Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinė: Varpelis

Ar patiko jums uzgaveniu svente darzelyje? Mums labai aptiko thumbup.gif

Lasininnis su kanapiniu

user posted image

More

user posted image

Deginam more

user posted image
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 03 15, 09:32)
Ar patiko jums uzgaveniu svente darzelyje? Mums labai aptiko  thumbup.gif

Lasininnis su kanapiniu

user posted image

More

user posted image

Deginam more

user posted image

Mums irgi patiko thumbup.gif
Atsakyti
aha, superinė šventė buvo smile.gif
Vaikams labai daug įspūdžių. Man užteko pro langą pažiūrėt laugh.gif , garso dabar užtenka laugh.gif visgi gerą įrangą įsigijo.

O kaip kaziukas praėjo?
Supratau kad šiemet skirtingu laiku buvo po kelias grupes ka nesigrūstų.
Pernai visi vienu metu buvo, tai salėj praktiškai nepraeit buvo.
Atsakyti
Per kaziuka, tai manau vaikams buvo atrakcija pirkti, nes pinigeliu turejo, o akytes daug mate lotuliukas.gif kai atejau dukrytes pasiimti, tai man pareiske "einam i muge, nes ne viska dar nusipirkau-pinigeliu pritrukau" doh.gif bet kai nuejom tai jau beveik nieko nebebuvo, bet ji vistiek rado ka nusipirkti blush2.gif
Padariau isvada, kad sventes darosi "tobulesnes" palyginus su praeitais metais, pradedant nuo Naujuju, siemet manau buvo thumbup.gif
Atsakyti
O mes sirgom per Kaziuka verysad.gif
Atsakyti
Mamos,
kazkaip nesidomejau, bet labai tikiuosi, kad musu darzelyje nebuvo taikoma "garsioji" Gender Loops ikimokyklinuku programa..?
Gal kas tiksliau zinote?
aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Perskaiciau visa "Varpeliu" temele,kadangi ir mano pirmagimis jau sia geguze turetu zingsniuoti i darzeli,o as i darbeli.Pasiskaitinejus sunerimau-ka reiks daryti jei vaiko nepriims vasara?Zinau,kad ir misrios grupes ir aukletojos keicias,bet beda kai aplinkui nera mociuciu,o apie aukliu samdyma negali buti nei kalbos vien finansiniu klausimu...Nu nei bekt nei rekt liaudiskai tariant schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mano sunelis irgi turetu nuo rudens eiti i si darzeli, bent taip lb noreciau, bet nezinau, ar pateksim smile.gif eitume i lopseli, ar dar yra tokiu mamyciu?
g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisar @ 2009 04 01, 15:01)
Sveikos mamytes.Perskaiciau visa "Varpeliu" temele,kadangi ir mano pirmagimis jau sia geguze turetu zingsniuoti i darzeli,o as i darbeli.Pasiskaitinejus sunerimau-ka reiks daryti jei vaiko nepriims vasara?Zinau,kad ir misrios grupes ir aukletojos keicias,bet beda kai aplinkui nera mociuciu,o apie aukliu samdyma negali buti nei kalbos vien finansiniu klausimu...Nu nei bekt nei rekt liaudiskai tariant schmoll.gif

o jūs kai užsirašinėjot tai pasakė kad priims nuo gegužės bigsmile.gif ?

Mes man buvo griežtai pasakyta kad vaiko gegužės mėn nepriims (gegžės 31 d. sueina 2 m.)

QUOTE(Svietulka @ 2009 04 01, 16:52)
Sveikos mamytes, mano sunelis irgi turetu nuo rudens eiti i si darzeli, bent taip lb noreciau, bet nezinau, ar pateksim smile.gif eitume i lopseli, ar dar yra tokiu mamyciu?
  g.gif  rolleyes.gif

Maniškis nuo rugsėjo eis.
Ar gavote kvietimą į atvirų durų dieną šį šeštadienį?
Atsakyti
Sveikutes,mano dukrelei lapkricio menesio bus du metukai ruosimes irgi i sita darzeli thumbup.gif
mes gavome pakvietima si siestadieni i atvyru duru diena thumbup.gif
eisime butinai tikiuosiu,kad priims mus thumbup.gif
Atsakyti
[/quote]
Ar gavote kvietimą į atvirų durų dieną šį šeštadienį?
[/quote]

Deja, negavau, gal dar gausiu arba ivyko kazkoks nesusipratrimas ir man jo neissiunte verysad.gif bet vistiek nueisim ir pabandysim laime, juk laukiam eilej jau daugiau nei metus... blush2.gif labai smalsu kas ten kaip bus smile.gif turbut visos busimu zirniuku mamytes ten ir susitiksim? wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Direktorė sakė, kad tikėtina, kad šiemet bus 2 lopšelinukų grupės: viena vyresnių, kita jaunesnių. į žirniukus priims 15 vaikų, 3 vietos atsilaisvina spinduliukuose wub.gif bet ten priima, oficialiomis žiniomis tik nuo 3 m. Paduota virš 40 prašymų. Klausimas aišku ar visi eis į mūsų darželį, ar bus daug tokių, kurie padavę prašymus į kelis darželius.
Atsakyti