Taip taip, as snd dar gavau patvirtinima, kad galime pirktis ir patys. Reikia paziuret ka jie pasiulys pirma. Tik kad dabar dar reiks laukt daugiau nei menesi kol ta forma atsius del vizos. O tu, dinges, irgi keliauji i amerika?
QUOTE(ms_lovet @ 2010 01 28, 00:26)
Taip taip, as snd dar gavau patvirtinima, kad galime pirktis ir patys. Reikia paziuret ka jie pasiulys pirma. Tik kad dabar dar reiks laukt daugiau nei menesi kol ta forma atsius del vizos. O tu, dinges, irgi keliauji i amerika?
As tai susitvarkau visus dokumentus su plc ir jau pirksiu bilietus, kazkiek turetu but pigiau kai dar nemazai laiko lieka iki isvykimo

O tu jau ir ta DS-2019 forma gavai? kiek laiko laukei? As vis dar paso nesulaukiu, kol padarys..
QUOTE(ms_lovet @ 2010 01 28, 00:49)
O tu jau ir ta DS-2019 forma gavai? kiek laiko laukei? As vis dar paso nesulaukiu, kol padarys..
Ne, dar nieko negavau, man gi tik siandien kontrakta atsiunte

o, tai reiskia nesusitvarkei tu tu dokumentu ;] Velnias, galvojau jau vasario vidury eisiu del tos vizos, o cia taip viskas uzsitese. ir bilieto pirkt nenoriu kol vizos neturiu. O vdrug negausiu

QUOTE(Blitzkrieg @ 2010 01 28, 00:57)
Na va, pasedejau visa vakara, pasiuntinejau laiskus i Ocean city ir irgi jau atejo realus pasiulymai. 

O i kur siuntejai? Restoranus?

Papildyta:
QUOTE(ms_lovet @ 2010 01 28, 00:55)
o, tai reiskia nesusitvarkei tu tu dokumentu ;] Velnias, galvojau jau vasario vidury eisiu del tos vizos, o cia taip viskas uzsitese. ir bilieto pirkt nenoriu kol vizos neturiu. O vdrug negausiu 

Nu is mano pazistamu tai visiems uzsitesdavo sitas reikalas, todel visi eidavo tik balandzio gale, o kai kurie net geguzes viduryje

Ech, man jau dabar mano darbas nepatinka... O sutartis uzpildyta ir issiusta. Gal nereikejo taip skubet.
QUOTE(ms_lovet @ 2010 01 28, 01:05)
Ech, man jau dabar mano darbas nepatinka... O sutartis uzpildyta ir issiusta. Gal nereikejo taip skubet.
Gi jeigu labai nepatiks ten kazkaip galima nutraukt sutari ir ieskot kito darbo, pasidomek del sito dalyko

QUOTE(keity` @ 2010 01 27, 23:00)
O i kur siuntejai? Restoranus? 
Papildyta:
Nu is mano pazistamu tai visiems uzsitesdavo sitas reikalas, todel visi eidavo tik balandzio gale, o kai kurie net geguzes viduryje

Papildyta:

Siunciau i restoranus ir hotelius/motelius.

QUOTE(ms_lovet @ 2010 01 27, 18:21)
Kai kalbejau su Gediminu is agenturos tai kazka suminejo kad lygtai galima, bet iki galo as jo nesupratau, dabar parasiau dar laiska su keliais klausimais, tai ziuresiu ka atrasys.
Nebijokit, kad jie ten bilietus jum pirks, tikrai geru pasiulymu jie ten turi, bendradarbiauja su kazkuo, bet patys irgi visada ziurekit kokiu pasiulymu skrydziams nete yra ir jei bus jusu variantas pigesnes nevers jusu imti agenturos rasto

QUOTE(keity` @ 2010 01 27, 18:45)
Gavau kontrakta!!!
))) Bet kazkodel atsiunte tik mano kontrakta, o drauges ne, kazkokia nesamone

wuhu! sveikinu

QUOTE(keity` @ 2010 01 27, 22:20)
Planuoju isvykt birzelio pirmom dienom, viskas priklausys kaip su sesija susitvarkysiu, nes reikes visu menesiu atsikelt
O dirbt nezinau, siaip kontrakte darbdavys parase, kad iki rugsejo 25d, bet as mastau, kad iki rugsejo kokios 10d ir tada jau pakeliaut
Tikrai vyksiu i NY, tada i niagaros krioklius ir labai noriu Florida aplankyt
Siaip isisaiskinau, kad yra mano mieste studentu organizacijos, kurios labai pigiai keliones organizuoja, tai turbut per ten visada ir leksiu
O tu kambarine dirbsi?

as irgi buvau New Jersey tai iki Niagaros vaziavau papigiai visai, nuvaziuoji iki NYC, ten is centrines autobusu stoties vaziuoji iki Buffalo apie 5-6h kelio, o is ten, tos pacios Buffalo stoties vaziuoji i krioklius.
tik NYC-Buffalo kuo anksciau perki bilieta tuo daugiau sutaupai, turek omeny. Ir tikrai imanoma susiorganizuoti kelione taip kad atvaziuoji ryte pabuni prie kriokliu o vidurnakti isvaziuoji atgal i NYC, miegi autobuse ir sutaupai ant nakvynes ;] o tada NYC buni vel ryte ir dar gali daug visko ten nuveikt

QUOTE(Blitzkrieg @ 2010 01 28, 01:27)
Jei kartais papulsi i ta miesta ir isgirsiu kazka lietuviskai kalbant reikes uzkalbint