Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIV dalis]

QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 06, 16:38)
verysad.gif Savijauta tragiška,senai  verkiau,o dabar darbe pravirkau... verysad.gif išgėriau kažkokią tabletę. Kala sms,kurių visai nesuprantu,tarsi aš blogai supratau,tačiau dar daugiau nieko nesuprantu,aš ta tobuliausia,kurios niekad nenorėtų skaudint,kad jis blogai jaučiasi. Jau taip bloga,kad nežinau kaip darbo pabaigos sulaukt ir namus pasiekt verysad.gif  cry.gif
ištisai kala sms...vieną po kitos.....

Jo majo, tai ką jis tau rašo? tai ar jis nori skirtis ar tu? Nieko nesuprantu doh.gif Neverk, jei nervuoja junk lauk telefoną.
Atsakyti
verysad.gif Savijauta tragiška,senai  verkiau,o dabar darbe pravirkau... verysad.gif išgėriau kažkokią tabletę. Kala sms,kurių visai nesuprantu,tarsi aš blogai supratau,tačiau dar daugiau nieko nesuprantu,aš ta tobuliausia,kurios niekad nenorėtų skaudint,kad jis blogai jaučiasi. Jau taip bloga,kad nežinau kaip darbo pabaigos sulaukt ir namus pasiekt verysad.gif  cry.gif

Blembački, Dominyyka, čiumpi telefoną, skambini ir normaliai išsiaiškini!!! O išsiverkti dar suspėsi!!!!! nagi, prašau... 4u.gif
Atsakyti

o kas per sms?
nurimk, mergyt, juks dar nieko nepraradai, gal viskas bus tvarkoj..
Atsakyti

Vis dar nesuprantu kodėl panikuoji?
Susėsk kaip žmogus su žmogum ir pasikalbėkit. Ko čia vengti nesuprantu niekaip? Kam tie žaidimai? Atrašyk, kad pasikalbėsi po darbo ir tiek.
Atsakyti

Labai liūdna, kad tau liūdna. Bet.. kiek jums metų, kad aiškinatės sms?
Net nežinau ką pasakyti.. todėl patylėsiu ir palaikysiu tave morališkai console.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 06, 16:33)
Kad aš nieko nedarau.. ax.gif
Pasisekė vaikui. Va motulė pasikraus gerų emocijų iš SM ir vakarienę karališką vaikui pataisys. Bala nematė tų pietų irnesakyk.gif

Linksma motulė, gera motulė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 06, 16:33)
bet nerealiai skaniai atrodo ane? biggrin.gif
Nu baigiam tai baigiam, einu padirbti dar. Nors šiandien ir taip sugebėjau nemažai pasidaryti assa.gif

Dėl nesimatinimo suklydau - neišeina iš galvos pyragai biggrin.gif
Su erzinimu - nesuklydau, susinervinau, kad reikia eiti dirbti  biggrin.gif

Nesierzink, geriau jau neik dirbti. Va kaip aš šnd tongue.gif

Nu šiandientikrai kažkoks kosmosas, kol parašiau žinutę visų nuotaikos šimtų procentų pasikeitė, jaučiuosi parašius ne į temą. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 06 lapkričio 2007 - 15:45
QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 06, 16:33)
Kaip aš šiandien tingiu dirbti...  doh.gif

Pagal rašymo tempus spėju, kad ne tu viena laugh.gif

QUOTE(populi @ 2007 11 06, 16:43)
Nu šiandientikrai kažkoks kosmosas, kol parašiau žinutę visų nuotaikos šimtų procentų pasikeitė, jaučiuosi parašius ne į temą.  doh.gif

irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 06 lapkričio 2007 - 15:48
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 06, 16:48)
Pagal rašymo tempus spėju, kad ne tu viena laugh.gif
irnesakyk.gif

tikiuos, kad šiandien šitos temos nebaigsit lotuliukas.gif
Atsakyti
paskutinė sms,kad BŪTINA susitikt,nes jaučiasi kaltas,kad aš jam svarbi,brangi....
Tokioj nesąmonėj dar nesu buvusi.................Noriu kaip strutis slėptis į smėlį doh.gif

nieko nauja nepasakysiu, bet siulau paklausyti vieno patarimo. Jei kruva zmoniu tau sako, jog reiktu sustoti ir blaivia galva su zmogumi issiaiskinti, tai greiciausia ta kruva zmoniu yra teisus. Is salies matyti geriau. Nes mes nesivadovaujame emocijomis, kaip tu dabar ax.gif

Sekmes! Nuojauta man kuzda, kad neuzilgo pamatysim cia kitokiu zinuciu is taves wink.gif Su kur kas geresnem naujienomis.

p.s. Cia biski ne i tema. Dabar pas mane 69 zinutes. Jauciu reiks neberasyti daugiau... Negadinti tokio grazaus skaiciaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vienišoji1: 06 lapkričio 2007 - 15:54
sms"labai prašau netylėk. Tikiuosi nesupykai,nenuliūdai,viską priimi teisingai ir tik darbas trukdo atsakyti". KĄ PRIIMU??
Kita"Tavęs labiausiai nenoriu skaudinti...Tu esi...( na komplimentų pažėrė) .Nedaryk neteisingų išvadų,o jas jau pasidarei,juk gali pasakyt ką ne taip padariau,pasakiau,parašiau". Ir daug tokių kokia brangi,svarbi,miela ir panašiai...Ir kad reikia susitikt,nori to labai.
O aš nebenoriu nieko. Tokia košė galvoj ir akys raudonos nuo ašarų ir apspangau nuo tabletės....
Atsakyti
Žinokit net nenoriu MB senuko kaip čia gera..
Aš GV.. Aš prijunkusi prie SM ir nieko negaliu padaryti.
Gal užsiprašyti administratorių šio forumo, kad manęs čia nebeįleistų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 06, 16:43)
Labai liūdna, kad tau liūdna. Bet.. kiek jums metų, kad aiškinatės sms?
Net nežinau ką pasakyti.. todėl patylėsiu ir palaikysiu tave morališkai console.gif

sms,nes aš nekalbu ir el.paštu neatsakau. Tai kala sms.
Atsakyti