Įkraunama...
Įkraunama...

Mercedes-Benz GL klasė, visureigis

[quote=abc,2007 11 05, 20:16]
Ar tik ne pavydo jausmas susidare mirksiukas.gif ?Man tai toks vaizdelis,kad lietuviskas pavydas sukrebzdeno biggrin.gif Na ir ka,moteryte parase.Liuks,kad yra tokiu vyru thumbup.gif Turbut taviskis,jei toki turi,neisstengtu.

nee, jokiais budais, bet ar paciai neatrodo juokingai tokia tema...kai
savaime aisku, jog apie sia auto tiesiog nera ka diskutuoti smile.gif
o ka su ja daryti tai tik savininke gali nuspresti...sedi ir vaziuoji arba perki foteli ant ratu (Smart) ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 06 lapkričio 2007 - 10:04
[quote=Riuriu,2007 11 06, 10:04]
[quote=abc,2007 11 05, 20:16]
Ar tik ne pavydo jausmas susidare mirksiukas.gif ?Man tai toks vaizdelis,kad lietuviskas pavydas sukrebzdeno biggrin.gif Na ir ka,moteryte parase.Liuks,kad yra tokiu vyru thumbup.gif Turbut taviskis,jei toki turi,neisstengtu.
nee, jokiais budais, bet ar paciai neatrodo juokingai tokia tema...kai
savaime aisku, jog apie sia auto tiesiog nera ka diskutuoti smile.gif
o ka su ja daryti tai tik savininke gali nuspresti...sedi ir vaziuoji arba perki foteli ant ratu (Smart) ir pirmyn thumbup.gif
[/quote]
Gal ir Jusu teisybe.Man ir idomus klausimas is jos puses pasirode,ka daryti su ja.Na ka su masina galima daryti-vaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monceaster @ 2007 11 03, 12:40)
Sveikučiai. Vyras man šį automobilį padovanojo gimtadienio proga. Na bet dar nedrįsau sėsti prie vairo. blush2.gif  Kažkaip dar neesu pasiruošus prie tokio automobilio sėsti. Tad garaže ir stovi.

Ką manote apie šį automobilį?
Manau, kad teks parduoti, nes nežinau kaip čia su juo bus 4u.gif  . Ar verta jį parduoti??? ax.gif

Sveika,
Apie si visureigi tik labai gerai smile.gif taciau as asmeniskai manau,kad tai vyriska masina.
Jei vyras tau dovanojo,vadinasi zinojo,kad butent tokios norejai.Tai brangi masina,aklai tikrai nepirko,manau pries perkant isbandet smile.gif keistas tavo klausimas,ar verta parduot?
Taigi,sesk greiciau ir vaziuok patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Masina kaip masina, mno vyras su tokia vaineja...ir tikrai km tokia gera masina parduot blink.gif nebent kazkas pavaidint norejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monceaster @ 2007 11 03, 11:40)
Sveikučiai. Vyras man šį automobilį padovanojo gimtadienio proga. Na bet dar nedrįsau sėsti prie vairo. blush2.gif  Kažkaip dar neesu pasiruošus prie tokio automobilio sėsti. Tad garaže ir stovi.

Ką manote apie šį automobilį?
Manau, kad teks parduoti, nes nežinau kaip čia su juo bus 4u.gif  . Ar verta jį parduoti??? ax.gif

Nuostabus automobilis. Dar kitaip vadinamas S klases visureigis smile.gif
Atsakyti
O kur gi pati temos savininke,gal sala automobiliu turguje lotuliukas.gif
Atsakyti