QUOTE(straige @ 2007 12 12, 20:15)
Vakar uostinejau naujove (bent jau man), nezinau, ar jus jau susipazinote, bet informacijos labai mazai. Taigi, Fendi, Palazzo:
Pradzioje issiskleide visi citrusai, kurie tik ieina i si kvepala (citrusai geraja prasme), po to aromatas siltejo, siltejo, ir finale atsiskleide visu paciules siltumu, o ir (kaip as isivaizduoju) gaiac medis (kas tai yra, teks klausti Biologes), o gal mediena. Bet reziumuoju: mano manymu, siltas, sodrus, minkstas, saldus (bet ne vanile!!!!!!), pudruotas kvapas.
Beje, sudetis:
Top note : Mandarin Orange, Lemon, Bergamot, Pink Pepper
Middle note : Orange Blossom, Rose, Jasmine
Base note : Patchouli, Ga?ac Wood
Ačiū, kad viešai juos pristatei. Šitą skyrelį reikia nuolat palaikyti ir papildyti, bent jau aš jaučiu savo pilietinę pareigą
Man tai šitie kvepaliukai visai nepatiko, nors labai jau jų laukiau. Mano MB iš vis pareiškė, kad tai gero muilo kvapas. Nors dabar uostau lapeliuką ir jau ant trečios dienos, taip sakant, kvapas gan malonus darosi

Pagal sudėti skaitant, tai kaip ir viskas čiki turėtų būti, bet man kažkas nesiklijuoja ir gana...Nors turiu Fendi Theoremą ir Fendi Donna, kurie man visai patinka...Bandysiu dar kartą juos testuoti, ir gal jie pakvips mano nosytei