Įkraunama...
Įkraunama...

work and travel USA

QUOTE(Parabellum @ 2010 02 03, 19:05)
Cia tas gay capital? lotuliukas.gif

Kas cia per gay capital? biggrin.gif
Atsakyti
http://en.wikipedia....,_Massachusetts

lotuliukas.gif

reiks pasiuntinet ten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 03, 20:36)

Siaip girdejau komentaru kad labaaaaaai geri pinigai. Sake, vaikinai net masinas is usa parsisiunte. Tik niekaip nesuprantu, ka reik dirbt ten doh.gif
Mano draugui ten neblogai atrasinejo ir nuotrauku vis prase...
Atsakyti
QUOTE(FliPPe @ 2010 02 03, 22:30)
Siaip girdejau komentaru kad labaaaaaai geri pinigai. Sake, vaikinai net masinas is usa parsisiunte. Tik niekaip nesuprantu, ka reik dirbt ten  doh.gif
Mano draugui ten neblogai atrasinejo ir nuotrauku vis prase...

Jega, pas mus kaip tik grazios nuotraukos :DDD nu , reiks rimtai pasiust, nes jau daugiau ner kur kitur siust. Graziai pasnekesim ir gal kas priims biggrin.gifD
Atsakyti
Sveiki,

noreciau pasiklausti ar siunciate savo CV kartu su nuotrauka, jei taip kaip ikeliate ja i email, kad nereiketu prisegti ? wink.gif
Atsakyti
Aš dedu viską į laiško tekstą, man irgi buvo iškilęs klausimas dėl nuotraukų, jei pas tave gmail'as, tai reikia daryt taip:
Go to "settings", then click on the "labs" tab, scroll down to "Inserting Images by Kent T", click on "enable" button, then click on "save changes" to finish the process.
The next time you want to compose an email, look at the gmail tool bar. There should be an "import image" icon. The icon on my task bar is to the right of my emoticon button.

Beje, ką esat girdėję apie tą ATLAS mugę?
Atsakyti
QUOTE(Melleta @ 2010 02 04, 18:12)
Aš dedu viską į laiško tekstą, man irgi buvo iškilęs klausimas dėl nuotraukų, jei pas tave gmail'as, tai reikia daryt taip:
Go to "settings", then click on the "labs" tab, scroll down to "Inserting Images by Kent T", click on "enable" button, then click on "save changes" to finish the process.
The next time you want to compose an email, look at the gmail tool bar. There should be an "import image" icon. The icon on my task bar is to the right of my emoticon button.

Beje, ką esat girdėję apie tą ATLAS mugę?

Man irgi idomu labai apie ATLAS - kiek cia reiktu primoket?
Atsakyti
QUOTE(FliPPe @ 2010 02 04, 17:16)
Man irgi idomu labai apie ATLAS - kiek cia reiktu primoket?

Mano ziniomis visos muges kainuoja 850$
Atsakyti
Sveiki.
Mes su draugu irgi ieškom darbo... Nelabai kaip sekasi... Vos kelis ats tegavom ir tai neigiamus. Ankstesniais metais važiavę nesidalina kontaktais? Galvojau gal kokiam forume kas nors kuom nors pasidalins.
Atsakyti
QUOTE(RobertaRam @ 2010 02 04, 20:33)
Sveiki.
Mes su draugu irgi ieškom darbo... Nelabai kaip sekasi... Vos kelis ats tegavom ir tai neigiamus. Ankstesniais metais važiavę nesidalina kontaktais? Galvojau gal kokiam forume kas nors kuom nors pasidalins.

abejoju, nes arba savo draugam isdalina, arba vaziuoja per plc.
Visgi manau, kad pirma karta reikejo imt plc darba, o ne self-arranged
Atsakyti
QUOTE(FliPPe @ 2010 02 04, 20:38)
abejoju, nes arba savo draugam isdalina, arba vaziuoja per plc.
Visgi manau, kad pirma karta reikejo imt plc darba, o ne self-arranged

Manau reikės dabar dažniaus pasekti tuos "L" pasiulymus, gal per ten kas pavyks, o jei ne.... tai nzn ar verta moket 850 uz tai kad gautum darba.... :/
Atsakyti
kartais apsimoka kai siulo gerai apmokama darba, pvz moveriu smile.gif

Mes tai savo nuotrauka i CV ideje, na i word faila.
Atsakyti