Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujovės 2007-2008

QUOTE(F_A @ 2007 12 05, 10:08)
Pasikonsultavau su biologe, kad savo teorija patikrinti ir akurat - naujieji Lempickos "Amarena" yra vysniu/tresniu kvapo, uzsienieciai blogai isverte cool.gif O as vis negalejau nurimt... blush2.gif

kur kokie su vysniom?? kaip atrodo? kur pirkt?
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 12, 20:29)
Tai patiko ar ne?  g.gif

Ant sesers labai maloniai kvepia. Pati nebandysiu slakstytis, bo saldoki man ir, be to, pudriniai verysad.gif
Papildyta:
Bet zieminiam sezonui, manau, labai netgi nieko. Bent jau megejams tokiu kvapu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 12, 19:58)
Ant sesers labai maloniai kvepia. Pati nebandysiu slakstytis, bo saldoki man ir, be to, pudriniai verysad.gif
Papildyta:
Bet zieminiam sezonui, manau, labai netgi nieko. Bent jau megejams tokiu kvapu blush2.gif

Ačiū 4u.gif Na vat kol kas matau, kad tik man jie patinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 12, 11:15)
Vakar uostinejau naujove (bent jau man), nezinau, ar jus jau susipazinote, bet informacijos labai mazai. Taigi, Fendi, Palazzo:
user posted image

Pradzioje issiskleide visi citrusai, kurie tik ieina i si kvepala (citrusai geraja prasme), po to aromatas siltejo, siltejo, ir finale atsiskleide visu paciules siltumu,  o ir (kaip as isivaizduoju) gaiac medis (kas tai yra, teks klausti Biologes), o gal mediena. Bet reziumuoju: mano manymu, siltas, sodrus, minkstas, saldus (bet ne vanile!!!!!!), pudruotas kvapas.
Beje, sudetis:
Top note : Mandarin Orange, Lemon, Bergamot, Pink Pepper
Middle note : Orange Blossom, Rose, Jasmine
Base note : Patchouli, Ga?ac Wood

As irgi juos uosciau,labai lengvuciai,pudriniai pasirode,nepirkau,per blankus man.Bet buteliukas uztai superinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 12, 20:15)
Vakar uostinejau naujove (bent jau man), nezinau, ar jus jau susipazinote, bet informacijos labai mazai. Taigi, Fendi, Palazzo:
user posted image

Pradzioje issiskleide visi citrusai, kurie tik ieina i si kvepala (citrusai geraja prasme), po to aromatas siltejo, siltejo, ir finale atsiskleide visu paciules siltumu,  o ir (kaip as isivaizduoju) gaiac medis (kas tai yra, teks klausti Biologes), o gal mediena. Bet reziumuoju: mano manymu, siltas, sodrus, minkstas, saldus (bet ne vanile!!!!!!), pudruotas kvapas.
Beje, sudetis:
Top note : Mandarin Orange, Lemon, Bergamot, Pink Pepper
Middle note : Orange Blossom, Rose, Jasmine
Base note : Patchouli, Ga?ac Wood

Ačiū, kad viešai juos pristatei. Šitą skyrelį reikia nuolat palaikyti ir papildyti, bent jau aš jaučiu savo pilietinę pareigą biggrin.gif

Man tai šitie kvepaliukai visai nepatiko, nors labai jau jų laukiau. Mano MB iš vis pareiškė, kad tai gero muilo kvapas. Nors dabar uostau lapeliuką ir jau ant trečios dienos, taip sakant, kvapas gan malonus darosi ax.gif Pagal sudėti skaitant, tai kaip ir viskas čiki turėtų būti, bet man kažkas nesiklijuoja ir gana...Nors turiu Fendi Theoremą ir Fendi Donna, kurie man visai patinka...Bandysiu dar kartą juos testuoti, ir gal jie pakvips mano nosytei biggrin.gif
Atsakyti
Jaučiu pilietinę pareigą pristatyti moteriškai visuomenei naujus Maxmaros kvepaliukus Max Mara Gold Touch

user posted image

buteliukas toks baltas ir su aukso dulkėmis, o kvapas labai jau keistas. Pagalvojau, kad vyriškus uostau, net dėžutę iš visų pusių pavarčiau. Labai jau man tos vyriškos natos padvelkė. Vos suradau sudėtines dalis ir pasirodo kad ten net cukrinis runkelis įeina biggrin.gif dar yra citrusai, imbieras,lelija, orchidėja, magnolija, muskusas. Viskas būtų, kaip ir gerai, bet kodėl jie man tokiais jau vyriškais atrodo, tai niekaip nesuprantu, gal tas cukrinis runkelis kaltas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2007 12 12, 19:35)
kur kokie su vysniom?? kaip atrodo? kur pirkt?

Lempickos obuoliukai su vysniom ir naujieji grynai vysniniai yra, kuriu lietuvoj nerasi (bent jau kolkas) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 12 13, 02:07)
Jaučiu pilietinę pareigą pristatyti moteriškai visuomenei  naujus Maxmaros kvepaliukus Max Mara Gold Touch

user posted image

buteliukas toks baltas ir su aukso dulkėmis, o kvapas labai jau keistas. Pagalvojau, kad vyriškus uostau, net dėžutę iš visų pusių pavarčiau. Labai jau man tos vyriškos natos padvelkė. Vos suradau sudėtines dalis ir pasirodo kad ten net cukrinis runkelis įeina biggrin.gif dar yra citrusai, imbieras,lelija, orchidėja, magnolija, muskusas. Viskas būtų, kaip ir gerai, bet kodėl jie man tokiais jau vyriškais atrodo, tai niekaip nesuprantu, gal tas cukrinis runkelis kaltas biggrin.gif

Jeigu panasus i vyriskus, reikes griebt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 13, 13:53)

Nuu, gal pauostyk pirmiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 12 13, 15:00)
Nuu, gal pauostyk pirmiau...  mirksiukas.gif

O tai be abejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 13, 14:53)

as juos uosciau tik karteli, tuomet jie man pasirode panasus i La Perla Eclix, jokiu vyrisku natu neuzuodziau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 13, 15:53)

Nieko tokio specifinio ir vyriško juose man nepasirodė. Nu lengvi tokie, gaivūs ir tiek smile.gif
Atsakyti