QUOTE(dorin @ 2008 01 03, 10:57)
[quote=koti,2008 01 02, 18:18]
Cia irgi mocherinis

sijonelis ir as tokio noreciau
ar daug to mocherio tokiam reikia
neteko tokio megzti ,bet pabandyti reiketu

dorin,puikus sijoneliai
situos ir as planuoju vasarai nusimegzti
Dusiukas,saunus darbelis
,cia is kazkurio lietuvisko zurnaliuko,a ne
Bet ir kantrybes moterytes turit tiems sijonams megzti
Cia irgi mocherinis

Bet ir kantrybes moterytes turit tiems sijonams megzti
Pradejau nert kabliuku, bet mama sukritikavo
Tai dabar megziu virbalais tik neissirenku is tu dvieju, nu nerealiai grazus abu.
O cia isplatinta, ar nuo to rasto apacia taip paplatejo?
Papildyta:
Noriu paklausti, o kiek siulu sunaudojai?
Ir dar stulpeliai su 2 ar su 3 uzmetinais.
As pradejau nert su 2 uzmetimais ir labai jau smulkus man gaunas
Tai dabar megziu virbalais tik neissirenku is tu dvieju, nu nerealiai grazus abu.
QUOTE(Dusiukas @ 2007 12 21, 21:34)
QUOTE(koti @ 2007 12 29, 17:41)
Papildyta:
QUOTE(dorin @ 2008 01 03, 12:57)
Koti, saunuole super, sijonui kaip supratau sunaudojai 600 g siulu. o kiek suknelei tai pilkai?
Dorin,dailūs sijonukai
QUOTE(dorin @ 2008 01 03, 11:57)
Ir dar vienas is 100 proc. merino vilnos:
Šitas nuostabus
QUOTE(Vanesa3 @ 2008 01 03, 20:35)
Pradejau nert kabliuku, bet mama sukritikavo
Papildyta:
Papildyta:
Man irgi labai smulkus gaunasi rastas, ir tada automatiskai sijonas trumpas. Itariu, kad manao siulai yra per ploni, bet noriu vasara nesioti, todel is storu nelabai ziuresis. Tiesa, as stulpelius us 3 uzmetimais dariau
Oi kaip smagu tiek graziu ivertinimu girdet
Aciu visoms
Vanesa3, VS sijona neriau su dviem uzmetimais, suneriau 5 kamuoliukus po 50gr - kamuoliuko metrazas 200m. Neriau su vaseliu nr.2,5. Siaip kai nuneriau, tai man tas sijonukas buvo virs keliu, nuveziau pasiut pasijoni, o po to pagarinau, tai jis man pailgejo zemiau keliu, ir pasijonis trumpesnis gavosi
Pirkau italiska pusvilne, tai labai smagiai nesiojasi.
Vanesa3, VS sijona neriau su dviem uzmetimais, suneriau 5 kamuoliukus po 50gr - kamuoliuko metrazas 200m. Neriau su vaseliu nr.2,5. Siaip kai nuneriau, tai man tas sijonukas buvo virs keliu, nuveziau pasiut pasijoni, o po to pagarinau, tai jis man pailgejo zemiau keliu, ir pasijonis trumpesnis gavosi
QUOTE(koti @ 2008 01 02, 18:18)
kazkas nerealaus.... nera zodziu nupasakoti, koks grozis. Mano sekantis uzdavinys, kai baigsiu dabartini megztuka - kostriumelis is moherio... O gal schemute siam sijonukui turi, arba galetum nupasakoti, kaip mezgei...
Aciu!
Shemutes pilkam sijonui nera nes megzta is" galvos"
Virbalai su zilkute,todel be siules.Uzsidejau akiu kiek reikia mazdauk apie liemeni irgi is "galvos" pamezgiau gerom akim iki klubu,o paskui padalinau esamas akis is 5 ir toj vietos padejau uzdejineti akis,todel gavisi toks platus
Apacia apmezgiau vaseliu
Ir fsio
Na o rudas sijonelis praplatintas pradejus rastuka
ten kur mezgama 3x3 ,krastuose imdavau is 2 akiu ir ismegzdavau 3 todel jis i apacia ir plateja
Siuliuku sijonui uztenka 300g,na maxsimum 400 nes matkelis po 50 g,o as sunaudojau 6 matkelius
Nors visada nusiperku daugiau,kad nepritruktu
Na o rudas sijonelis praplatintas pradejus rastuka
Siuliuku sijonui uztenka 300g,na maxsimum 400 nes matkelis po 50 g,o as sunaudojau 6 matkelius
Labai aciu visom uz atsakymus. Jau nusipirkau siulu, pradesiu
Nugi merginos padekit.
Pradejau ta jau matyta modeli, ziemini ir suglumau. Gal gali kas paaiskinti kaip mezgama isvirkscia akis
Pradejau ta jau matyta modeli, ziemini ir suglumau. Gal gali kas paaiskinti kaip mezgama isvirkscia akis