Vakar toks grozis ivyko - nirtulingai mezgiau suknike, ir virbalu valas nutruko
Likau be irankiu
Asarele, puikus modeliukas!!! Labai graziai atrodo.
Angulyte, jei pilvukas gyvent trukdo, kovok! Arba suknele ampyrine (kaip 1812 metu paveiksluose - aukstinta talija, kaspinelis po papukais) daryk, arba Pilates pratimukus (va nuoroda
cia , jei bus baisus noras ismokti, galiu rekomenduoti trenere Vilniuje arba piratini cede kazkokiu budu atsiuntoti).
QUOTE(madmuazele @ 2007 11 18, 21:38)
Niu taigi cia buvo palinkejimas, kad i tavo tashiuka toki siuliukai ateitu... Uzsikabliavau ant minkstuciu pukiuku. Taip miela, kai jie kuneli glosto.
QUOTE(mindira @ 2007 11 18, 23:50)
Gadget, nu tu cia erzinies su tais siulais
madmuazele, o as galvojau kad tik pas mane viena tokios tases siulu

ir dar noriu ir noriu

Niu, pas ka tashem, pas ka - dezelem...
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 19, 09:19)
Labas rytas
Aš mezgu su Gadget3 pagalba, tai po apie 10cm ripso dabar mezgu dideliais stulpais, o po to siaurinsiu, jei gerai supratau,kažkur po krūtine, o ne liemens aukštyje
tikiuosi gerai supratau Gadget3 pasiūlymąGerai viska supratai

Dabar galvoju, kaip man, itin "megstanciai" sukelineti vaizdus, sudeti siaurinimo "ivaizdinima". Jei noresi dar daryti kilpukes kaspineliui po krutine, vel vaizdo reikes...
Papildyta:QUOTE(indrux @ 2007 11 19, 10:45)
Superine suknyte

Sita suknike, man rodos, yra megzta ant valo. O ilgasis kampas - rasto pradzia. Gal net mazuma pamezgeta ne valiniais virbalais. Rastas - uzdetos/paleistos akeles arba uzdejineta is abiueju pusiu, tada gana tanki iseina skyluciu eilute. Bet turi buti ir uzdejimu, ir nuemimu, kitaip neiseitu asimetrija, ka?
Pamastom, pamastom, man knieti ja issifruoti, nes skani yr!
PS Jau sukopinau teiktu suknikiu vaizdus i komputuka (sekmadieni buvo laikas su negulima kauke naudingai praleistas), belieka tik sukelt i galerija.
Spekit, ar pamenu slaptazodi SAVO NUOSAVA fotkese?