Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

aciu blush2.gif taip drugelis is keramikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 03 27, 16:02)
aciu blush2.gif  taip drugelis is keramikos mirksiukas.gif

o koks jos dydis,...ir kaina... ax.gif
Atsakyti
merginos jei ka domina mano darbai tai uzeikit i mano parasha "Mano menai" ir ten yra visi darbeliai su kainom.o dar turiu tema savo supermamose
http://www.supermama...;#entry16016657

arba rasykit i AZ nes cia tema neskirta pardavimamas ir agliu gaut velniu
wink.gif

Atsakyti
Taip taip, as jau esu gavusi velniu uz pardavimus ne vietoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos, labai noreciau labiau patyrusiu pagalbos. Iekojau sages ir nerada (dabar supratau, kad ne ten ieskojau, o ieskojau tarp tu kas tik auskarus ir verinius daro), kadangi velniskai norejosi nusipirkau pora kameju ir nusprendziau pati susimeistrauti. Tik beda, kad nezinau kokie klijai tinka. Nuejau i Senukus paprasiau kliju, kurie klijuotu gelezi prie plasmases (kameja ir ziogelis) ir medziaga prie plasmases (dar noriu juostele uzdeti, kad kameja butu grazesne), tai pasiziurejo i mane kaip i durne ir nieko nedave ir nepatare. Gal galite pasakyti kokiais klijais jus klijuojate? Ir kur galima ju butu nusipirkti? Labai dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 03 29, 12:40)
Sveikos visos, labai noreciau labiau patyrusiu pagalbos. Iekojau sages ir nerada (dabar supratau, kad ne ten ieskojau, o ieskojau tarp tu kas tik auskarus ir verinius daro), kadangi velniskai norejosi nusipirkau pora kameju ir nusprendziau pati susimeistrauti. Tik beda, kad nezinau kokie klijai tinka. Nuejau i Senukus paprasiau kliju, kurie klijuotu gelezi prie plasmases (kameja ir ziogelis) ir medziaga prie plasmases (dar noriu juostele uzdeti, kad kameja butu grazesne), tai pasiziurejo i mane kaip i durne ir nieko nedave ir nepatare. Gal galite pasakyti kokiais klijais jus klijuojate? Ir kur galima ju butu nusipirkti? Labai dekui uz patarimus  4u.gif

silikoniniais klijais, tikrai prisiklijuoja ir senukuose ju tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti

pieno baltumo sage ax.gif
user posted image
Atsakyti
Pieno baltumo..... GRAZU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2008 03 29, 17:27)
silikoniniais klijais, tikrai prisiklijuoja ir senukuose ju tikrai yra mirksiukas.gif

Tai jie silikoniniais vadinasi, ane, nes kai pasakiau, kad turi buti sautuvelis( nu tu man taip rasiusi buvai) tai is manes totaliai juoktis pradejo, bizabrazija tuose senukuose doh.gif
Atsakyti
Labas, o aš noriu paklausti-kur galima gauti kailiukų sagėms?
Atsakyti
O kur jūs tų kamėjų gaunat, pvz. Klaipėdoj? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 03 29, 20:13)
O kur jūs tų kamėjų gaunat, pvz. Klaipėdoj? blink.gif

Perkam pas babetka, Vilniuje, ji pastu atsiuncia mirksiukas.gif O tada vedam is proto vyra ir visa senuku personala, nes jie neturi kliju (tik 500 ml. kazkoki ten velniava galejo pasiulyti), kad galetume is kameju padaryti grozybes lotuliukas.gif
Atsakyti