Įkraunama...
Įkraunama...

skausmas kiaušidėse

Sveikutes mamytes busimos ir esamos.
Jau seniai turiu beda- SKAUSMAS KIAUSIDESE. Pries pirma pastojima skausmai sonuose nebuvo tokie stiprus. Uzsiminus apie tai ginekologui nestumo pradzioje, i tai nebuvo kreipta demesio, tik pamineti besitempiantys raisciai. Gydytojui sakiau, jog skaudejo ir pries nestuma, bet tai nebuvo sureiksminta, o ir antrame trimestre skausmai liovesi ir as nebekreipiau demesio. Po gimdymo, praejus pusei metu, skausmai kiausidese vel prasidejo. Prisiekiau sau, jog nueisiu del to pas ginekologa, issiaiskinti, kas vis delto yra? taciau didziam nusivylimui, tai pritrukdavo laiko, tai ryzto verysad.gif po 2,5 metu smarkiai paastrejus skausmams, kai is viso negaledavau atsistoti neuzsiemus uz abieju sonu, ar suspausdavo skausmas kosint ar smarkiai nusiciaudint, ryzausi nueiti pas gydytoja.... labai bijojau verysad.gif
po patikrinimo ir mano baimiu, gydytoja pranese naujiena: JUS nestuke.gif. Pagulde i ligonine del gresencio... ten i mano klausima del skausmu sonuose atsakė taip: raisciai, uzkieteje viduriai arba stresas g.gif
O KIAUSIDES? NIEKAM NEIDOMU, KAD SKAUSMAS KAMUOJA JAU 5 METUS!!!!!!!!!!!
18 savaiciu gyvenu su baime, ar liga kiausidese galejo pakenkti mano kudykeliui?
Atsakyti
verysad.gif gaila kad as viena tokia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2007 11 04, 18:29)
Sveikutes mamytes busimos ir esamos.
Jau seniai turiu beda- SKAUSMAS KIAUSIDESE. Pries pirma pastojima skausmai sonuose nebuvo tokie stiprus. Uzsiminus apie tai ginekologui nestumo pradzioje, i tai nebuvo kreipta demesio, tik pamineti besitempiantys raisciai. Gydytojui sakiau, jog skaudejo ir pries nestuma, bet tai nebuvo sureiksminta, o ir antrame trimestre skausmai liovesi ir as nebekreipiau demesio. Po gimdymo, praejus pusei metu, skausmai kiausidese vel prasidejo. Prisiekiau sau, jog nueisiu del to pas ginekologa, issiaiskinti, kas vis delto yra? taciau didziam nusivylimui, tai pritrukdavo laiko, tai ryzto verysad.gif  po 2,5 metu smarkiai paastrejus skausmams, kai is viso negaledavau atsistoti neuzsiemus uz abieju sonu, ar suspausdavo skausmas kosint ar smarkiai nusiciaudint, ryzausi nueiti pas gydytoja.... labai bijojau verysad.gif
po patikrinimo ir mano baimiu, gydytoja pranese naujiena: JUS  nestuke.gif. Pagulde i ligonine del gresencio... ten i mano klausima del skausmu sonuose atsakė taip: raisciai, uzkieteje viduriai arba stresas g.gif
O KIAUSIDES? NIEKAM NEIDOMU, KAD SKAUSMAS KAMUOJA JAU 5 METUS!!!!!!!!!!!
18 savaiciu gyvenu su baime, ar liga kiausidese galejo pakenkti mano kudykeliui?

unsure.gif man irgi skaudena ten, kur kiaušidės turėtų būti, tik esu pirmakartė ir su trumpu nėštumu, tai kol kas tyliu 4u.gif Žiūrėsim, kaip bus toliau bigsmile.gif
Atsakyti
tikiuosi kad tau praeis... kartais nestumas daro stebuklus friends.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif svarbu, kad nieko blogo 2.gif nebūtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo folija: 04 lapkričio 2007 - 20:38
labai laukiu echoskopo rezultatu, uz savaites eisim su teveliu paziureti i savo mazyli 2.gif gal suzinosim lyti turim jau flirt.gif...
labai bijau, kad nepasakytu, jog vaikelis nesveikas verysad.gif verysad.gif verysad.gif
o kiek tau laiko, folija?
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2007 11 04, 21:46)
labai laukiu echoskopo rezultatu, uz savaites eisim su teveliu paziureti i savo mazyli 2.gif gal suzinosim lyti turim jau flirt.gif...
labai bijau, kad nepasakytu, jog vaikelis nesveikas verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
o kiek tau laiko, folija?

9 savaitėlės blush2.gif
o taip norisi, kad tik greičiau, greičiau tas laikas eitų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo folija: 04 lapkričio 2007 - 21:20
Kaip suprantu jokiu tyrimu nesi dariusis del kiausidziu?
ir ar pati sakei ginei kad kiausides skauda tau? gali buti ivairiai priezasciu, be to su echoskopu ziurint juk gali ir kiausides paziuret, ar viskas gerai ten, nera cistu ir pan..reikia rimtai ziureti, o del nestumo tiesa, kad daznai visos bedos ginekologines nestumo metu issisprendzia...
Atsakyti
[FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=Chocolate]Man irgi paskauda pilvuko apacia blush2.gif Nu nzn... gydytojas sako, kad tai sparciai didejanti gimda, bet man kazkaip nelabai tikisi. Nes nuo pat pirmu savaiciu skaudejo tik vienoje puseje, o toks tempimas kaip pries mensines kaip kad pasakoja dauguma tai buvo tik kelis kartus ir tai kaip palaima rolleyes.gif Zodziu, ne paguoda as cia, tik siaip palaikymo komanda biggrin.gif , kad nesijaustumet vienisos su sia beda. Kita karta pas gydytoja budama ji rimciau prispausiu, nes kaip jau ir baigineju pirma trimestra, jau kaip ir turetu apmazeti negalavimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2007 11 05, 00:24)
Kaip suprantu jokiu tyrimu nesi dariusis del kiausidziu?
ir ar pati sakei ginei kad kiausides skauda tau? gali buti ivairiai priezasciu, be to su echoskopu ziurint juk gali ir kiausides paziuret, ar viskas gerai ten, nera cistu ir pan..reikia rimtai ziureti, o del nestumo tiesa, kad daznai visos bedos ginekologines nestumo metu issisprendzia...

aciu mergaites uz palaikyma smile.gif ateinanti pirmadieni echoskopas, paprasysiu, kad ir kiausides paziuretu, nors pas mus sistema Palangoje wacko.gif Poliklinikoje nera echoskopo aparato, tai visos siunciamos i Klaipeda, o ten kovejeris- laikas suskirstytas kas 10 min doctor.gif. Su pirmaja savo mazyle buvo labai kruopsciai priziurimos, bent jau poliklinikoje... o dabar: "greitai greitai, mergaites, neturiu laiko, spaudima pamatuoju ir iki greito susitikimo surrender.gif
Atsakyti
ar tas skausmas gali but zemiau bambos kaireje puseje sone pilvo apacioje ? toks nemalonus jo ?
Atsakyti
nesuprantu kaip be jokiu rpiezasciu gali skaudeti kiausides? g.gif sakyciau cistos tada jo...
Atsakyti