Įkraunama...
Įkraunama...

Geras odontologas Kaune

Klinika Processus

Košmaras, gal sekta g.gif
Atsakyti
QUOTE(xsakurax @ 2014 07 01, 11:29)
o pas kokia jus vaiku uzsirasete . as ir jau uzregistravau savaja  i neodenta jau nemaza bet bijo nerealiai ji net i kede neseda poliklinikoj neina ikalbeti.  4u.gif

pas gyd. Rasą wub.gif
Vaikas išėjęs iš kabineto man vis primena, kad jam ši gydytoja labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 12 15, 19:03)
Gal kuri dejotes implantus DPC klinikoje Nobel Biocare ? Kokie ispudziai , po ilgesnio laiko ir kaip dabar jausmas. Noretusi, kad papasakotu zmogus, kad ir ne Kaune operavesis, nes ju kliniku, kaip zinau yra kelios per Lietuva.  ax.gif Labiau domina sie implantai. Dekui.
P.S . neradau temos apie implantus... 4u.gif


Nobel Biocare implantams suteikiama viso gyvenimo garantija. Jei kas ir atsitiks, persuks nemokamai wink.gif manau, tai daug pasako apie pacia implantu sistema.
Atsakyti
Renkuosi kur protezuotis Kaune, paskaitinejau temas kiek mazius leido smile.gif bet sprendimas sunkus, nes noriu itilpt bent iki 5500lt-6000. J.Masilionio metalo keramika brangiau negu, kitur, linkau pas ji darytis teks pamirsti blush2.gif , siaip kainos visur panasios mazdaug 600 metalo keramika vienas dantis, man reikia 8 vnt, kanalo sutvarkymas 300, net jei dantis sveikas, nes skaiciuoja nervo istrauki g.gif ma, plombas.
dar renkuosi tarp Genutes T. klinikos Garliavoj ir Krevos mirksiukas.gif gal kas dejosi protezus konkreciai minetose vietose?
Ypac domina kas turi protezus darytus Krevoj, nes man neaisku kokia ta medziaga fluoroapatito stiklo keramika, apart to estetinio privalumo, kokie dar ? ar po tokiais protezais dantukai daugiau genda ar maziau ar vienodai? Gal kas turi tokius Fluoroapatito tiltus?? Prasau parasykit kuo skubiau, nes per savaite gera turiu apsispresti.
beje nesupratau Krevoj net jei laikantieji dantukai ir sveiki i juos deda kaiscius g.gif turbut ten taip daroma ir cia geriau ar blogiau ateity tiem dantukam (Po Tiltais), kad iskart su tais kaisciais tuos dantis padarytu Kas turi TAIP padarytus tiltus apsvieskit, prasau??? Nes iprastai kaiscius i kanalus daro jei neuztenka danties "laikanciojo"
Atsakyti
Atsiprasau iveliau klaida gal kas Turi [B]fluorapatito stiklo keramikos tiltus?
Ar Po tokiais maziau genda laikantieji dantukai?
Atsakyti
Sveiki, sakykit, gal kas zinot, ar butu imanoma rasti gera odontologa, dirbanti savaitgaliais? Labai reik susitvarkyt viena danti, o galiu grizt i LT tik savaitgaliui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Intravert @ 2014 08 05, 17:06)
Atsiprasau iveliau klaida gal kas Turi [B]fluorapatito stiklo keramikos tiltus?
Ar Po tokiais maziau genda laikantieji dantukai?

Pati ir patikslinu, pasirodo tai tie patys metalo keramikos vainikeliai tuo sluoksniu padengiami g.gif fluorapatito arba ten kazkokiu porcelianu, siuo metu kaina ten Gera tokia kaip iprastos metalo keramikos g.gif tai labai tiktu tam kas priekinius nori protezuotis, nes reklamuoja, kad atrodo kaip naturalus, tai va kaina lyg 600, o cirkonio, tai 1000lt mirksiukas.gif Niekas neatsiliepia kas ten daresti protezus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intravert: 06 rugpjūčio 2014 - 23:03
esu labai patenkinta Kauno Dantu Prieziuros Centro specialistu pagalba. pries beveik metus turejau stipru danties skausma, kreipiausi pas savo gydytoja kitoje klinikoje, bet gavau labai nemalonu atsakyma, kad yra dideles eiles ir anksciau mane gali priimti po savaites. kreipiausi i dantu prieziuros centra, kur mane prieme be eiles, sutvarke dantuka ir labai maloniai prieme. nuo to laiko tik ten ir lankausi, kai iskyla problemos. smile.gif
o mano teciui reikejo danties implantu, nes pavargo su plokstele kankintis, todel kreipemes i to paties dantu prieziuros centro gydytoja Simona Bankauska. pirmine konsultacija nemokama, todel tikrai nesigailim, kad apsilankem. dabar tetis jau daugiau kaip puse metu gyvena laiminga ir pilnaverti gyvenima smile.gif
labai rekomenduoju!!!
Atsakyti
Sveikutes merginos, gal kuri galetu parekomenduot gera odontologa dainavos rajone, nesenai atsikrausciau prie buvusio "Pasimatymo" parduotuves,dantukus reik verkiant taisyt, apie estetini priekiniu dantuku galvoju, tu stomotologiniu ant kiekvieno kampo, tai net nezinau i kuria puse eit..?
Atsakyti
QUOTE(ieva.kud @ 2014 10 10, 02:47)
Sveikutes merginos, gal kuri galetu parekomenduot gera odontologa dainavos rajone, nesenai atsikrausciau prie buvusio "Pasimatymo" parduotuves,dantukus reik verkiant taisyt, apie estetini priekiniu dantuku galvoju,  tu stomotologiniu ant kiekvieno kampo, tai net nezinau i kuria puse eit..?

Gediminas Skirbutis thumbup.gif Dantų ir žandikaulių ortopedijos klinika

Sukilėlių pr. 51, Kaunas LT-50106

Tel. (8-37)387188
Atsakyti
Gal kas trauket dantis Silainiu poliklinikoje, gal parekomenduosit gera chirurga?
Atsakyti
Aš lankausi pas Lina Pupelienę BMP klinikoj. Man ji patinka smile.gif Aš kai panikuoju dėl kiekvieno judesio mano burnoj, tai man ji labai gerai... smile.gif

Anksčiau lankiausi Dainavos poliklinikoje pas Edita Jarmolavičienę, irgi patiko, tiesa, kiek solidesnė, bet tvarko gerai.
Atsakyti