Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Varpelis

QUOTE(mimka @ 2009 01 22, 09:00)
Tartis reikia ne per atvirų durų dieną, o asmeniškai su darželio vadove, paskambinti, susitarti dėl susitikimo, ateiti pakalbėti, o per atvirų durų dienas jau skelbia sąrašus (dažniausiai), pernai atvirų durų diena buvo kažkur balandžio pradžioj  4u.gif

Labai Aciu uz atsakyma,pasiskambinsiu ir susitarsiu kaip ten ka reikes daryti toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes smile.gif
papasakosiu jums savo situacija: pagal adresa priklauso mums sitas darzelis( niu taip manau, dukstu g. 28) Lukuciui jau 3 metukai, nesame uzsirase sad.gif planuoju vasario men eit ir uzsirasyt, kaip jus manot ar butu vietos? g.gif ar galima kaip nors papirkt vedeja?
kazkaip man prie sirdies sitas darzelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner27 @ 2009 01 23, 10:38)
papasakosiu jums savo situacija: pagal adresa priklauso mums sitas darzelis( niu taip manau, dukstu g. 28) Lukuciui jau 3 metukai, nesame uzsirase sad.gif planuoju vasario men eit ir uzsirasyt, kaip jus manot ar butu vietos?  g.gif ar galima kaip nors papirkt vedeja?
kazkaip man prie sirdies sitas darzelis  smile.gif

Sveika,
Dūkštų 28 manau labiau priklauso Sveikuoliui (bent man taip atrodo) jie turi gatvių sarašą.
Aš asmeniškai esu prieš betkieno papirkinėjimus, todėl ir jums nesiūlyčiau, darželio direktorė tikrai geranoriška, jei bus vietų tai tikrai priims, o kyšiai dažnai gali ne tik kad nepadėt bet ir sugadint situaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner27 @ 2009 01 23, 09:38)
papasakosiu jums savo situacija: pagal adresa priklauso mums sitas darzelis( niu taip manau, dukstu g. 28) Lukuciui jau 3 metukai, nesame uzsirase sad.gif planuoju vasario men eit ir uzsirasyt, kaip jus manot ar butu vietos?  g.gif ar galima kaip nors papirkt vedeja?
kazkaip man prie sirdies sitas darzelis  smile.gif

Aš labai atsiprašau, bet kur jūs buvot anksčiau?
Papirkt gal/jeigu ir išeis, bet tada galės nukentėti kažkuri kita šeima, kuri buvo užsirašiusi išanksčiau.
Nors tas dar irgi klausimas, eilė tai susidarius, eilučių turbūt tuščių nepalikinėja, na bent jau neturėtų. Nežinau net.
Atsakyti
As irgi esu pries visokius pakistukus schmoll.gif Darzelio direktore tikrai labai geranoriskai padeda ispresti visokias problemas, juk zino sitos sferos niuansus geriau nei mes. Visada atejus pasitart durys buna atviros, jokiu uzuominu ir pan.

Ataner27, Jusu vietoj eiciau tuoj pat pas darzelio direktore ar bent pasiskambinciau - ji pasakys ar priklausot pagal adresa, kokie sansai papulti ir kada. Jusu prasyma privalo priimti, bet net jei ir priklauso jums sis darzelis, vietu gali ir nebebuti. Nes ateina uzrasyti vaikus vos gimusius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2009 01 21, 15:32)
Sveikos mamytes gal zinote kada buna atvyru duru diena sitam darzelije,uzraseme savo dukra kaip tik gryzome is ligonines  lotuliukas.gif nes sako poto vietus nebus,tai siais metais lapkriti bus du metukai,tai galvoju,kada cia mums reikes eiti tartis ar kaip cia viskas daroma,papasakokite prasau apie tai.Buciau labai dekinga  mirksiukas.gif

Mum irgi lapkritį du metukai, norim jau nuo rugsėjo eit. Užsirašėm dar praeitą žiemą į eilę, kai vos kelia mėnesiukus teturėjom. Vedėja, ar direktorė ten, idomi man pasirodė rolleyes.gif , kai užrašinėjau ten sūnų vyresnėjį į darželio grupę sakė, kad darželyje vos viena vieta yra, va jei į lopšelį reiktų tai be problemų, nors priėmė aišku, ir padėkojom jai žinoma mirksiukas.gif . Dabar kai nuėjom sako- na darželyje vietų yra, o lopšelis tai sausakimšas unsure.gif , bet užrašė eilėn smile.gif , šykart jau nieko nenešiu cool.gif , priims tai priims, o nepriims tai į Pelėdą žigiuosim, nes ir ten užsirašėm mirksiukas.gif . Iš ties tai manau, kad ir ten ir ten priims, tik laukia jos ten prašymų ir padėkų žinoma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2009 01 23, 14:04)
Mum irgi lapkritį du metukai, norim jau nuo rugsėjo eit. Užsirašėm dar praeitą žiemą į eilę, kai vos kelia mėnesiukus teturėjom. Vedėja, ar direktorė ten, idomi man pasirodė rolleyes.gif , kai užrašinėjau ten sūnų vyresnėjį į darželio grupę sakė, kad darželyje vos viena vieta yra, va jei į lopšelį reiktų tai be problemų, nors priėmė aišku, ir padėkojom jai žinoma mirksiukas.gif . Dabar kai nuėjom sako- na darželyje vietų yra, o lopšelis tai sausakimšas unsure.gif , bet užrašė eilėn smile.gif , šykart jau nieko nenešiu cool.gif , priims tai priims, o nepriims tai į Pelėdą žigiuosim, nes ir ten užsirašėm mirksiukas.gif . Iš ties tai manau, kad ir ten ir ten priims, tik laukia jos ten prašymų ir padėkų žinoma tongue.gif

