O čia visos tėvų komitetuose? Nes kiek supratau, čia tėvų komiteto susirinkimas
Oi ne, nesu jokiam komitete...
Dar nebuvau nei vienam susirinkime del ivairiu priezasciu...
Kabejo grupeje skelbimas, gal neisiskaiciau iki galo... Nes daug kur tie susirinkimai jau vyksta (dovaneliu, kostiumu, temu ir kt aptarimai.... Vistiek idomu butu suzinoti ka kalbejo, nusprende ir t.t.
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 11 17, 18:39)
Mimka, ar eisit treciadieni i susirinkima?
As kaip tycia uzsirasiusi pas dantistus, vyras su vaikais sedes...
Kalbes apie Kaledas, dovaneles. Ka galvojat apie tai?
As buciau uz vienodas simbolines dovaneles (knygele ar kokia delione+sokoladukas ar maza kaledine dezute saldainuku).
Laba,
uoj geras, net nežinojau kad toks bus
aš irgi už simbolines dovanėles, jiems man regis kol kas svarbu tik gauti, nelabai svarbu kokio dydžio
Tai vis tik ten susirinkimas tėvų komiteto nariams, ne mums mirtingiesiems
QUOTE(Auges @ 2008 11 18, 11:48)
tame susirinkime bus ruošiamasi ir visuotiniams susirinkimui
taip, kad greitu laiku ir "paprastus mirtinguosius" pakvies
Aha, paskaičiau esmines temas, tai taip ir supratau, kad spręs apie ką šnekėti su mirtingaisiais
Tai ramu tada kuriam laikui
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 11 18, 17:35)
Sveikos mamytes, as kaip tik ruosiuosi eiti i rytojaus susirinkima. Jeigu ka ypatingo norit pasakyti darzelio valdziai galiu padeti
Prisiminiau,
jei dar prieisite prie kompiuterio kas nors kas dalyvausite susirinkime, dėl įdomumo, paklauskite koks likimas to šulinio ar kai ten jį pavadint karties, kuri buvo netoli tų namelių, iš kurių viename gyvena karvė
prieš kurį laiką pasiėmus vaiką žygiavau namo ir mačiau kaip vienas vaikas tą kartį spardė ar kažką darė ir ji ėmė ir vertėsi žemėn, mama pasiėmus jį už rankos išsivedė už tvoros ir nužygiavo, tai pagalvojau tik, kad laimė, kad tuo metu šalia nebuvo vaikų, nes gi čia ir užmušt taip gali
tai va man įdomu kodėl ji buvo tokia netvirta ir kaip su ja baigėsi (gal ji jau vėl pastatyta, nemačiau), bet tieisog man tas daiktas neduoda ramybės nuo tada
jei dar prieisite prie kompiuterio kas nors kas dalyvausite susirinkime, dėl įdomumo, paklauskite koks likimas to šulinio ar kai ten jį pavadint karties, kuri buvo netoli tų namelių, iš kurių viename gyvena karvė
Drauge sake, kad rytoj darzelyje zibintu svente
Kelias dienas nejo mano pana del slogytes, bet ryt galvoju jau leisti. Ar ir patiems maziausiams bus ta svente? Reikia tureti zibinta ar dar kokiu dalykiuku pasiruost reikia?
Kelinta valanda ji vyks?
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 11 27, 14:24)
Drauge sake, kad rytoj darzelyje zibintu svente
Kelias dienas nejo mano pana del slogytes, bet ryt galvoju jau leisti. Ar ir patiems maziausiams bus ta svente? Reikia tureti zibinta ar dar kokiu dalykiuku pasiruost reikia?
Kelinta valanda ji vyks?
Žibintų šventė yra super
Visi vaikai su žibintais, lauke būna vaidinimas apie nykštukus (gal šiemet kas nors kito bus), labai gražu. Man atrodo apie 5 val. Bet reikėtų pasitikslint.