mane jau traukia miegelis. Einu ką nors gražaus sapnuot
Labanakt mergaitės
QUOTE(Tays @ 2007 11 06, 00:26)
Rusų aš visai ne
Ir ruošiuosi išmokti angliškai. Vis ruošiuosi ir ruošiuosi...
Abzoryte, tikiuosi neužpyksi už mano parašą. Labai jau patiko ir tiko man.
QUOTE(populi @ 2007 11 06, 00:34)
Rusų aš visai ne
Moku vokiškai
O as atvirksciai noreciau dabar vokieciu ismokti. Arba dar labiau kokia nors skandinavu kalba. Norvegu ten... Kodel, logisko paaiskinimo neturiu, kaip ir nieko bendro neturiu su norvegais
QUOTE(haneriete @ 2007 11 06, 00:38)
Labas vakaras
Labas, Tays, malonu susipazinti
As snd baisiai pavargusi jauciuosi, 5 ryte pradejau dirbti, po to pietu nenumigau, tai tokia nei gyva, nei mirusi visa diena... Sedziu taip ramiai, skaitineju,ka bendraujat.
Pasilabinti tik norejau
Labas, Tays, malonu susipazinti
As snd baisiai pavargusi jauciuosi, 5 ryte pradejau dirbti, po to pietu nenumigau, tai tokia nei gyva, nei mirusi visa diena... Sedziu taip ramiai, skaitineju,ka bendraujat.
Pasilabinti tik norejau
Labas, Haneriete, malonu ir man
Na, as irgi jau einu miegucio, labanakt, graziu sapnu
Sveikos gyvos,
nebūsiu originali, jei pasakysiu, kad ilgai skaičiau jūsų kokių dešimties valandų pašnekesius. bet viską sąžiningai perskaičiau.
truputį oftopikas, bet VILTE20, naują darbą būtinai susirask, tik ne dėl bandelių. vaikas gali ir be bandelių bei sulčių pagyventi - kai turi tik kelis litus, tai nėra būtiniausias pirkinys. vaikas tikrai nesijaus labai nuskriaustas suvalgęs ir batono su uogiene bei užsigėręs vandeniu su ta pačia uogiene
aš uždirbu ne taip jau ir mažai, bet bandelių neperku net ir vaikui (kada nors per kokį mytą papasakosiu, kaip aš 'kviečiu' pinigėlius - per kokius metus pasididinau savo finansines galimybes nuo nulio (pirkau butą, kuris suėdė visas santaupas ir turėjau dar mokėti kreditą, kuris ėdė du trečdalius pajamų) iki ... ai, nesakysiu, ne esmė. beje, bandelių neperku ne iš šykštumo - tiesiog, nėr čia ko.
) abzoryte, zinau, kad tu esi finansiškai sėkminga, gal ir tu duosi kokį vieną kitą patarimą? 
beje, pasigirsiu, kadangi savo finansinių lūkesčių kol kas neturiu vilčių įgyvendinti samdomame darbe, tai neužilgo pradėsiu savo versliuką... artimiausiu metu stipriai jo nevystysiu (tik po darbo ir savaitgaliais), bet labai tikiuosi iš jo po kelerių metų uždirbti tiek, kad užtektų įgyvendinti didžiuosius savo gyvenimo tikslus. viskas, baigiu ne į temą.
grįžtu prie meilės reikalų. visada galvojau, kad jokios meilės man nereikia. bet paskaičiusi jūsų tokius už širdies griebiančius pasakojimus, užsimaniau ir aš tokių emocijų (šypsenų nei iš šio nei iš to, drugelių plazdenimo pilve, etc). o kadangi, kaip jūs pasakojate, meilės reikia aktyviai laukti (namus remontuoti ar bent jau plauti, pyragus kepti, lovas plačias įsigyti), tai nusprendžiau ir aš nebesėdėti sudėjus rankų. namus tvarkyti tingiu, teko tos meilės pasiieškoti kur nors lauke.
taigi, vakar vakare apsitaisiau gražiausiai, susišukavau (!, ne blondine, ale vis tiek siek tiek garbanota, nu tokie visai nieko tie mano plaukai, gal tiks kažkam), pasidažiau, šaliką gražiausią išsitraukiau, ir išėjau tikra to žodžio prasme laimės (tpfu, meilės) po Vilnių ieškotų. taip užtrukau dvi valandas...
nebūsiu originali, jei pasakysiu, kad ilgai skaičiau jūsų kokių dešimties valandų pašnekesius. bet viską sąžiningai perskaičiau.
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 05, 22:15)
siandien zliumbiau, nes nuejau su vaiku i parduotuve...jis isidejo i maisiuka bandeliu...sulciu jam paemiau...ir siaip duonos...nuejom prie kasos ir pasirodo palikau kortele kitam rankinuke
, kurioje buve keli litai...grynu nebeturejau visai...tai gryzom namo ir vaikas visa vakara klause kur bandeles...
pazadejau jam, kad susirasiu nauja darbeli!! man patinkanti, megiama ir gerai apmokama!!! taip ir darysiu!!!
pazadejau jam, kad susirasiu nauja darbeli!! man patinkanti, megiama ir gerai apmokama!!! taip ir darysiu!!!
