Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika iš užsienio

Tikrai skiriasi, pati specialiai esu pirkus tas pacias priemones (sampunus, tusus, kremus) budama Prancuzijoje, Ispanijoje. Tai kokybe skyresi, ten geresni.
Atsakyti
Kosmetika is uzsienio labai skiriasi nuo parduodamu LT,pati jau ne karta isitikinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiska13 @ 2011 04 13, 17:50)
Kosmetika is uzsienio labai skiriasi nuo parduodamu LT,pati jau ne karta isitikinau  4u.gif

nevisa
Atsakyti
Netgi labai skiriasi g.gif
Atsakyti
Man labiausiai skiriasi mot. higienos priemones, kad ir tie patys Allways. LT nebuvo situ Silk kai uzsieny jie jau metus pardavinejami buvo (nezinau, kaip dabar). LT jie kazkokia siugzdanti plastmase, is karto alergija atsiranda.
Atsakyti
http://www.google.lt... ...tx=87&ty=18 ka galetumet pasakyti apie si kremuka?smile.gif gal zinot kaip ji naudoti?smile.gif*
Atsakyti
Dažnai to paties gamintojo ta pati kosmetikos ar higienos priemonė Lietuvoje ir Vakarų Europoj skiriasi. Lietuvos nenaudai. Daugeliu atveju taip yra todėl, kad Rytų Europos rinkai ir Vakarų Europos rinkai prekės net gaminamos atskirai.
Atsakyti
Esu ne kartą girdėjusi, kad Lietuvos importuotojai perka prekes, skirtas trečiosioms šalims, t.y. kad tik pigiau būtų ima prekę prastesnės sudėties, pvz. be kai kurių veiksmingų medžiagų, nors aprašyme jos puikuojasi biggrin.gif Esu pirkusi prekių Italijoje, Anglijoje, skirtumas akivaizdus ir niekas to nepaneigs. Tušai, šešėliai, lūpų dažai to paties gamintojo kažkodėl geriau laiko, jei yra pirkti užsienyje g.gif Netgi tie populiariejie šampūnai poveikiu gerokai skiriasi, nors pakuotė vienoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(so.am.i @ 2012 02 05, 14:54)
Netgi tie populiariejie šampūnai poveikiu gerokai skiriasi, nors pakuotė vienoda  smile.gif

Taip, nes dažniausiai tie patys šampūnai Rytų Europos rinkai gaminami kur nors Lenkijoje, o Vakarų Europos - kurioje nors iš tų šalių. Manau, kad žaliavos kaip ir tos pačios, tik jų kokybė skiriasi.
Atsakyti
Turiu Sanex duske sausai odai Australijos rinkai pagaminta, skiriasi kvapas nuo musiskio. ax.gif Nors pakuotes identiskos. g.gif Matomai sudetis skiriasi.
Atsakyti
Del idomumo ir smalsumo padariau eksperimenta. Nupirkau Maximoi sampuna (Lenkisko pilstimo) ir visiskai toki pati sampuna tik Thomas Philipps parduotuveje (Vokisko pilstimo). Naudojom su sunuli ispradziu viena poto kita. Isvada. biggrin.gif

Skyresi kaip diena ir naktis. Skyresi kvapas, tirstumas, spalva, ir savybes. Ir galutinis rezultatas irgi buvo skirtingas. Su Maximos sampunu pleiskanos kaip buvo taip ir nedingo, su Thomas Philipps sampunais dingo pleiskanos. Ta pati ir su sampunu nuo slinkimo. Maximos jokio veiksmo, su Thomas Philipps sampunu tikrai maziau pradejo slinkti plaukai. Ir netik man, sunui irgi (jis gali patvirtinti biggrin.gif ).

Skalbimo milteliai Thomas Philipps parduotuveje tikrai geresni, skalbiniai rimtai svaresni atrodo. Na ir dantu pastos irgi ten kokibiskesnes. dabar visokias tokias smulkmenas perkam tik Thomas Philipps parduotuveje.

Ir dar, turejau galimybe patikrinti Avon kosmeika, musu ir Amerikoje pirkta. Ten geresnes kokybes kosmetika nei LT, vienareiksmiskai.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 02 05, 15:57)
Del idomumo ir smalsumo padariau eksperimenta. Nupirkau Maximoi sampuna (Lenkisko pilstimo) ir visiskai toki pati sampuna tik Thomas Philipps parduotuveje (Vokisko pilstimo). Naudojom su sunuli ispradziu viena poto kita. Isvada. biggrin.gif 

Skyresi kaip diena ir naktis. Skyresi kvapas, tirstumas, spalva, ir savybes. Ir galutinis rezultatas irgi buvo skirtingas. Su Maximos sampunu pleiskanos kaip buvo taip ir nedingo, su Thomas Philipps sampunais dingo pleiskanos. Ta pati ir su sampunu nuo slinkimo. Maximos jokio veiksmo, su Thomas Philipps sampunu tikrai maziau pradejo slinkti plaukai. Ir netik man, sunui irgi (jis gali patvirtinti  biggrin.gif ).

O koks tai buvo šampūnas?
Atsakyti