Įkraunama...
Įkraunama...

Mercedes-Benz GL klasė, visureigis

Sveikučiai. Vyras man šį automobilį padovanojo gimtadienio proga. Na bet dar nedrįsau sėsti prie vairo. blush2.gif Kažkaip dar neesu pasiruošus prie tokio automobilio sėsti. Tad garaže ir stovi.

Ką manote apie šį automobilį?
Manau, kad teks parduoti, nes nežinau kaip čia su juo bus 4u.gif . Ar verta jį parduoti??? ax.gif
Atsakyti
kažkaip susidare toks jausmas kad pasimaivit parašei,aišku parduok kam jis tau?
Atsakyti
QUOTE(monceaster @ 2007 11 03, 11:40)
Sveikučiai. Vyras man šį automobilį padovanojo gimtadienio proga. Na bet dar nedrįsau sėsti prie vairo. blush2.gif  Kažkaip dar neesu pasiruošus prie tokio automobilio sėsti. Tad garaže ir stovi.
Manau, kad teks parduoti, nes nežinau kaip čia su juo bus 4u.gif  . Ar verta jį parduoti??? ax.gif

Tai vyras gimtadienio proga tau jį padovanojo, o tu parduosi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai čia nesąmonės dvi: Kam vyras dovanojo tau nepatinkantį automobilį ir kodėl tu su juo nevažinėji, jei dovanojo patinkantį? rolleyes.gif
Atsakyti
o mano vyras neseniai nusipirko toki sau. tavo kokiu metu? musu septintu, ir as kaip amzina MB gyneja sakau - NEPARDUOK! tikrai priprasi! smile.gif
Atsakyti
Sveikučiai. Vyras man šį automobilį padovanojo gimtadienio proga. Na bet dar nedrįsau sėsti prie vairo. blush2.gif  Kažkaip dar neesu pasiruošus prie tokio automobilio sėsti. Tad garaže ir stovi.

Manau, kad teks parduoti, nes nežinau kaip čia su juo bus 4u.gif  . Ar verta jį parduoti??? ax.gif

neissigalvok user posted image, sesk ir vairuok , man kas padovanotu wub.gif
Atsakyti
Atiduok i labdara thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 11 05, 12:28)
Atiduok i labdara  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
beje, o šinšilo kartu nepadovanojo? g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 11 05, 12:28)
Atiduok i labdara  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nea, as kaip tik kaima turiu 18 km. nuo Jonavos, galit uzsukt su mersu ir kieme palikt mirksiukas.gif , savininko pareigas as perimsiu pioneer.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 05 lapkričio 2007 - 12:37
QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 05, 13:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nea, as kaip tik kaima turiu 18 km. nuo Jonavos, galit uzsukt su mersu ir kieme palikt  mirksiukas.gif , savininko pareigas as perimsiu pioneer.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif... kad ir toks variantas new_russian.gif , nes man tai bais abydna, kad jis niekam nereikalingas sala verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 05 lapkričio 2007 - 12:44
QUOTE(lera @ 2007 11 03, 16:44)
kažkaip susidare toks jausmas kad pasimaivit parašei,aišku parduok kam jis tau?

Ar tik ne pavydo jausmas susidare mirksiukas.gif ?Man tai toks vaizdelis,kad lietuviskas pavydas sukrebzdeno biggrin.gif Na ir ka,moteryte parase.Liuks,kad yra tokiu vyru thumbup.gif Turbut taviskis,jei toki turi,neisstengtu.
Papildyta:

Geris,o ne masina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Neparduok!!!SESK IR I PRIEKI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 11 05, 19:16)
Ar tik ne pavydo jausmas susidare mirksiukas.gif ?Man tai toks vaizdelis,kad lietuviskas pavydas sukrebzdeno biggrin.gif Na ir ka,moteryte parase.Liuks,kad yra tokiu vyru thumbup.gif Turbut taviskis,jei toki turi,neisstengtu.

ta moterytė per kelias dienas tiek visko prirašė, kad dėl to ir atsakymų tokių sulaukė nail.gif
Atsakyti