Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Koti, user posted image kaip visada grazus kruopstus darbelis,saunuole
Atsakyti
ir as labai atsiprasau, perziurejau visus savo siuvimo siulus, bet numerio ten neradau doh.gif blush2.gif visur metraza raso ir is ko padaryta blink.gif cia medvilniniai turi buti siulai? na kaip suprantu ne tokie, kaip servetelem blush2.gif persiprasau, jei labai jau kvaili klausimai mano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2008 01 17, 21:11)
Laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif Manau, kad sioj temoj nebuvo, visa perziurejau  blush2.gif

doh.gif ir aš vakar dvi temas perverčiau ir neradau doh.gif eisiu savo kompaktus vartyti mirksiukas.gif
QUOTE(barskuoleee @ 2008 01 17, 21:43)
ir as labai atsiprasau, perziurejau visus savo siuvimo siulus, bet numerio ten neradau  doh.gif  blush2.gif visur metraza raso ir is ko padaryta  blink.gif cia medvilniniai turi buti siulai? na kaip suprantu ne tokie, kaip servetelem  blush2.gif persiprasau, jei labai jau kvaili klausimai mano  blush2.gif

o tu pati maždaug pasibandyk iš tų siūlų ir matysi ar tau jie tinka ar ne mirksiukas.gif
mano tai paprasčiausi siuvimo siūlai,tik didelėse špulėse mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip suprantu apie šį kalba eina rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Aš jau seniai apie jį galvoju, bet niekaip jam eilė neateina blush2.gif
Atsakyti
Mezgančioms virbalais:
user posted image

schema:
user posted image

Papildyta:
Pamiršau pasakyti, kad megsti reiktų berods nuo 54 eilės...? g.gif
Atsakyti
bielra koks grožis user posted image už tokį darbą user posted image
Pasakok kokie siūlai, kiek reikėjo, kokio nr. virbalais
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 01 18, 15:28)
bielra koks grožis  user posted image už tokį darbą  user posted image
Pasakok kokie siūlai, kiek reikėjo, kokio nr. virbalais

Čia ne mano lotuliukas.gif , aš virbalais nemezgu tik vąšeliu, bet jis man labai patiko ir išsisaugojau... Čia rusaitės darbelis... Įkėliau merginom kurios virbalais mezga, gal susigundys... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 18 sausio 2008 - 15:40
kaip spėt g.gif vienu metu noriu pradėt 3 sijonus, nors persiplėšk user posted image
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2008 01 18, 15:39)
Čia ne mano  lotuliukas.gif , aš virbalais nemezgu tik vąšeliu, bet jis man labai patiko ir išsisaugojau... Čia rusaitės darbelis... Įkėliau merginom kurios virbalais mezga, gal susigundys...  ax.gif

Nu va, o aš pamaniau blush2.gif ačiū, jau susigundžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitta: 18 sausio 2008 - 15:45
QUOTE(Gitta @ 2008 01 18, 16:35)
Kaip suprantu apie šį kalba eina  rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Aš jau seniai apie jį galvoju, bet niekaip jam eilė neateina  blush2.gif

Taip, taip sitas, aciu aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 01 18, 16:35)

user posted image

user posted image

Aš jau seniai apie jį galvoju, bet niekaip jam eilė neateina  blush2.gif

Aš savo dukrytei sijonuką nėriau, kuriame sijono apačia beveik analogiška šitam sijonui, t.y. paskutinė ananasų eilė ir tie intarpai tarp jų. Tai tie intarpai (nors jie pas mane dar mažiau tankūs) gan negražiai atrodo, jie gaunasi kažkokie standūs lyginant su ananasais - atkreipkit dėmesį merginos. Aš tik išskalbus pamačiau, kad jie kažkaip nedera. Na ir nuotraukoj pažiūrėk, jie tokie visai nekiauri, nors pats raštas gan kiauras... Ir dar beryšio kažkaip krenta, net nekrenta, o styro kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 01 18, 14:35)

bigsmile.gif blush2.gif o aš neprisiruošiau surasti blush2.gif

QUOTE(bielra @ 2008 01 18, 15:18)
Mezgančioms virbalais:
Pamiršau pasakyti, kad megsti reiktų berods nuo 54 eilės...?  g.gif

bigsmile.gif koks gražus,o kodėl nuo 54eilės g.gif

QUOTE(vilytte @ 2008 01 18, 16:36)
Aš savo dukrytei sijonuką nėriau, kuriame sijono apačia beveik analogiška šitam sijonui, t.y. paskutinė ananasų eilė ir tie intarpai tarp jų. Tai tie intarpai (nors jie pas mane dar mažiau tankūs) gan negražiai atrodo, jie gaunasi kažkokie standūs lyginant su ananasais - atkreipkit dėmesį merginos. Aš tik išskalbus pamačiau, kad jie kažkaip nedera. Na ir nuotraukoj pažiūrėk, jie tokie visai nekiauri, nors pats raštas gan kiauras... Ir dar beryšio kažkaip krenta, net nekrenta, o styro kažkaip.

aišku žinosim ir atkreipsim dėmesį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 17, 19:39)

Labai gražus komplektėlis thumbup.gif

Tik aš nepripažystu grynų akrilaninių siūlų schmoll.gif Negadinčiau tokio grožio su tokiais siūlais cool.gif
Atsakyti