QUOTE(xsjuoda @ 2008 02 05, 12:04)
svekos mamytes.mano sunus lanko peledos darzeli antri metai ir galiu pasakyt jog esu labai patenkinta.tiesa mes pradejom lankyt nuo penkeriu metuku todel nezinau kaip ten reikalai su paciais maziausiais.o mus viskas pakolkas tinka aukletojos lyg ir neblogos, maistas norma,dabar lankom paruosiamaja tai ir skaityt , rasyt ,skaiciuot mokinasi,darbelius daro.del priemimo ta nuejau liepos pabaigoj mus prieme be problemu,pinigu nemokejom ,
tiesa pavasari aukletoja buvo uzsiminusi kad reiktu prisidet prie mokyklos "gerio"taciau kai paprasiau kad paaiskintu konkreciai ka uz juos darys ka pirks tik numyke kad atseit praitais metais tevai dejo langus o mes atseit turim prie to prisidet.saltu veidu pasakiau kad tai tikrai ne mano problema kas ir uz ka praitais metais mokejo(dar tegul papraso uz plytas kur pries 20metu pirko)tuo visi prasymai prisidet ir dingo.klausinejau po to sunaus ar nepasikeite aukletojos elgesys su juo sake kad ne ,viskas po senovei viskas ok.

siaip as esu is tu mamu kurios reikalauja is aukletojos ataskaitu kaip vaikas elgesi prasau parodyt ka nuveike per diena,kiek valge.duodu joms toki lengva spaudima kad neispindetu ir dirbtu savo darba taip kaip priklauso.taigi galit vest vaika i si darzeli ten viskas tvarkoj tik nepamirskit jei prasys pinigeliu paklaust tiksliai kam jie skirti .p.s.
pamirsau paminet logopede
puikiai ismokom rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Paskaičius tai toks jausmas, kad auklėtoja jus apvogt nusprendė
O jums pačiai iš tiesų atrodo, kad visai nėra dėl ko prisidėt?
Manau, kad daug kas grupėse yra supirkta už tėvelių pinigus. Ir auklėtojai tikrai nėra malonų pinigėlių prašinėt, juolab iš tokių tėvelių, kurie galvoja, kad sau į kišenę tie pinigai dedami
Va logopede tai džiaugetės, o ar negalvojat, kad daugelį priemonių vaikučiams mokyt ji irgi iš savų perka?
QUOTE(kati @ 2008 02 07, 10:15)
nu bet kai pasiskaitau kaip visom gaila pinigų skirti darželiui tai net keista darosi. Toks vaizdas, kad ne savus vaikus į juos vedat. Juk yra skirtumas ar pro langus vėjas pučia ar ne. Už tokią juokingą sumą, kuri yra mokama darželiui kas mėnesį negali būti jokio komforto, taigi reikia prisidėti.
Turbūt yra šeimų, kurios iš tiesų negali skirti nė lituko, bet daugelis purkštauja, manau, iš kažkokio kvailo nesuprantamo principo. Reikia džiaugtis, kad kažkas prašo, organizuoja, tvarko, vadinasi, darželiui ne vienodai, kaip jame vaikai auga.

Man ir rodos, kad paprastai akis drasko tie kurie gali... bet yra labai principingi