truputį oftopikas, bet VILTE20, naują darbą būtinai susirask, tik ne dėl bandelių. vaikas gali ir be bandelių bei sulčių pagyventi - kai turi tik kelis litus, tai nėra būtiniausias pirkinys. vaikas tikrai nesijaus labai nuskriaustas suvalgęs ir batono su uogiene bei užsigėręs vandeniu su ta pačia uogiene
beje, pasigirsiu, kadangi savo finansinių lūkesčių kol kas neturiu vilčių įgyvendinti samdomame darbe, tai neužilgo pradėsiu savo versliuką... artimiausiu metu stipriai jo nevystysiu (tik po darbo ir savaitgaliais), bet labai tikiuosi iš jo po kelerių metų uždirbti tiek, kad užtektų įgyvendinti didžiuosius savo gyvenimo tikslus. viskas, baigiu ne į temą.
grįžtu prie meilės reikalų. visada galvojau, kad jokios meilės man nereikia. bet paskaičiusi jūsų tokius už širdies griebiančius pasakojimus, užsimaniau ir aš tokių emocijų (šypsenų nei iš šio nei iš to, drugelių plazdenimo pilve, etc). o kadangi, kaip jūs pasakojate, meilės reikia aktyviai laukti (namus remontuoti ar bent jau plauti, pyragus kepti, lovas plačias įsigyti), tai nusprendžiau ir aš nebesėdėti sudėjus rankų. namus tvarkyti tingiu, teko tos meilės pasiieškoti kur nors lauke.
taigi, vakar vakare apsitaisiau gražiausiai, susišukavau (!, ne blondine, ale vis tiek siek tiek garbanota, nu tokie visai nieko tie mano plaukai, gal tiks kažkam), pasidažiau, šaliką gražiausią išsitraukiau, ir išėjau tikra to žodžio prasme laimės (tpfu, meilės) po Vilnių ieškotų. taip užtrukau dvi valandas...
AusraM, labai laukiu patarimų, beja aš ir svajoju apie savo verslą. Tiesa dar tik svajoju
, nors labai seniai svajoju. Kol kas nepsisprendžiu ko imtis, bet imsiuosi
sakau labanaktis, nes bijau vėl į darbą pramiegoti
sakau labanaktis, nes bijau vėl į darbą pramiegoti
QUOTE(AusraM @ 2007 11 06, 00:48)
Kaip smagiai tos tavo meiles/laimes paieskos nuskambejo
Bet ne Vilniuje is tiesu esme. Dabar po ilgo tokio nepiktybinio nebendravimo vakar isikabinau savo draugui i paranke ir isejom. Salta, ne Vilnius... O einu ir man taip gera gera
Tai ar radai ka nors per tas pora valandu?
Nu man jau baisi ta priklausomybe
Permeciau akimis 10-a tema, dabar gyvuoju 11-oj... O laikrodis gresmingai rodo, kad miegoti liko vis maziau ir maziau. Maziau ir maziau.... Beda, kad rytoj 8 val. masina turiu nuvaryti apziurai, eile ten menesiui, viena jau praziopsojau.. Oficialiai as sergu, esu nusprendusi i darba neiti ir issiguleti
Galiu dirbti ir is savo lovos
Vsio, einu miegoti, labanakt visoms
Vsio, einu miegoti, labanakt visoms
QUOTE(populi @ 2007 11 05, 23:52)
AusraM, labai laukiu patarimų, beja aš ir svajoju apie savo verslą. Tiesa dar tik svajoju
, nors labai seniai svajoju. Kol kas nepsisprendžiu ko imtis, bet imsiuosi
kada nors, kai susitiksime. čia ne tokių pokalbių vieta
ale ir tie patarimai ne kažką, jei nesi pasiruošęs jų išgirsti. aš buvau labai labai pasiruošus, išgirdau ir šį tą pakeičiau savo gyvenime. o prie verslo ėjau jau kurį laiką. viskam turi ateiti savas laikas.
QUOTE(haneriete @ 2007 11 05, 23:59)
Kaip smagiai tos tavo meiles/laimes paieskos nuskambejo
as labai myliu Vilniu (pasakojau cia kazkada). Tai kai tik ten esu, iskeliauju gatvemis laimes/meiles ieskoti. O gal ir neieskoti... Einu sau ir tiek
Bet siaip jo, ner ko tos laimes beieskoti, tokiomis akimirkomis bunu tikrai pats laimingiausias zmogus...
Bet ne Vilniuje is tiesu esme. Dabar po ilgo tokio nepiktybinio nebendravimo vakar isikabinau savo draugui i paranke ir isejom. Salta, ne Vilnius... O einu ir man taip gera gera
ech...
nu ne, neradau. deja. bet aišku kad taip ir turėjo būti
o šiandien draugė man pranešė apie vieną pasimatymą, kurį ji man organizuoja mėnesio pabaigoje
QUOTE(populi @ 2007 11 05, 19:03)
O jei jūs tiek rašysite man apskritai neliks laiko miegui
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 05, 19:48)
Isivaizduok, atvyktu jis sestadieni, nusiteiktum visam vakarui - ir pasirodytu, kad jis koks nuoboda
Tada sukis, vyniokis, kurk strategijas 
Vienišoji - tavo patarimai super
Sprendimas priimtas
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 05, 22:47)
CrazySun, tu irgi užsikrėsk
(jei būčiau Abžorytė, tai paburčiau dabar - abra kadabra šalimar šalimur...)
Nu bet žvengiau žvengiau visą praeitą savaitę apie nuojautą, apie lovas ir t.t. Paskui būriau būriau ir pažiekit kas darosi
Vsio - patikėjau savo raganiškomis galiomis
Bursim dabar kas vakarą
Šalaila balaila,
fokur marokus,
female male,
male female,
meile nestabdyk
ateik į mūsų gyvenimą
Kelinta čia stadija man?
Papildyta:
QUOTE(Tays @ 2007 11 05, 23:02)
Sveikute Tays!