Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

QUOTE(naca @ 2008 03 30, 12:05)
taip, Rulle, ir as panasiai smile.gif . negalima pardavineti daiktu taip nepatikimai padarytu - ne tam skirti tie karsti klijai. pacios darykites, jei nebijot pamesti, bet tik NEPARDAVINEKIT schmoll.gif .
Reduciuk, geriau priklijuok ta plastmasine kameja kokiais Moment prie odos ar medziagos su jau pritvirtintu (prisiutu ar per ipjovas perkistu)  uzsegimu  mirksiukas.gif

Aha, taip ir darysiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2008 03 30, 13:01)
tai ir as nerasiau, kad butent tu taip ir darei, bet maciau kad Reduciukas nori tiesiog uzsegima priklijuoti prie tos kamejos mirksiukas.gif

Tiesa pasakius, as isivaizdavau, kad is karto imi ir klijuoji doh.gif Tai gerai, kad cia parasiau, o tai buciau gyvo velnio pridirbusi.
As jau cia uzviriau kose, bet bukit geros, patarkit man dar, o juostele tuomet paprastai su momentu prie to pritvirtinto odos pagrindo klijuoti, taip? Ar paimti krasteli kamejos be apklijuotos odos ir tada juostele is karto ant kamejos klijuoti. Ar juostele prisiuti ant odod + pritvirtinti ziogeli ir visa ta reikala tuomet jau klijuoti ant kamejos? 4u.gif
Taip ir buna su tom naujokem, noreti nori, o moketi nei velnio nieko nemoka lotuliukas.gif Tai nepykit, kad as jus trukdau, nes labai noriu sau pasidaryti blush2.gif
Atsakyti
kokia juostele turi omeny - ar papuosimo? tada ja istatyk (priklijuok) tarp kamejos ir nugareles arba tvirtink prie nugareles - nesvarbu, svarbu kad sugebetum dailiai tai padaryti. gali nugarele padaryt truputi didesne ir krastelius puost karoliukais mirksiukas.gif tik tiek kad kitoj puseje siules matysis (aisku ir tai galima uzdengti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 30 kovo 2008 - 13:25
QUOTE(naca @ 2008 03 30, 15:23)
kokia juostele turi omeny - ar papuosimo? tada ja istatyk (priklijuok) tarp kamejos ir nugareles arba tvirtink prie nugareles - nesvarbu, svarbu kad sugebetum dailiai tai padaryti. gali nugarele padaryt truputi didesne ir krastelius puost karoliukais mirksiukas.gif tik tiek kad kitoj puseje siules matysis (aisku ir tai galima uzdengti).

Taip turiu omenyje juostele papuosimui. Reikes bandyti daryti. O kad siules kitoje puseje matysis tai nieko tokio, vis tiek sau darau, niekas kitos puses neapziurines-neleisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 03 30, 12:54)
Ar juostele prisiuti ant odod + pritvirtinti ziogeli ir visa ta reikala tuomet jau klijuoti ant kamejos?  4u.gif

tikiuosi neturi omeny tos vadinamosios "grafkes" ax.gif, siais laikais jau yra ir kitokiu sagiu uzsegimu
Atsakyti
Gal ir durnas klausimas ,bet kas yra kamėja ax.gif blush2.gif g.gif gal aš ir žinau tik kitaip vadinu.
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 03 30, 23:05)
Gal ir durnas klausimas ,bet kas yra kamėja ax.gif  blush2.gif  g.gif gal aš ir žinau tik kitaip vadinu.

kameja tai tokia "galva" ax.gif va cia yra

http://wapedia.mobi/...M_Babelon17.jpg

------------------------
Papuošaliukų fabrikėlis
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 03 30, 22:05)
Gal ir durnas klausimas ,bet kas yra kamėja ax.gif  blush2.gif  g.gif gal aš ir žinau tik kitaip vadinu.

jei perverstum tema nuo pradzios -tikrai rastum idomios info kas tai yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 03 30, 23:23)
jei perverstum tema nuo pradzios -tikrai rastum idomios info kas tai yra  ax.gif

Bet galėtum ir parašyt jei žinai, kadangi man niekur neužkliuvo kitur doh.gif
Atsakyti
Gal aiskiau bus g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 31 kovo 2008 - 08:22
[quote=rulle,2008 03 31, 09:20]
Gal aiskiau bus g.gif

Aiškiau ir negali būti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O sagė tai thumbup.gif labai kruopščiai padaryta.
Atsakyti
kokia grazi sage wub.gif tokia pusiau retro
Atsakyti
gražu, miela.

o tuos veidelius gal ir pačios piešiat?
Atsakyti