Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(qqte @ 2007 11 11, 17:33)
sijonukas tikrai nuostabus..
tikrai nestorina, o storina virsutine dalis..bent as tavo vietoj megztuko nenesiociau tokio prie sito sijonuko..geriau kokia bliuzele ar koki grieztesni svarkiuka, tik ne trikotazini
nu bet cia mano nuomone

Galvoju iš tokių pat siūlų nusimegzti, bet nesugalvoju kokį, gal kas galit mestelti kokią idėją. Nes siūlų nuspirkau dešimt matkelių,o sunaudojau penkis, tai liko doh.gif doh.gif doh.gif Ir dar čekio nepasiėmiau, nes sakė galėsiu su čekiu nueiti ir pasikeisti į kitą spalvą. Už žioplus valstybė neatsako.
Ta viršutinė dalis man dabar yra galvos skausmas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 11 11, 21:02)
Galvoju iš tokių pat siūlų nusimegzti, bet nesugalvoju kokį, gal kas galit mestelti kokią idėją. Nes siūlų nuspirkau dešimt matkelių,o sunaudojau penkis, tai liko doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ir dar čekio nepasiėmiau, nes sakė galėsiu su čekiu nueiti ir pasikeisti į kitą spalvą. Už žioplus valstybė neatsako.
Ta viršutinė dalis man dabar yra galvos skausmas.  g.gif

as gal koki su platejanciom rankovem ir kvarbatkom susegama viena saga galvociau daryt g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 11 10, 23:03)
Pagaliau baigiau savo moherinį sijoną - labai ilgai kankino kūrybinės kančios ax.gif Manau truputį storina tas sijonas doh.gif  mega_shok.gif Ai, storina  tai stora būsiu tongue.gif
http://public.fotki....aukos/9020.html
http://public.fotki....aukos/9021.html
Nu čia tipo alia - juozuko turėjo išeiti, bet išėjo kaip išėjo bigsmile.gif

labai šauniai išėjo! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(myte @ 2007 11 12, 01:01)

Kaip gražu! Tikra žieminė svajonė!
Atsakyti
Myte, NEREALU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai lauksim galutinio varianto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 11 06, 19:36)
Na va, giriuosi
user posted image

as irgi toki pradejau, tik man nelabai dailiai tie akiu persikeitimai gaunasi?ir galvoju kazin kaip man ten toliau pavyks, dabar tik juosmeni pradejau...o jus naudojot ta pagalbini virbala akims nukelti, o gal zinot kokiu gudrybiu kaip kitaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2007 11 12, 01:01)

kaip graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes! Kaip tik siuo metu gaminu toki sijona kaip Bites Plius, arba kuris "originale" pilkas (nuskanuotas Mezginiu pasaulio puslapis) , tik maniskis bus juodas. O dabar imetu savo vasarini nerta sijonuka, manau, kad emus storesnius siulus, toki galima padaryt ir saltesniam sezonui
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos.Sijonai dabar mano mėgstamiausia tema.Supratau, kad kai kuriuos galima nesunkiai ir greitai nunerti,bet....... tas prakeiktas pasijonis, be jo eiti negali, o ji pasiūti nepavyksta.LABAI PRAŠAU<MALDAUJU> būkit geros pasidalinkite patirtimi,tarkim aš pirkau 1.20 medžiagos,tiek man patarė ,parduotuvės pardavėja.Reikia ,kad pasijonis ties liemeniu ir klubais būtų siauresnis(tai ar jūs siuvate į pasijonius užtrauktuką?), ir vis galvoju, jei platesni darai lyg ir patogiau sėdėti,bet tada "amžinoji problema" būsiu storesnė , nei esu:((((, o jei toki kaip tik ,tai tada reikia užsegimo? g.gif g.gif g.gif
Kaip jį formuoti, kad sijono apačia kiek "pūstusi",galvoju, kad kiek žemiau klubų patraukimą tokį daryti reikia???? BEt tikrai galva tuoj plišsad.gif blush2.gif blush2.gif nemoku
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 11 12, 16:11)
Sveikos merginos.Sijonai dabar mano mėgstamiausia tema.Supratau, kad kai kuriuos galima nesunkiai ir greitai nunerti,bet....... tas prakeiktas pasijonis, be jo eiti negali, o ji pasiūti nepavyksta.LABAI PRAŠAU<MALDAUJU> būkit geros pasidalinkite patirtimi,tarkim aš pirkau 1.20 medžiagos,tiek man patarė ,parduotuvės pardavėja.Reikia ,kad pasijonis ties liemeniu ir klubais būtų siauresnis(tai ar jūs siuvate į pasijonius užtrauktuką?), ir vis galvoju, jei platesni darai lyg ir patogiau sėdėti,bet tada "amžinoji problema" būsiu storesnė , nei esu:((((, o jei toki kaip tik ,tai tada reikia užsegimo? g.gif  g.gif  g.gif 
Kaip jį formuoti, kad sijono apačia kiek "pūstusi",galvoju, kad kiek žemiau klubų patraukimą tokį daryti reikia???? BEt tikrai galva tuoj plišsad.gif blush2.gif  blush2.gif nemoku

Čia mano nertas sijonas.Pasijonį platėjančiam sijonui siuvu iš kampo(pusiau saulės kliošą), bet jums neužteks medžiagos. Paprasčiausiai sukirpkit į apačią platėjantį ir vietoj užtraukytuko įsiūkit spaudes(knopkes). Geriausiai pasijonius neprisiūti prie sijono, o priseksi knopkėm, kada reikia galima keisti.

http://s104.photobuc...nt=DSC00392.jpg
Atsakyti
Mate, grazus sijonukas, toks vasariskas bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Rife,2007 11 12, 16:37]
Čia mano nertas sijonas.Pasijonį platėjančiam sijonui siuvu iš kampo(pusiau saulės kliošą), bet jums neužteks medžiagos. Paprasčiausiai sukirpkit į apačią platėjantį ir vietoj užtraukytuko įsiūkit spaudes(knopkes). Geriausiai pasijonius neprisiūti prie sijono, o priseksi knopkėm, kada reikia galima keisti.

Ačiū,kaip visada Rife ir operatyvi ir nešykšti informacijai.Grįšiu namo ir bandysiu,nes taip norisi vilktis, o be pamušalo, tai kaip ....smile.gif)
Atsakyti