Pirmajame trimestre nenorejau nieko saldaus, arbata gerdavau be jokio cukraus... Prasidejus antram trimestrui rodos be saldumynu neissiversiu niekaip pasmaguriauju karta per savaite
Bet kokiu atveju reikia galvoti kuo maitiniesi, tiek nėščiai, tiek šiaip fiziškai sveikai moteriai. Įprastai nemėgstu, dabar kartais patraukia, tai savęs nekankinu. Bet ir ne kilogramais. Pvz ledai, ir padrsukintas pomidoras. Nu ir skaniau už viską
Kadangi labai juos megstu, nestumo metu stengiuosi nepirkti. Nes kiek nuperku tiek suvalgom, aiku visi, ne as viena. bet si karta turiu labai saugotis virssvorio.
as valgiau saldumynus ir pries nestuma , darbe per pertraukele visada kava su kuo nors saldaus(bandele, surelis, saldainis ar sokoladukas). tai ir dabar sio ipracio neatsikraciau, tik sokolado gaminiu isvis nesinori, mieliau eina miltiniai gaminiai
Pries nestuma, sekmingai kovojau su saldumynais Anksciau pietus keisciau i torta. O dabar labiau maisto norisi Taciau pavalgau kartais saldumynu. Reikia turbut atsizvelgt i savo mityba, as pvz nevartoju cukraus i gerimus, nevalgau kokiu sausu pusryciu kuriuose gausu cukraus. Tai nematau bedos, kartais pasmuguriauti. Tik as jei valgau, tai 20 saldainiu, bet retai. Nemoku kasdien o viena ar du Beje kraujo tyrimai geri, ir gliukoze tvarkoje
Turbut iki pat 23 savaites saldumynu nenorejau, o dabar vis kazko saldaus norisi. Itariu, kad anksciau nevalgiau, nes bijojau, kad bloga neuzeitu ir pan. Labiau prie rugstaus trauke, o dabar atvirksciai- ryte isvis jokio vaisiaus rugstaus nevalgau, nes tuoj sukyla rugstis skrandyje ir jau teko del to karta net palikt viska wc..
Aš valgau daug saldumynų... Varškės su uogiene, saldainiai, sausiainiai, sausi pusryčiai , ledai... Dėl svorio nepergyvenu , nes nemažai numečiau per pirmus mėnesius, o šiaip kraujas geras tad nematau kolkas tikslo atsisakyt tai ko noriu
Gerai kad mano vyras labai megsta saldumynus, jei nuperku per daug jis tuoj pat viska sunaikina O siaip valgau saldumynus, bet ne per daug...Galetu man ju visai nebuti