mano nuomone viskas ten gerai

QUOTE(*MONAMI* @ 2008 04 14, 04:48)
na aš neriu taip kaip raštas eina ir man jis bus platėjantis kokio ir noriu
,o kitų žiūriu neplatėjantys
,o gal kai storesni siūlai mažiau raštų užtai taip ir atrodo 

Gal galetum nuotrauka idet, noriu paziuret, as kol nelabai dar daug nuo trikampiu nuneriau, nes as irgi platejancio noriu

QUOTE(*MONAMI* @ 2008 04 13, 19:57)
QUOTE(Oresta3 @ 2008 04 14, 11:23)
Gal galetum nuotrauka idet, noriu paziuret, as kol nelabai dar daug nuo trikampiu nuneriau, nes as irgi platejancio noriu 

QUOTE(*MONAMI* @ 2008 04 14, 09:21)
AAAA tu palikai tas juostas kai baiges rastas, as tai jas suvedziau, ir gavos kaip vien tik ananasai be liniju. Bet siandien net su mama susibariau ji sako kad dabar pradeciau platinti, bet tik siulej, na kur susiut reiks, o visur kitur ne, tai sakau kaip tada sijonas atrodys? Visas siauras o is galo uodega platinta kabes

QUOTE(Oresta3 @ 2008 04 14, 14:58)
AAAA tu palikai tas juostas kai baiges rastas, as tai jas suvedziau, ir gavos kaip vien tik ananasai be liniju. Bet siandien net su mama susibariau ji sako kad dabar pradeciau platinti, bet tik siulej, na kur susiut reiks, o visur kitur ne, tai sakau kaip tada sijonas atrodys? Visas siauras o is galo uodega platinta kabes 

o ką tu ten siūsi

QUOTE(*MONAMI* @ 2008 04 14, 12:01)
As viena siule palikau, gale
Sveikos sijonu megejos
as tik pradedu nerti sau rubelius (kol kas isikibus i suknele esu)
bet jau vasarai uzsimaniau ir nerto sijonelio..pasakykit jus man kaip jus siuvate pasijoni? kokia medziagyte? ar pacios rankomis susiuvate ar nesat kazkur pasiuti?
kazkaip su siuvimu tai tikrai nelabai draugauju, jokiu iskarpu nieko nemoku tai ir susimasciau kaip ta sijona nusinerti ir ji paskui deveti

bet jau vasarai uzsimaniau ir nerto sijonelio..pasakykit jus man kaip jus siuvate pasijoni? kokia medziagyte? ar pacios rankomis susiuvate ar nesat kazkur pasiuti?
kazkaip su siuvimu tai tikrai nelabai draugauju, jokiu iskarpu nieko nemoku tai ir susimasciau kaip ta sijona nusinerti ir ji paskui deveti

QUOTE(`delfine` @ 2008 04 15, 18:44)
Sveikos sijonu megejos

Na as irgi tik pradedanti mezgeja, labiau siuveja

Labas rytas visom;) Pernai per atostogas nusinėriau sijonėlį , tai pirmas mano nertas sijonas. Gal kuri galėtų pagelbėti ir įdėti foto?
Ačiu
Ačiu

QUOTE(Kofee @ 2008 04 16, 05:01)
Labas rytas visom;) Pernai per atostogas nusinėriau sijonėlį , tai pirmas mano nertas sijonas. Gal kuri galėtų pagelbėti ir įdėti foto?
Ačiu
Ačiu

Pati gali labai lengvai ideti, atidarai www.radikal.ru , tada browse, surandi nuotrauka kompe, spaudi Open, po to Zagruzit, ir kopijuoji antra koda, ir istatai cia i zinute. Ir lengva ir greitai

Arba įeik į www.talpink.com, ten spaudi - naršyti, tada susirandi nuotrauką, spaudi - įkelti, tada nukopijuoji viršutinę eilutę ir įklijuoji čia forume savo skelbiamoj žinutėj