Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

QUOTE(Aistiene @ 2008 03 16, 20:35)
Mes neipykstam, diskusijai tema ir tiek smile.gif

drinks_cheers.gif čia kiekvienas iš savo varpinės žiūri mirksiukas.gif Aš tai jau anksčiau savo darbelius rodžiau...dabar darau labai panašius, tai nematau prasmės to paties per tą patį rodyti - kam reikia, tas susiranda 4u.gif O kai ką nors naujo ir nematyto sugalvosiu, vat tada ir pasirodysiu...gal... hihihi.gif
Atsakyti
Na ir as dar su savo nuomone ax.gif ,jau Ievuschka apie tai rase,kad tema pasidare nebeidomi,nes visos tik sages savo rodo, a,kai paklausi kas ir kaip,tai dingsta.
O,jug tema uzvesta,kad ir rodyti ir patirtim dalintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 03 16, 22:16)
Na ir as dar su savo nuomone ax.gif ,jau Ievuschka apie tai rase,kad tema pasidare nebeidomi,nes visos tik sages savo rodo, a,kai paklausi kas ir kaip,tai dingsta.
O,jug tema uzvesta,kad ir rodyti ir patirtim dalintis biggrin.gif

o tai ko klausti kai nieks nieko nerodo blink.gif va retkarciais viena kita susmezuoja ir tiek, niu as gal ir neklausciau, kas ir kaip blush2.gif niu bet paziureti tai visada paziureciau blush2.gif
Atsakyti
o kodel skelbimu lentoje nepatinka ziureti? g.gif juk ten tiek daug daranciu ivairiu ivairiausiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2008 03 16, 16:25)
Na, tiesa sakant, nera grazu kopijuoti, tiksliau taip daryti pats lengviausias budas. Ne tik, kad sagiu principas lygiai toks pat, bet net ju pavadinimai kaip mano  lotuliukas.gif 
Patarciau sugalvoti "kazka" savo  drinks_cheers.gif

a tu cia, tipo, pati sugalvojai? g.gif
ba tokias sages jau priesh 3-4 metus SM maciau...ir tikrai ne tavo g.gif
Atsakyti
_Magnolija_ tei va ivairiu ivairiausiu, cia ivairiu zmoniu ivairus darbeliai pagal skyriuka sages prie sagiu auskariukai prie auskariuku.....ir t.t., o skelbimu lentoj, ogo kiek turi perziureti ir tik vieno asmens buna i kita vel lysk per naujo doh.gif .
niu ai vienu zodziu, kazka jau pradedu pezenti, dekit mergaites sagiukus , o kas nores tas ziures, niu kas nores tas pakopijuos blink.gif niu o atsirade konkurentai skatins kurti kazka naujo mirksiukas.gif niu cia sakau bendrai jau.... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 03 16, 23:08)

Uups,tu,kaip visad drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 03 16, 23:08)

prasom irodymu g.gif lens.gif
Atsakyti
vat imsiu ir parodysiu paskutinius darbelius, nors ir pardavineju tongue.gif . bet tiesa sakant tai man kazkaip nefaina juos rodyti, nes jau daugybe panasiu esu dariusi ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
niu grazumelis, saunuole kad rodaisi clap.gif cia tau tik panasios juk kiekviena vis savaip kitokia, o ne visiskai kopija, kaip kad jau buvai dariusi, va tavasias jau ir skelbimuose buvau apziurejusi ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 16, 21:30)
prasom irodymu  g.gif  lens.gif

nu tikrai nevargsiu ir neieshkosiu wacko.gif
pirma karta SM tokio tipo seges pas Nyka maciau...priesh tris metus tai tikrai tongue.gif
gali i ja kreiptis mirksiukas.gif
nors nzn...gal ir dar kas dare... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 03 17, 01:17)
nu tikrai nevargsiu ir neieshkosiu wacko.gif
pirma karta SM tokio tipo seges pas Nyka maciau...priesh tris metus tai tikrai  tongue.gif
gali i ja kreiptis mirksiukas.gif
nors nzn...gal ir dar kas dare... tongue.gif

taigi juokauju mirksiukas.gif , ko tu taip uz rimta viska priemi rolleyes.gif
Atsakyti