ojetai tai mus dar gali nepriimti?nors ir uzsiraseme kaip dukrai buvo pora dieneliu doh.gif nu nieko sau,reikia lekt skambinti i darzeli doh.gif bet tikiuosiu viskas bus gerai nes pro langa matau darzeli tai i koki kita tikrai nenoreciua,o ir nepriimtu ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2009 01 23, 15:21)
ojetai tai mus dar gali nepriimti?nors ir uzsiraseme kaip dukrai buvo pora dieneliu doh.gif nu nieko sau,reikia lekt skambinti i darzeli  doh.gif bet tikiuosiu viskas bus gerai nes pro langa matau darzeli tai i koki kita tikrai nenoreciua,o ir nepriimtu ten  doh.gif

Priims, priims, tik truputuką pakankins, kad kokią padėkos formą sugalvotumėt tongue.gif direktorei priimtiną biggrin.gif . Niu suprantat apie ką aš rolleyes.gif. Niu čia tik mano tokia nuomonė susidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2009 01 23, 21:16)
Priims, priims, tik truputuką pakankins, kad kokią padėkos formą sugalvotumėt  tongue.gif  direktorei priimtiną biggrin.gif . Niu suprantat apie ką aš rolleyes.gif. Niu čia tik mano tokia nuomonė susidarė ax.gif

Jau skambinau siandien issigandus,kad mano dukrele nepriims doh.gif
kalbejau su vedeja,ji pasake,kad tos reikalus psendzia direktore,tik ji gali pasakyti ar mus priims,direktores siandien nebuvo,sake skambinti ir eiti tartis pas ja.Kaip pasakiau,kad mes lapkricio menesi tuesime 2 metukus,tai vedeja iskart,aj tai Jus i lapselinuku grupe,oj nezinau,grupe tiktai viena,tai ziures kelintas Jusu numeriukas pagal eile doh.gif tai nezinau skambinsiu pirmadieni direktorei ir eisiu kalbeti,aisku dar anksti gal as cia galvoju,bet ka as veliau darysiu jeigu nepriims? verysad.gif
o kaip Jus sakot pagedos forma kazkokia reikes,tai manau cia jau be to niekur niekur doh.gif
Atsakyti
mano dukra šiemet jau išeina į mokyklą iš šio darželio. Kai ją užrašiau, nei kai grupes sudarinėjom, jokios padėkos jokioje formoje nenešiau. Šiemet sūnus eis (tikiuosi, kad eis), irgi nesu nusiteikusi kažkaip atsidėkoti direktorei.
O tai kad dabar jau kaip ir nėra tikslo. Nes jeigu yra eilė, bet kada gali ateit ir pasižiūrėt kelintas eilėje buvai ir ar patekai pagal vaikų skaičių.
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2009 01 23, 22:21)
Jau skambinau siandien issigandus,kad mano dukrele nepriims  doh.gif
kalbejau su vedeja,ji pasake,kad tos reikalus psendzia direktore,tik ji gali pasakyti ar mus priims,direktores siandien nebuvo,sake skambinti ir eiti tartis pas ja.Kaip pasakiau,kad mes lapkricio menesi tuesime 2 metukus,tai vedeja iskart,aj tai Jus i lapselinuku grupe,oj nezinau,grupe tiktai viena,tai ziures kelintas Jusu numeriukas pagal eile doh.gif tai nezinau skambinsiu pirmadieni direktorei ir eisiu kalbeti,aisku dar anksti gal as cia galvoju,bet ka as veliau darysiu jeigu nepriims? verysad.gif
o kaip Jus sakot pagedos forma kazkokia reikes,tai manau cia jau be to niekur niekur  doh.gif

Niu kažkaip man nesitiki, kad tik viena grupė 4u.gif , niu ar gali taip būt? Kažkaip kiek su sūnum darželių perėjom tai nei vienam nepasitaikė, kad viena lopšekio grupė būtų, nesamonė blink.gif , turbūt jei vokelį pamatytų tai ir grupių padaugėtų stebuklingai rolleyes.gif , bet aš šį kart, nusistačiau nenešt tai ir nenešiu, jei ne čia tai pas kaimynus priims mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti