Įkraunama...
Įkraunama...

work and travel USA

QUOTE(Parabellum @ 2010 02 11, 14:38)
rugpjucio 8 ?  unsure.gif
O jau ta forma atsiunte su kuria reik eit i ambasada?

Oj ne, ta forma atsius tik uz gero menesio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(keity` @ 2010 02 11, 15:06)
Oj ne, ta forma atsius tik uz gero menesio smile.gif

Oj birzeli o ne rugpjuti biggrin.gif
Atsakyti
As irgi buvau snd plc, ir zinot ka man pasake? Kad galima dirbti iki rugsejo 17! o as darbo sutarti pasirasius iki rugsejo 30. Neisivaizduoju ka cia daryt. Toj application formoj liepe rasyt iki 17, o sutarti dabdavys parases iki 30. Tai tikiuosi kad del tos formos reikalingos vizai, nekils problemu. Kazin ar darbdaviui sakyt?
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 02 11, 15:19)
As irgi buvau snd plc, ir zinot ka man pasake? Kad galima dirbti iki rugsejo 17! o as darbo sutarti pasirasius iki rugsejo 30. Neisivaizduoju ka cia daryt. Toj application formoj liepe rasyt iki 17, o sutarti dabdavys parases iki 30. Tai tikiuosi kad del tos formos reikalingos vizai, nekils problemu. Kazin ar darbdaviui sakyt?

Pas mane irgi tas pats, bet as kazkaip nesiparinu, dirbsiu iki tos dienos, kuria as uzrasiau ir viskas smile.gif
Atsakyti
Tai kad tu su darbdaviu kiek pamenu iki rugsejo 15 susitarus? tai tau kaip ir labai gerai iseina, o as va iki 30 susitariau, net nezinojau kad tik iki tos datos galima.
Atsakyti
Sake man plc, kad realiai galima dirbt ir daugiau nei nurodyta ir daug kas taip daro, tik aisku gali but pasekmes po to..
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 02 11, 16:25)
Tai kad tu su darbdaviu kiek pamenu iki rugsejo 15 susitarus? tai tau kaip ir labai gerai iseina, o as va iki 30 susitariau, net nezinojau kad tik iki tos datos galima.

Ne, jis ilgiau man uzrases nei iki 15d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keity` @ 2010 02 11, 15:14)
Nu sian buvau plc, viska iki galo susitvarkiau ir uzrasiau, kad dirbt pradesim rugpjucio 8d ir dirbism iki rugsejo 15d smile.gif Bus kaip bus, susitvarkysiu as jau ten rudeni viska smile.gif

sveikinuuu!!!! tai labai panasiom dienom pradesim dirbt!! ;]]] mes nuo 7d lyg ir.. ;]
Papildyta:
QUOTE(ms_lovet @ 2010 02 11, 16:19)

nesijaudink!! jei ka pasakysi, kad i univera reik butinai grist amerikonams ir viskas;]]] labai patiklus zmones. o del ambasados tai jauciu nk tokio. isvis plc labai prigasdina, o toj ambasadoj visiskai nieko nevyksta... paklausia vieno ar poros klausimu ir tikrai ne is to sarasiuko, kuri plc atsiuncia.. ;]
Atsakyti
et@ o kuriom dienom planuojat isskrist? Mes galvojam 4-5d smile.gif
Atsakyti
Sveikos, zekit, o tai kokie yra visa kaina jei vaziuoju per plc agentura? Na ta prasme agenturos mokestis 590 doleriu, bilietai i abi puses ~2200. Kokie dar mokesciai? Kazkoks ambasados lyg ir..?
Atsakyti
konsulinis mokestis 100 $, sevis mokestis 30$
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 11, 23:10)

Konsulinis tai cia ambasada turi omeny? Jei taip, tai mano ziniomis 131LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 12, 00:10)

Dekui, o bilietus iskart i abi puses uzsako? Ir tie 2000 - 2500 tai cia uz abu bilietus jo? Ir Kas jau buvote usa, tai kiek mazdaug reikia isideti, kad pragyventi viena menesi? smile.gif
Atsakyti