif GAl dar kas galit pasakyt Silainių pol gera specialsite???
Atsakyti
gal ką galite pasakyt apie Bendrosios praktikos klinikoje ir A klinikoje dirbančius ortodontus? gal galite ką rekomenduoti? reikia, kad ir vaikus priimtų.
jei teisingai išgirdau iš registratorių, BPK dirba ortodontės Dildienė, Deksnienė, Pupelienė. gal teko pas jas lankytis?

būčiau labai dėkinga už bet kokią info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jūra*: 15 spalio 2007 - 16:42
Sveikos, norėčiau, kad parekomenduotumėt gerą odontologą priekiniu dantų tvarkymui, bei protinių dantų ištraukimui, nesinori bet kur eit.
Atsakyti
QUOTE(Minnie @ 2007 10 25, 10:46)
Sveikos,  norėčiau, kad parekomenduotumėt  gerą odontologą priekiniu dantų tvarkymui, bei protinių dantų ištraukimui, nesinori bet kur eit.


Sveika, aš lankausi čia http://www.amadenta.lt/ Rezultatu esu tikrai labai patenkinta, bet kainytės nėra mažos mirksiukas.gif
Atsakyti
jau supratau nes kainos gerokai skirias, nusprendziau pasieskot kitur:)


QUOTE(garbanėlė @ 2007 10 25, 10:57)
Sveika, aš lankausi čia http://www.amadenta.lt/ Rezultatu esu tikrai labai patenkinta, bet kainytės nėra mažos  mirksiukas.gif

Atsakyti

Aš irgi Šilainių poliklinikoj lankiausi pas Karosevičienę thumbup.gif bet irgi į dekretą išėjo, o jos sesė irgi nebedirba jau verysad.gif poliklinikoj.
Atsakyti
Turiu as gera dantista, greitai ir kokybiskai tvarko dantukus, dirba savo kabinete, tai kainos ,manau, mazesnes nei pas tuos,kurie nuomojasi kedes. Pries 5 metus dejausi keramika pas ji, viskas iki dabar tvarkinga, tik su ne visom manio uzgaidom jis sutinka (pvz., estetinio plombavimo man nedare, neverta listi prie sveiku dantu blush2.gif ) Tikslaus adreso nezinau, bet paskambinusios suzinosit, jis dirba netoli Hyper Maximos, Savanoriuose, ta pati gatvele, kaip ir siulu parduotuves. EVALDAS BAGDONAS 837 713839.
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
beja, jis higieninio valymo neatlieka:(
aciu 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
Sveikos mamytės.
Gal kuri žinot gerą stomatologą Kaune, kad gražiai, patikimai ir kokybiškai atliktų estetinį plombavimą? Gal kuri naudojotės jo paslaugom ir likot patenkintos?
Lauksiu atsiliepimų... :
Atsakyti
Paulius Kuzma. Man visa prieki sutvarke. dabar, kaip vyras sako, dantys kaip pas aktore.
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 01 21, 18:20)
Paulius Kuzma. Man visa prieki sutvarke. dabar, kaip vyras sako, dantys kaip pas aktore.


O kokioj klinikoj jis dirba?
Atsakyti