Įkraunama...
Įkraunama...

Bonprix

o is kokios salies siuncia i LT? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddy @ 2008 06 14, 19:59)
o is kokios salies siuncia i LT? ax.gif

tiksliai nezinau, bet tikriausiai kad tiesiogiai nesiuncia smile.gif
Atsakyti
Va per viena cia galiu padeti uzsakyti, bet jos salygos tokios 1zl=1.03Lt +13zl siuntimas Lenkijoje +25% +siuntimas i Lietuva???
Atsakyti
gal kas zino kaip su Bonprix UK dydziais? nepadidinti ar nepamazinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpionu karaliene @ 2009 02 17, 20:58)
gal kas zino kaip su Bonprix UK dydziais? nepadidinti ar nepamazinti? 4u.gif

Atitinka 4u.gif
Atsakyti
gal zinot kas uzsakineja is Lenkijos bonprix?
Atsakyti
pakomenuokite bonprix dydžius
ketinu užsisakyti iš vokiško saito
girdėjau, kad moteriški vienu ar net dviem dydžiais padidinti bigsmile.gif

QUOTE(Justinele @ 2008 01 16, 03:16)

P.S. Beje ilgai galvojau, bet resume nusprendziau parduoti si svarkeli. Na tikiuosi nepersigalvosiu.  blush2.gif user posted image
http://www.bonprix.p...1....1&pr=22365
Ziauriai jis man grazus, bet kazkas man neprilimpa.  blush2.gif Jis ecru spalvos. 36 dydis. Nepaskyciau , kad padidintas.  schmoll.gif Gal cia dar nuo medziagos viskas priklauso . Kadangi jo sudetis tokia: 55% lino, 45% medvile, nesitapto ....del to ir ismiera atitinka.  4u.gif
Siaip su atsiuntimu iki manes kainavo apie 115 lt. Taigi biski nuleidziu ir uz 100 lt parduodu.  cool.gif
Visa kt info prasau i AZ.  4u.gif

labai gražus megztukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
man atrodo apsimoka net pačiai užsakynėti. Vieno užsakymo kaina lygtais 13,50 zlotu. ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2009 03 12, 21:05)
man atrodo apsimoka net pačiai užsakynėti. Vieno užsakymo kaina lygtais 13,50 zlotu. ar aš klystu?

Nezinau kaip dabar, bet pries kokius metus ar truputi daugiau jie nesiunte i Lietuva ir ta kaina buvo pristatymo Lenkijoj. Kadangi turejau grupioke is ten, tai ji uzsake man ir parveze i LT, bet kokybe nusivyliau (gal tiksliau ne tiek kokybe (nes kaina ji atitinka) kiek kad atrode ne taip kaip paveiksliuke). Tuo mano pazintis ir baigesi su sia kompanija. ax.gif
Atsakyti
Laba
ar kas nors is jusu buvo uzsisake is bonprix pacios??? 4u.gif
Atsakyti
aha, man irgi įdomu ar yra merginų, kurios tiesiai be tarpininkių siuntėsi ax.gif
Atsakyti
vat ir man idomu
Atsakyti