Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Oresta3 @ 2008 04 18, 16:37)
Aga, kai atidziai i nuotrauka paziurejau, tai butent taip ir nerta mirksiukas.gif

na aš tai būtent tokio platėjančio ir noriu,tik nežinau kada aš jį pabaigsiu doh.gif
Atsakyti
kiek graziu sijonuku bigsmile.gif gal zinot kokiu modeliuku,kad galeciau nestuke.gif nusinarplioti koki tinkama? ax.gif i savo sijonukus,skirtus kudesniems laikams,deja,neilisiu vasara verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 04 18, 14:44)
user posted image
Man sitas labai neblogas
Papildyta:
Arba paziurek pagal sita nuoroda,gal kas patiks
sijonai

QUOTE(Olaiva @ 2008 04 20, 21:07)
kiek graziu sijonuku  bigsmile.gif gal zinot kokiu modeliuku,kad galeciau  nestuke.gif nusinarplioti koki tinkama? ax.gif i savo sijonukus,skirtus kudesniems laikams,deja,neilisiu vasara  verysad.gif

Olaiva gali drąsiai, kad ir šį nerti thumbup.gif , nes ir pačiai aktualu tai nestuke.gif , kiek esu buvusi nėštukėms skirtose drabužių parduotuvėse, tai prie įprasto modeliuko sijono viršuje yra pasiūta trikotažo juosta, kad nespaustų pilvuko jam didėjant. Tai man mintis yra tokia - neriu elementarų sijonuką - prisiuvu prie jo trikotažo juosta - sėkmingai jį nešioju vasarą, o pasibaigus nėštumui, nuardau tą juostą ir toliau sėkmingai dėviu jį mirksiukas.gif ( nes vis tiek juk užsidėjus kokią tuniką ar maikutę, tos trikotažo juostos nesimato )
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2008 04 21, 12:19)

bet ir tavo parašiukas koks wub.gif wub.gif sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sijonas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 04 22, 09:32)
Mano sijonas
user posted image

AŠ apakus,kaip gražu.Rife tu geniali:))))) LABAI LABAI. ACh kaip nooooriu:)))))
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 04 22, 11:27)

Ačiū ačiū ačiū
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 04 22, 11:27)

blink.gif wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 04 22, 09:32)
Mano sijonas

bigsmile.gif olialia thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
RIFE labai grazu bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif o spalvyte tai išvis fantastiška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2008 04 21, 11:19)
Olaiva gali drąsiai, kad ir šį nerti  thumbup.gif , nes ir pačiai aktualu tai  nestuke.gif , kiek esu buvusi nėštukėms skirtose drabužių parduotuvėse, tai prie įprasto modeliuko sijono viršuje yra pasiūta trikotažo juosta, kad nespaustų pilvuko jam didėjant. Tai man mintis yra tokia - neriu elementarų sijonuką - prisiuvu prie jo trikotažo juosta - sėkmingai jį nešioju vasarą, o pasibaigus nėštumui, nuardau tą juostą ir toliau sėkmingai dėviu jį  mirksiukas.gif ( nes vis tiek juk užsidėjus kokią tuniką ar maikutę,  tos trikotažo juostos nesimato )

tai vat reiks kazka chalturinti su tom juostom smile.gif galima ir nunerti ta juosta,inerus tampoma siuliuka.tik jau kai juosta nusiardys po gimdymo,tai nebus jis per platus?aisq visada galima guma iverti,tada aisq modeliukas pasikeistu ir butu kiek garbanotas,surauktas.nes jei juosta detusi,tai pats sijono nerimas beveik nuo uodegos prasidetu,o jinai tai platesne uz liemeni g.gif
Atsakyti
gal kuri pagelbetumet? blush2.gif sito sijonuko reiketu tu gelyciu schemos.o as savo kompo archyve ir va sitam psl randu tik tiek unsure.gif doh.gif

sijonukas

dar

Atsakyti