QUOTE(svikte @ 2008 04 04, 21:08)
QUOTE(Leticija @ 2008 09 23, 11:44)
Pas mane placenta zemai, uzpakalineje dalyje ir buvo pradejus biski kraujuot
na, tikiuosi, kad ji dar pakils ir galesiu pati gimdyti.
Pas mane taip pat buvo užpakalinėje dalyje, bet laimė nei karto nekraujavau
o cezario tikrai nereikia bijoti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 10 02, 07:50)
pas mane placenta buvo priekyje ir niekas nesake, kad tai blogai
Pas mane placenta zemai ir priekineje dalyje
o per pirma nestuma buvo zemai ir uzpakalineje dalyje, tai teko ir pakraujuoti tuomet
Sveikos merginos
Pas mane irgi placenta zemai ir dengia ziotis
buvo pasirode kraujingos isskyros,gulejau ligonineje
dabar isleido nes kazkiek susitvarke. Bet mane nuteikineje kad taip bus iki gimdymo, ir kad laikytis griezto rezimo
Labai bijau kad tik isnesiociau
kai su pirmu nestumu buvo viskas ok tai dabar bijau jau bet ko
QUOTE(Leticija @ 2008 09 23, 10:44)
Pas mane placenta zemai, uzpakalineje dalyje ir buvo pradejus biski kraujuot
na, tikiuosi, kad ji dar pakils ir galesiu pati gimdyti.
Pas mane sake uzpakalineje sienoje placenta - supratau, kad tai labai gera padetis. O blogumai gali buti tik tada kai ji zemai (nepriklausomai kurioje priekineje ar uzpakalineje sieneleje). Bet ji nestumo eigoje gali pakilti.
Pas mane placenta irgi uzpakalineje sienoje ir zemai prisitvirtinusi, bet tikiuosi kad pakils dar daug laiko
QUOTE(laivuks @ 2008 10 27, 12:07)
Sveikos merginos
buvo pasirode kraujingos isskyros,gulejau ligonineje
dabar isleido nes kazkiek susitvarke. Bet mane nuteikineje kad taip bus iki gimdymo, ir kad laikytis griezto rezimo
kai su pirmu nestumu buvo viskas ok tai dabar bijau jau bet ko 
Sveikos.
Pas mane tas pats. 20 nėštumo savaite pradėjau kraujuot. Važiavau į ligoninę nustatė nusileiduisą placeną. Dabar jau namie, gulimas režimas. Kaip supratau dabar mano placenta yra žemai ir dengia kaklelį. Tai tikriausiai turėčiau ruoštis cezariui?
QUOTE(populi @ 2008 11 05, 13:11)
Sveikos.
Pas mane tas pats. 20 nėštumo savaite pradėjau kraujuot. Važiavau į ligoninę nustatė nusileiduisą placeną. Dabar jau namie, gulimas režimas. Kaip supratau dabar mano placenta yra žemai ir dengia kaklelį. Tai tikriausiai turėčiau ruoštis cezariui?
Tai taip jeigu ji nepakils, nes pas mane ji jau kyla,bet dar dengia apacia ir gali visai pakilti,bet gali ir pasilikti apacioje. O ar pakyla placenta ar ne tai jau pas mus kiekviena individualiai buna
Bet nenusiimink viskas bus ok tik truputy dabar save palepink ir viskas susitvarkys
Pirmojo besilaukiant taip pat placenta buvo žemai prsitvirtinus, teko ligoninėje pagulėt kai buvo 13 sav, nes kraujavau, buvo prasidėjęs net placentos atsidalijimas, bet viskas nurimo, susitvarkė ir laimingai išnešiojaubei natūraliai pagimdžiau. Dabar vėl laukiuosi ir ta pati problema- žemas prisitvirtinimas,
tikiuosi, kad ir šį kartą viskas gerai baigsis
QUOTE(laivuks @ 2008 11 06, 13:05)
Tai taip jeigu ji nepakils, nes pas mane ji jau kyla,bet dar dengia apacia ir gali visai pakilti,bet gali ir pasilikti apacioje. O ar pakyla placenta ar ne tai jau pas mus kiekviena individualiai buna
Bet nenusiimink viskas bus ok tik truputy dabar save palepink ir viskas susitvarkys
Ačiū
QUOTE(ingista @ 2008 11 13, 12:02)
Pirmojo besilaukiant taip pat placenta buvo žemai prsitvirtinus, teko ligoninėje pagulėt kai buvo 13 sav, nes kraujavau, buvo prasidėjęs net placentos atsidalijimas, bet viskas nurimo, susitvarkė ir laimingai išnešiojaubei natūraliai pagimdžiau. Dabar vėl laukiuosi ir ta pati problema- žemas prisitvirtinimas,
tikiuosi, kad ir šį kartą viskas gerai baigsis 
Sėkmės
QUOTE(nieliuke @ 2008 05 02, 00:22)
Man taip pat gydytoja pasake, kad mano placenta yra zemai.
Bet mano nestumas dar 11-12 sav. tai gali pasikelti ir tikiuosi, kad taip bus.
Bet va pasake, kad su lytiniais santykiais atsargiai. Tai jei kas turit daugiau informacijos kaip ten su jais ar visiskai reiketu atsisakyti ar ne... Buciau dekinga jei pasidalintumet ja 
man irgi buvo 11-12 sav.kaip daktaras ziurejo,taip pat sake kad placenta zemai....