Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(dorin @ 2008 01 03, 10:57)
Manasis Vs sijonas is pusvilnes:
user posted image

Ir dar vienas is 100 proc. merino vilnos:
user posted image

thumbup.gif sijonukai, ypač antrasis... ax.gif
Atsakyti
[quote=koti,2008 01 02, 18:18]
Cia irgi mocherinis smile.gif
user posted image

thumbup.gif sijonelis ir as tokio noreciau thumbup.gif ar daug to mocherio tokiam reikia wub.gif neteko tokio megzti ,bet pabandyti reiketu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

4u.gif dorin,puikus sijoneliai wub.gif situos ir as planuoju vasarai nusimegzti blush2.gif

4u.gif Dusiukas,saunus darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,cia is kazkurio lietuvisko zurnaliuko,a ne g.gif

Bet ir kantrybes moterytes turit tiems sijonams megzti mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 03 sausio 2008 - 19:23
Pradejau nert kabliuku, bet mama sukritikavo doh.gif
Tai dabar megziu virbalais tik neissirenku is tu dvieju, nu nerealiai grazus abu.

QUOTE(Dusiukas @ 2007 12 21, 21:34)
Lauksim pasirodant  blush2.gif O čia mano jau visoms matytas modeliukas user posted image

QUOTE(koti @ 2007 12 29, 17:41)
Idedu sijoneli megzta virbalais smile.gif
user posted image

O cia isplatinta, ar nuo to rasto apacia taip paplatejo?
Papildyta:
QUOTE(dorin @ 2008 01 03, 12:57)
Manasis Vs sijonas is pusvilnes:
user posted image

Noriu paklausti, o kiek siulu sunaudojai?
Ir dar stulpeliai su 2 ar su 3 uzmetinais.
As pradejau nert su 2 uzmetimais ir labai jau smulkus man gaunas g.gif
Atsakyti
Koti, saunuole super, sijonui kaip supratau sunaudojai 600 g siulu. o kiek suknelei tai pilkai?
Atsakyti
Dorin,dailūs sijonukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 01 03, 11:57)
Ir dar vienas is 100 proc. merino vilnos:

Šitas nuostabus thumbup.gif , nu bet ir manekenės figūra be priekaištų.
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2008 01 03, 20:35)
Pradejau nert kabliuku, bet mama sukritikavo  doh.gif
Tai dabar megziu virbalais tik neissirenku is tu dvieju, nu nerealiai grazus abu.
O cia isplatinta, ar nuo to rasto apacia taip paplatejo?
Papildyta:
Noriu paklausti, o kiek siulu sunaudojai?
Ir dar stulpeliai su 2 ar su 3 uzmetinais.
As pradejau nert su 2 uzmetimais ir labai jau smulkus man gaunas  g.gif

Man irgi labai smulkus gaunasi rastas, ir tada automatiskai sijonas trumpas. Itariu, kad manao siulai yra per ploni, bet noriu vasara nesioti, todel is storu nelabai ziuresis. Tiesa, as stulpelius us 3 uzmetimais dariau
Atsakyti
Oi kaip smagu tiek graziu ivertinimu girdet ax.gif Aciu visoms 4u.gif

Vanesa3, VS sijona neriau su dviem uzmetimais, suneriau 5 kamuoliukus po 50gr - kamuoliuko metrazas 200m. Neriau su vaseliu nr.2,5. Siaip kai nuneriau, tai man tas sijonukas buvo virs keliu, nuveziau pasiut pasijoni, o po to pagarinau, tai jis man pailgejo zemiau keliu, ir pasijonis trumpesnis gavosi doh.gif Pirkau italiska pusvilne, tai labai smagiai nesiojasi.
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 01 02, 18:18)
Cia irgi mocherinis smile.gif
user posted image

user posted image

kazkas nerealaus.... nera zodziu nupasakoti, koks grozis. Mano sekantis uzdavinys, kai baigsiu dabartini megztuka - kostriumelis is moherio... O gal schemute siam sijonukui turi, arba galetum nupasakoti, kaip mezgei...
Aciu!
Atsakyti
Shemutes pilkam sijonui nera nes megzta is" galvos" smile.gif Virbalai su zilkute,todel be siules.Uzsidejau akiu kiek reikia mazdauk apie liemeni irgi is "galvos" pamezgiau gerom akim iki klubu,o paskui padalinau esamas akis is 5 ir toj vietos padejau uzdejineti akis,todel gavisi toks platus biggrin.gif Apacia apmezgiau vaseliu smile.gif Ir fsio biggrin.gif

Na o rudas sijonelis praplatintas pradejus rastuka smile.gif ten kur mezgama 3x3 ,krastuose imdavau is 2 akiu ir ismegzdavau 3 todel jis i apacia ir plateja smile.gif

Siuliuku sijonui uztenka 300g,na maxsimum 400 nes matkelis po 50 g,o as sunaudojau 6 matkelius ax.gif Nors visada nusiperku daugiau,kad nepritruktu ax.gif
Atsakyti
Labai aciu visom uz atsakymus. Jau nusipirkau siulu, pradesiu thumbup.gif
Atsakyti
Nugi merginos padekit.
Pradejau ta jau matyta modeli, ziemini ir suglumau. Gal gali kas paaiskinti kaip mezgama isvirkscia akis g.gif
Atsakyti