Įkraunama...
Įkraunama...

Bonprix

sveikos:)
na vat ir as galiu pasidalinti nuomone apie savo pirkinius:) pizamos visos labai liuks ir visos kiek pirkau visiem tiko thumbup.gif

megztini emiau 40, bet manau linksta i 42 dydi . deja parodyt negaliu nes neber pardavime jau ju verysad.gif . taip kad iseina , jog dydziai padidinti.

pirkau ir siuos batus
http://www.butyk.pl/...Ulli_63736.html

kokybe turetu but gera, nes apsiuti o ir siaip dailuciai minkstuciai. tik su dydziu nelabai pataikiau. emiau 39 koki ir nesioju, o batai 40 verysad.gif , bet kai koja platoka tai manau bus geri-nesmukcioja. isvada- batu pagal nurodytus centrimetrus rinktis negalima... verysad.gif
tai tiek..
Atsakyti
Gavau sian tunika-suknele rolleyes.gif Kokybe gera,bet stipriai padidinta unsure.gif Pardavinesiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2007 11 10, 12:07)
Gavau sian tunika-suknele rolleyes.gif Kokybe gera,bet stipriai padidinta unsure.gif Pardavinesiu verysad.gif

gali ikelt nuorodele, kokia gavai, koks dydis g.gif
Atsakyti
Gavau sia suknele, tai esu labai patenkinta 4u.gif Trikotazas storesnis, gan tamprus, nesioju M, pirkau 36/38d. tiko smile.gif
user posted image
Dar pirkau marskinukus-body, bet man dideli. Jei ka domins galiu parduoti, dydis 40, spalva juoda, kaina 65Lt,rasykit i az.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GundaC: 10 lapkričio 2007 - 17:40
sveikos, blyn kaip jus mane gluminat su tais dydziais doh.gif noriu tokios sukneles

http://www.bonprix.p...1....1&pr=25742

ale neapsisprendziu niekaip kokio dyzio noriu, t.y. kuris man tiktu pagal angliskus nesioju ir m ir s yra buve, nuo pasiuvimo ir medziagos priklauso kraustaus tikrai is proto kai negaliu sugalvoti.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 11 10, 18:14)
gali ikelt nuorodele, kokia gavai, koks dydis  g.gif

Nebera jos intern. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2007 11 10, 20:13)
sveikos, blyn kaip jus mane gluminat su tais dydziais  doh.gif  noriu tokios sukneles

http://www.bonprix.p...1....1&pr=25742

ale neapsisprendziu niekaip kokio dyzio noriu, t.y. kuris man tiktu pagal angliskus nesioju ir m ir s yra buve, nuo pasiuvimo ir medziagos priklauso kraustaus tikrai is proto kai negaliu sugalvoti.. sad.gif

mano panasios sudeties suknele, tai manau imk mazesni dydi t.y. S 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GundaC @ 2007 11 10, 20:58)
mano panasios sudeties suknele, tai manau imk mazesni dydi t.y. S  4u.gif

na cia reikia rinktis tarp 34-36-38 jei butu tik su S ar M problemu man sumazetu galvoju imti 36/38 jei reikes pasiaurinsiu gal.. siaip butu gerai jei butu gal 34/36 ai jau susipainiojau biggrin.gif bet aciu uz patarima, o kokia tavo suknele?
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2007 11 10, 23:53)
na cia reikia rinktis tarp 34-36-38 jei butu tik su S ar M problemu man sumazetu galvoju imti 36/38 jei reikes pasiaurinsiu gal.. siaip butu gerai jei butu gal 34/36 ai jau susipainiojau biggrin.gif bet aciu uz patarima, o kokia tavo suknele?

jei dazniau nesioju M dydi, tai tada rinkis 36/38
mano suknele, keli postai auksciau su nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2007 10 31, 20:22)
Na va, ir as gavau savo ilgai laukta megztinuka

user posted image

Kokybe tikrai nenuvyle, grazutis, svelnutis, atitinka nuotrauka.

Tik gal biski mazesnis galetu buti. Dar ziurinejuosi ir neaosisprendziau, pasilikti ar siulyti pardavimui g.gif

Sveikutes hi.gif
Labai grazutis meztinukas... 4u.gif
Parasyk koki dydi pirkai? koki pati LT nesioji? koks tavo ugis...ir nuoroda mestelk is tos parduotuveles....Pasidomesiu, panagrinesiu, gal kartais nuspresi pardavineti....tai as i eile stojuos, kol viska issiaiskinsiu. 4u.gif

P.S. Prisijungiu ir as prie sios parduotuves uzsakanciu....bandysiu uzsakyneti viena kita prekyte....o veliau ziuresim kaip ten viskas bus, jeigu nenusivylsiu , tai tikrai graziu rubeliu is ten galima sumedziot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GundaC @ 2007 11 10, 23:35)
jei dazniau nesioju M dydi, tai tada rinkis 36/38
mano suknele, keli postai auksciau su nuotrauka  biggrin.gif

aha po to supratau kad suknyte-tunika ten kur buvo smile.gif taip ir padariau uzsisakiau 36/38 smile.gif
Atsakyti
Azazzela, ar pagalvojai del megztinuko? blush2.gif g.gif ....nzn ar laukti tavo atsakymo ar uzsisakyti pas Hopeidea?. g.gif ...Ji rytoj daro uzsakyma.. bigsmile.gif
Atsakyti