Savo vaika leidziu i si darzeli nuo 2,5 m. dabar jam 6 m. Einame i ta pacia gupe, keiteme ir langus ir grindu danga, metames ir aukletojoms ir siaip smulkiom islaidom kas menesi po 5 litus.
pats darzelis man patinka ir aukletojos geros, ypac kai pirma karta ejom, tai vaikui ir asaras nusluoste

, nes du menesius buvo verksmu einant i darzeli

, o po to, kazkaip apsiramino, priprato. tai aukletojos, tikrai, labai nuosirdziai padedavo.
del lovu, tai kitokiu nei is spintu isimamu ir neprigalvosi, jei patalpa viena, nors siame darzelyje yra kelios grupes, kur vaikai eina i atskira patalpa miegoti

. mano vaikas miega is spintos istraukiamoje lovojo - miega gerai. tik pagalve nauja nesiau, nes jis truputi alergiskas namu dulkems ir erkutems

.
siaip
aiksteles kiekvienais metais atnaujinamos - papildomos kazkokiom naujom konstrukcijom.
vaikams leidziama atsinesti savu zaislu-kas manau yra gerai.
rengiamos ivairios sventes, rodomi spektakliai, yra ivairiu bureliu uz papildoma mokesti.
musu grupeje yra vaiku
is kitu rajonu, bei gal puse vaiku yra is rusakalbiu seimu.
tai maniskis, jau ir rusiskai pradeda suprasti

nieko pries neturiu, jei vaikas eina is kito rajono, tik, kad aisku pirmuma sudaryciau vaikui is to pacio rajono.
pvz musu namas visai salia darzelio, o mano brolio vaikai buvo priimti labai sunkiai, kai saviski uzranejau direktore atostogavo, tai prieme maniski pavaduotoja iskart

butu apmaudu, jei vietoj mano vaiko priimtu vaika is kito rajono, o mums tektu ieskotis darzelio kur toliau.
be to ir dar viena problema iskyla, gal ne tiek teveliams, nors ir jiems, bet apalinkiniams gyventojams, nes vaikus is kitu rajonu teveliai atvaziuoja pasiimti su masinom ir numeta tas masinas prie darzelio bile kaip, jiems rodos, kad vaika paiimti ar atiduoti uztruks tik keleta minuciu, o kol vaikas apsirengia ar nusirengia praeina pusvalandis ar daugiau, tai masinu aiksteleje pastoviai haosas ir kur galima pastatyti tris masinas, stovi vien kokio kruto tevelio ar nelabai gerai vairuojancios mamytes pastatyta, o dar graziau, kai usztato isvaziavimus.

ir po to kasnors po langais pypsina koki pusvalandi.