Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(bielra @ 2007 11 05, 14:31)
Na štai ir mano sijonas...  ax.gif
user posted image

Liuks, labai puikus darbas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Bielra,
labai dailus sijonukas ir ant figurytės super atrodo.
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2007 11 03, 21:32)
ar aš pražiopsojau g.gif ar nesigyrėt kaip sekasi tą pilkąjį megzti,nert

Aš jau nusimezgiau - nusinėriau ir pasijonį prisiuvau tokį, kad šifonas iš apačios išlystų tongue.gif . Tik va niekaip nenufotkinu, tai dar ir kabo spintoje (velnias tas Tif-Tik'as kandžiojasi labai doh.gif )

QUOTE(vilytte @ 2007 11 05, 14:50)
Bielra,
labai dailus sijonukas ir ant figurytės super atrodo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
NU labai labai prašau, parodyk greičiau tą sijoną su pasijoniu, nes iš to ,kaip aprašei manau , kad manasis turėtų taip pat atrodyti, bent jau idėja, kad pasijonis turi išlysti iš po sijono ir dar norėjau,kad raukinukai apačioje būtų,bet neradau jų pirkti, buvo tik mezginukai ir brangoki 1m -6 litai.O kur pirkti tokius ,kap seniau ant "apatinukų"būdavo neturiu supratimo.Tai pirkau atlasinio kaspino.Bet taip bijau siūti, nerti tai daugiau mažiau moku, bet siuvimui mano rankos nepritaikytos.
Atsakyti

Suuuper! Labai gražiai atrodo, bielra! Man daug gražiau už pavyzdį, pagal kurį nėrei thumbup.gif
Atsakyti

LABAI PUIKIAI GAVOSI,"kaip nulieta" šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms mergaitėms! 4u.gif Jūs fainuolės... wub.gif
Atsakyti
Bielra - ir gražu, ir greitai 4u.gif va ką reiškia auksinės rankos thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeegaaaaaaaaaaaaa clap.gif clap.gif clap.gif

labai jau dailus sijonelis ir tankus thumbup.gif saunuole 4u.gif
Papildyta:
[quote=Bitė Plius,2007 11 05, 14:56]
Aš jau nusimezgiau - nusinėriau ir pasijonį prisiuvau tokį, kad šifonas iš apačios išlystų tongue.gif . Tik va niekaip nenufotkinu, tai dar ir kabo spintoje (velnias tas Tif-Tik'as kandžiojasi labai doh.gif )

na BitePlius nesikuklink gi ir nekamuok cia musu, rodyk savo mena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 05, 13:31)
user posted image

super thumbup.gif o kaip graziai viskas suderinta bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=bielra,2007 11 05, 14:31]
Na štai ir mano sijonas... ax.gif

Labai dailus sijonas,spalvos suderintos. 4u.gif Čia gal tas,kur reikia keist vašelius?Turiu violetinių siūlų,šį sezoną madinga spalva,reikėtų pabandyt pasidaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 11 03, 12:24)
drinks_cheers.gif

as is karto su klausimeliu blush2.gif
pradejau nerti ta VS sijona ir neplateja jis man taip kaip noretusi, gal kuri nerusi pasidalintu patirtimi.... g.gif user posted image

O aš nėriau iš vieno plono siūliuko ir gavosi labai platus, nes paskui išplatėjo. verysad.gif Nunėriau visus keturis motyvus ir likau nepatenkinta, tai išardžiau ir kada dabar pradėsiu jau nežinau. Nes nepatinkau jau ir siūlai. Tiesiog supykau ir pradėjau kitą daktą nerti. Sėkmės darbuose. schmoll.gif
Atsakyti